Just nu känns allt bara så B!!

Även om det inte är jag som är drabbad (än) så har någon som betyder så mycket för mig drabbats... Jag kan inte förstå och det känns långt ifrån rättvist!!


Så här sitter jag med en KEX choklad i min näve och känner hur jag egentligen vill gå undan och tänka. En person som hjälpt och stöttat mig så OERHÖRT mycket... Jag finner inga ord just nu för att beskriva hur det känns!

Veronica


Gamla ballader

Kommer ni ihåg när vi var något yngre och alla dessa underbara rockballader strömmade ur högtalarna?

Metallica - Nothing Else Matters
Metallica - The Unforgiven
Guns And Roses - Don't You Cry
Guns And Roses - November Rain
White Lion - When The Children Cry
Whitesnake - Is This Love
Scorpions - Wind Of Change
Scorpions - Still Loving You
Scorpions - Send Me An Angel
Poison - Every Rose Has Its Torn
Bon Jovi - Always
Bon Jovi - Bed Of Roses
Europe - Carrie
Garry Moore - Still Got The Blues
Gary Moore - Empty Rooms
Nazareth - Love Hurts
Foreigner - I Wanna Know What Love Is
Skid Row - I Remember You
Meat Loaf - Anything For Love
Pearl Jam - Last kiss

Veronica


Bara 1 månad kvar!

Har det slagit er att det är 1 månad kvar till jul idag? Det känns helt sinnesjukt! Det är ju jätte snart...


I helgen är det även första advent så tänkte jag skulle rota igenom mina skåp efter alla julsaker som skall fram på söndag. Ska bli riktigt kul att få sätta upp den stora kransen i fönstret i vardagsrummet. Dock kan det behöva införskaffas en dimmer till den men har inte riktigt bestämt mig än. Och så får jag ju plocka fram min super fina stjärna på fot in till sovrummet. Det enda jag känner att jag saknar i år är lite tomtar av större modell att ställa på golvet eller nått. Kanske ska man skaffa sig lite julblommor.. Eller i alla fall något som liknar ett jularrangemang! Såg en jätte fin krans som var gjord av buxbom och brysselkål när jag surfade runt i helgen på olika bloggar. Så kanske ska jag ge mig på att göra en dekoration med saker som INTE kan dö om man glömmer bort att vattna dem eller rent av vattnar dem alldeles för mycket.


I helgen fick jag mina nya gardiner och det blev super bra! Blev ett par svarta panelgardiner och en mönstrad panelgardin i svart/brunt/beige. Ska se om jag lyckas ta någon bild på det hemma sen och lägga upp. Kändes som ett litet lyft i sovrummet måste jag få säga. R tyckte vi skulle ha fransgardiner i köket också. Har funderat på silvriga men ska hitta ett par som inte kostar skjortan och är i den nyansen jag vill ha.


Idag känns det något bättre inombords. Fick panik här om dagen då allt kändes åt helvete fel! Ska väl inte gå in på några detaljer men låt oss säga att jag har ett leende på läpparna idag och mycket beror nog på att det snöar! Tänk att detta vita täcke kan få en på så mycket bättre humör trotts att man kan halka och slå ihjäl sig, måste skotta och är svinkallt stundvis. Men som fröknarna sa när man gick i lågstadiet "det finns inget tråkigt väder bara fel kläder".

Veronica


Att känna sig likgiltig...

Den här veckan har jag känt mig likgiltig och tom! Många tankar har flugit genom mitt huvud och jag vet inte riktigt längre vad jag vill. En sak är jag dock säker på och det är att jag inte vill känna så som jag gjort den här veckan! Vad det nu innebär ordagrant är jag inte helt säker på än...
Jag saknar att vara den där glada och spralliga Veronica, det här är inte jag!!

Veronica

Grymt sugen på att göra om hemma!

