VM i snöskottning

Har haft VM i snöskottning på morgonkvisten. Veronica the mighty biff vs De oändliga snöflingorna 1-0.Känner mig nöjd om inte till och med mäkta nöjd med dagens insats! Halt som attans på motorvägen hem dock... 3 olyckor på 20 min varav ett även innebar ett samtal till SOS. Att folk inte kan köra med huvudet!


Har haft en händelserik helg med massa skratt och bus och nu kommer veckan gå åt till semester. Ska besiktiga Saaben, julbaka med syster, städa, packa inför resan, fixa med lite julklappar och annat som skall med över julen. 

Känner mig taggad och på topp vilket förmodligen är en bra start då min kära mor verkar vilja att jag ska avlida då hon bokat in ett pass dagen innan jul med spinning. Fick ett samtal igår med ett glatt och lurigt skratt: "God Jul!! Jag har köpt en julklapp till dig och Mickis fastän vi inte skulle köpa något.." Kondis och jag = ingen bra kombo! Well vi får väl se hur det går, värre saker har man ju varit med om även om jag med stor sannolikhet kommer att låta som en andfådd flodko efter 5 minuter.

God Jul alla!

Veronica


Lucia

Idag får man äta pepparkakor och lussebullar i oändliga mängder, frågan är bara hur många som får plats i magen…Veronica

 


L Y C K A

Han är som ett lyckopiller snyggt inslaget i en liten ask! För hur jag än vrider och vänder på det lyckas han alltid att få mig att gå och le hela dagarna. Lyckan består idag av alla framsteg som hänt den sista tiden och framförallt i helgen. Alla dessa handlingar och ord känns obeskrivligt stort!

 

Idag har jag även hunnit med en hel del här hemma vad gäller städning och annat hus pyssel som hamnat lite på efterkälke den sista tiden vilket känns skönt. Ska inhandla något gott till middag och bara fortsätta att njuta av tillvaron.

 

Julgranen är uppe efter lite barrfix igår kväll och ännu en sak kan bockas av "att göra listan". Är dock fortfarande kluven om det skall bli rosetter eller bara snirkligt band i granen.. Det får visa sig! Det känns oavsett vilket, som en rätt skön och lagom nivå på julstämningen här hemma.

Veronica


Alexandra Stan - Mr SaxobeatVeronica

Lyckorus

Är fylld av lyckorus i hela kroppen efter förmiddagens möte.

Veronica

Då har man blivit med iPhone
Då har även jag hamnat i iPhone träsket till slut. Så nu ska nytt simkort fixas och abonnemanget göras om. Får se vad "farbror" Arne hittar på för bus i butiken. Sen blir det väl en liten upplärningstid så man förstår sig på den nya leksaken.

Veronica

Julklappar o mys med Plexan

Sitter framför dumburken och spanar efter julklappar med en iskall super kelig Plexan som håller mig sällskap i famnen. Hur gosigt som helst men tror han fryser om nosen sin då han trycker upp den mot underarmen... Sötnöt!

Njuter för övrigt för fullt av semestern o ska strax ge mig ut för lite bus.

Veronica

God morgon världen!

Vaknar med ett leende på läpparna fastän termometern visar -14. Pärlan skall tankas och sen bär det av mot jobbet för sista dagen innan semester no1 tar vid innan julen.

 

Önskar er alla en underbar dag!

Veronica


RSS 2.0