Jag har under en längre tid känt att jag tappat stinget för det här med heminredning som annars är en av de stora passionerna jag har här i livet. Men nu börjar det klia i mina fingrar igen och jag vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv. Men jag antar att det kliar lite extra då snöns precis har fallit och det blir mer och mer påtagligt att det är jul snart.


Var inne en snabbis och kikade runt lite på olika sidor på nätet och hittade dessa fat från ellos. Jag skulle vilja sätta upp dem på väggen någonstans i vardagsrummet. Tre i rad bredvid eller under varandra skulle kunna vara snyggt. Eller en på vardera sida av våran tavla ovanför soffan...


   

Har även funderat länge på om jag ska köpa mig ett par fransgardiner. Var riktigt nära på att jag köpte ett par silvriga från indiska till köket men då hostade min mor till och klämde ur sig "Jävla unge och alltid förstöra mina julklappar till dig!". Så då klämde hon fram att hon köpt svarta fransgardiner till jul. Nu funderar jag dock på dessa i alla fall då de är lite mer detaljer i "fransarna". Kan vara en snygg detalj som sticker fram bakom ett par snygga enkelfärgade eller mönstrade gardiner.


Hittade givetvis en massa julsaker också. Jag är riktigt förtjust i prydnadstomtar där bara näsan sticker fram mellan luvan och skägget. Ljus kan man ju aldrig få för mycket av under mörka tider och även fast jag idag har kring 20 ljus i vardagsrummet så kan man ju kanske byta ut eller hitta någon mer plats som behöver lysas upp. En annan kul grej är julgranskulor! Riktigt läckert att ha i blomsterarrangemang, en stor genomskinlig kruka och inte minst i granen. Den kommer i år likt de senaste åren att vara klädd i silver.

     


  Veronica

Det snöar!!!

Det verkligen tok snöar här i Eskilstuna idag! Lita orad över hur jag skall ta mig hem i de millimetersmala klackarna jag har på mig men det blir väl nått i stil med bambi på hal is. Så kanske får jag många fina leenden på folks läppar som passerar en på vägen hem.


Så här såg det ut för en stund sedan utanför mitt fönster!


Just nu känner jag mig lika glad som när man var barn och det snöade!Vill även passa på att tala om att det är bra med mig med tanke på mitt förra inlägg. Har lite smärta kvar i bröstet men inte alls i närheten av hur det var då. Känns för lite för att göra en sjukhusvistelse så jag tänkte ge det lite tid och äta några alvedon då jag tror det är en inflammation i någon bröstmuskel!


Veronica

I natt hände något riktigt obehagligt!

Jag vaknade till kring 02.00 av att det tryckte något förjävligt där revbenen möts mellan brösten. Kände hur det blev svårt att andas och försökte slappna av och trycka ihop mig själv i hopp om att smärtan skulle minska och kännas bättre. Det kändes som jag tryckte ihop min kropp med en sådan maskin man pressar skrot med, så det var bara att ge upp och ligga still då varje rörelse av kroppen kändes smärtsam. Tänkte att det skulle gå över av sig själv om jag bara låg där eller än bättre om jag lyckades somna. Höll handen knuten mot platsen där smärtan kom från och tryckte medan jag försökte somna om.


Låg still i 30-45 min innan jag insåg att jag inte skulle lyckas somna om igen då det gjorde så förbaskat ont och jag ju längre det gick fick svårare att andas. Puffa till R och fick väl en mindre panikattack och utbrast "det gör så jävla ont jag kan inte andas!!"... Kröp ur sängen och lyckades få med mig vetekudden till köket. Robert blev ju givetvis orolig och sprang efter och försökte klappa mig lugn varpå jag börjar känna illamående, yrsel, lock för öronen och börjar dessutom hyperventilera.


Får tag på vetekudden och faller ner på golvet med vetekudden pressad mot det onda. Ber R ringa till sjukvårdsrådgivningen då jag var orolig som satan över vad det kunde vara. Fick instruktioner om att försöka ta några djupa andetag dels för att försöka bli av med min panikattack och dels för att fastställa så inga blåsljud fanns. Damen i andra änden lugnade ner mig så jag kunde andas i normal takt igen även om det kändes ansträngt för varje andetag. Hon bad mig att stoppa i mig alvedon och dricka mycket vatten och hade det inte gett sig efter 1h så tyckte hon att jag skulle uppsöka akuten. Efter att ha tagit alvedon och druckit ytterst lite vatten tog det ca 30 min och den värsta smärtan gav med sig. Lyckades somna strax där på men vaknade i morse med samma smärta som när jag la mig. Känner fortfarande av smärtan men känns inte så allvarligt för att göra ett sjukhus besök.


Den snälla tanten trodde att det kunde vara en kraftig muskelsammandragning, stress relaterat problem eller något med strupen att göra. Är det inte bättre tills jag slutat jobba ska jag nog ringa och prata med dem igen och kanske försöka ta mig till en läkare trotts att jag inte vill.

Veronica


Fylltaxi

Japp ikväll är det jag som är fyll taxi till alla dönickar i familjen. Har avslutat en trevlig middag utan alkohol hemma hos min far och släppt av först syster och sedan far, Robert och Tarja nere på Statt.


Har fått ett meddelande av en vän som länkade till denna info...
Tiesto Live, fredag 21 november 2008, kl 22.30


Stockholm

OBS! EVENEMANGET ÄR FLYTTAT TILL BERNS SALONGER
Köpt biljett till Münchenbryggeriet gäller.

Höstens stora klubbupplevelse är här - DJ Tiësto live i Sverige!
I fjol levererade han vad som kom att bli en av årets bästa spelningar - nu kommer han tillbaka för att göra det igen. O&P Worldwide kan stolt presentera, Tiesto Live i Stockholm 2008.

DJ Tiësto har gjort sig känd för sina sex timmar långa live-set, invigt de olympiska spelen samt spelat för utsålda arenor. Han har tre gånger belönats med titeln som världens främste DJ och rankas idag bland de 5 bästa.


Nu är jag skit sugen på att gå och kika! 490:- så det är ju inte mycket pengar att bråka om... Ja vi får se vad som händer.

Veronica


Grattis pappa lilla!

Idag säger vi grattis till min kära far som fyller 49-år.


Skall strax sätta på mig lite finare kläder än mysbrallorna och den stickade koftan och bege mig hem till lillasyster. Blir en lugn kväll hemma hos pappa med lite mat och allmänt småprat om allt mellan himmel och jord.


Konstaterade nyss att jag inte har en enda bild på min far på datorn. Eller ja det var väl kanske att ta i då jag har flertalet när han är iförd snickarkläder och är intryckt i ett hörn eller någon annan vrå där man mer eller rmindre ser hans hår, ett ben eller två (om man har tur)... Så jag ska nog ta och köpa mig ett gäng batterier ikväll och ta några kort med digitalkameran! Man kan aldrig får för många bilder! Så tyvärr blir det ingen bild på min älskade farsgubbe idag.

♥ VeronicaPersonlighetstest

Spanade in Elin's blogg och hittade detta test. Blev nyfiken och kunde inte låta bli att blippa mig igenom frågorna. Här är mitt resultat:


Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.


Ni som känner mig tyckte ni att det stämde bra in på mig?

Själv undrar jag mest vad de tänkte på när de tänkte sig mig i en karriär som religionslärare...

Veronica


Snart dags...

Snart dags för en fika/promenad med Nadja!

Veronica


GRATTIS!!

Fick i måndags kväll ett samtal från ett nummer ingen av oss kände igen. Robert funderade på att svara och lägga på luren omgående då han var helt säker på att det var någon jobbig säljare. Jag insisterade på att han skulle svara och istället kastar han telefonen på mig. Svara och förväntar mig att ha en jobbig säljare i andra änden... Nej då är det en bekant/släkting eller vad vi ni skall kalla honom för till Rober som ringer. Jag började genast skratta varpå han i sin tur låter lite osäker på vad det är som är så kul.


Småpratar lite och räcker över telefonen till Robert. Ungefär 2 minuter senare utbrister Robert i ett glädje tjut "GRATTIS MANNEN!!!!". Tycker det är lite kul att han säger "mannen" då det inte är hans stil att prata så mer än när "Helsingborg" ringer. Nåväl det visar sig sen att våra vänner skall bli föräldrar i maj. Verkligen jätte kul att höra då de även köpt ett hus som de skall få flytta in i under början av nästa år!! Så de kommer verkligen att ha fullt upp.


Nu känner jag flera stycken som väntar barn och det är verkligen INTE till min fördel där hemma. Att dessutom halva ens bekantskapskrets har ett eller fler barn gör ju inte saken lättare heller. Klart jag vill ha barn, missförstå mig inte! Men just nu känns det inte som jag är mogen för det. Men R vill ju givetvis ha barn och jag förstår honom då han är äldre än mig och han har en trygghet med jobb etc att luta sig emot. Så hemma pratas det MYCKET om att få "skjuta skarpt", "baka bullar" och allt vad man nu än kan kalla det för.

Veronica


Airbase Feat. Floria Ambra - Denial

Dagens spela sönder låt:

Airbase Feat. Floria Ambra - DenialVeronica

Helgen

Har haft ett par riktigt roliga dagar i helgen. Började med att jag och syrran packade våra väskor i fredags efter jobben och tog våran bil o styrde mot Katrineholm. I väntan på att mor skulle sluta jobba så satt vi framför tv'n och sjöng till Idol och Singing Bee. Sen blev det en hel del prat om ingenting och allt innan vi bestämde oss för att krypa ner i sängen och sova.


På lördagen klev vi upp tidigt för att göra oss i ordning och åka till Norrköping för att shoppa som vi så länge pratat om att vi velat göra. När vi kom hade vi svårt att hitta en parkering men efter ac 15 min cirkulerande hittade vi en plats i ett parkeringshus. Väl inne i en av de stora galleriorna i centrum förstod vi varför det var smockat på parkeringarna. Samtliga deltagare som åkt ur Idol var nämligen där på något jippo och sjöng.


Själva kutade vi runt bland alla affärer för att hitta något nytt att hänga i garderoben och vi lyckades väl hitta en del fint allesammans. Längst tid tog det nog att testa underkläder men det var det värt då jag hittade ett jätte sött sett!
Hittade även en löpare till köksbordet, några baslinnen i diverse färger, ett par skor jag inte fick köpa mm mm


Käkade super god thai-mat med basmatiris och kycklingfilé med div grönsaker i en sås av kokosmjölk och röd curry. Såg väl ut som en stor ballong efter vi käkat klart då det var så oerhört mycket mat på tallriken.


Hemma i Katrineholm igen med ömma fötter bestämde vi oss för att gå ut och roa oss på den nya pubben Harry's. Ingen av oss hade varit där sedan tidigare men mor min hade hört att det skulle vara bra. Så vi hoppade in i duschen och piffade till oss, blandade ett par Lennart drinkar, lyssnade på bra musik, larvade oss med kameran och sen bar det av med taxi ner på stan.

Lennart


4-6 cl Xanté Poire au Cognac
2-3 cl limejuice

Fyll up med fruktsoda


Framme vid Harrys fick vi vänta en stund innan vi kom in då det var lite lätt köbildning. Väl inne insåg vi att det inte bara var en pub avdelning utan även ett litet dansgolv. Insåg ganska snabbt att det var mycket folk jag inte kände igen i stan men ju längre kvällen gick ju fler bekanta ansikten såg jag kliva in genom dörren. Fick pressentera mig för en hel del gamla vänner som inte kände igen mig alls. Många har tydligen packat sin väska likt mig och flyttat från stan men det bor en och annan kotte kvar. Vi pratade, dansade och drack drinkar hela kvällen till det blev stängningsdags. Mötte upp folk vi kände utanför för att säga hejdå och kramas. Tog oss en promenad i duggregnet hem men han nog inte gå mer än 50 meter innan jag insåg att mina nya skor inte alls var så sköna längre. Så min mor fick rycka in och donera sina skor till mig och tvärs om. Det såg nog rätt kul när vi två lite lätt onyktra människor står vinglandes mot en vägg och försöker förklara att det är vänster fot vi ska byta med varandra först. Det var verkligen sko byte på avancerad nivå! =)


Redan på vägen hem började vi planera för nästa besök till Katrineholm och nästa utgång på Harrys. Så kul hade vi det!


Får lägga upp bilder från kvällen så snart jag införskaffat mig nya batterier då de tyvärr dig igår när jag skulle visa Robert vad vi fulat oss med hemma innan vi gick ut. Bästa kortet är nog när mamma står bakom kameran och syrran insiterar på att vi ska säga "groooooodaaaaaa" i kör för att få en bra min. Efter att ha sagt " groooooodaaaaaa" 3 ggr och mamma fortfarande inte fattat hur hon tar en bild med digitalkamera börjar jag och syrran garva hysteriskt och vipps "klick" en bild blev tagen. Jag ser ut som... ja jag vet inte vad och syster sitter med jordens kaninflin halvvägs ut ur bilden. Ahh ni får se, jag skrattar i alla fall när jag ser kortet!

Veronica


Magnus Winbjork Feat. Elli - Wake upDålig kvalité men tyvärr den enda de har på YouTube.

Veronica

Dagens jag!

Humör: Harmonisk

Gjort: En massa tester som förhoppningsvis leder till något bra.

Planer: Handla, leta bil och kanske sola?!

Ser på: Datorskärmen och en liten svart fågel som verkar tycka att jag är rätt intressant.

Lyssnar på: Blandad musik som är inlagd på telefonen. För tillfället T.I. Feat. Justin Timberlake - Dead and gone

Läser: Mail.

Dricker: Alldeles för lite vatten.

Äter: Morötter. (Jag vet det är ju nästa revolutionerande!)

Bästa: Känslan av glädje inombords efter att ha träffat Marcus igår.

Sämsta: Att jag inte fick pussas mer med Robert när han släppte av mig på jobbet.

Väder: Dimmigt och kallt!

Veronica


Ängla Fötter

Igår när jag kom hem möttes jag av en sådan där lapp som sätts upp i porten om herr brevbärare inte hittar en postlåda med det namn som finns skrivet på kuvertet. Sneglade på lappen för att säkerhetsställa att det inte var mig det gällde...
Ängla Fötter, kan man heta så? Jag kom på mig själv med att stanna upp o stirra på den lilla lappen med det ovanliga namnet. Ängla Fötter....


Var ner på stan igår efter jobbet och tittade på en lägenhet som tyvärr var lite av en besvikelse. Dock bodde det en söt liten kissemiss i lägenheten som var OERHÖRT kelen. Tror den var mer intressant än lägenheten!


Strax där efter var det ÄNTLIGEN dags att få träffa Marcus efter lite drygt ett halvårs "vi ska". Fick världens goaste kram när vi möttes så det var nog inte bara jag som hade saknat honom! Fanns en hel del att uppdatera varandra med över en fika och det kändes så kul att höra om allt som hänt och allt han har i planer för sin och tjejens framtid. Verkligen en person som jag tycker oerhört mycket om!

Veronica


Söt som socker!

Dagens höjdpunkt idag var helt klart att träffa Camillas rottis valp Tarzan! Söt som socker, charmig som bara den och riktigt kelig! Tyvärr skuttade han runt så mycket o kameran på mobilen är inte den bästa men här är en liten bild på lillkillen.


I övrigt har det inte hänt så mycket idag mer än att jag insett att jag är totalt värdelös på att dölja mina känslor.
But hey, thats just me!Veronica


Next stop..

Nästa tvättstugan!

Bjuder på en gammal goding som satt sig i skallen!

Alannah Myles - Lover of mineVeronica

RSS 2.0