And I feel the fire burning deep within my soul, but I know I'm gonna make it on my own!Veronica

Tjejkväll

Igår kväll bjöd Nadja över mig på en tjej grillkväll vilket blev riktigt mysigt med god mat, lite vin och sedvanligt struntprat med bland annat goa Pernilla.

 


Noak och Freddy fick ett eget romantic table for two vilket de såg ut att njuta av långt bort från alla tjej-basiller. Komiskt nog var det selektiv hörsel över borden och många ordväxlingar och roliga klipp fick oss alla att skratta gott! Bland annat dessa gamla godingar…

Noak gav oss och innergården en liten private show iförd ett par stålmannen fils och en handduk knuten runt halsen. Han är ju för skön den där killen!

Fick snällt låna Nadjas hoj och vingla hem på under kvällen när vi alla satt och gäspade i kapp med varandra. Kom hem och var pigg som attans. Satt vaken till 03.30, när hände det sist?

 

Ha en underbar dag, för det vet jag att jag tänker ha!

Veronica


Dream BIG!Veronica


Intervallträning


Nu är det dags igen att röra på fläsket, bara vädret tillåter!

Tiden är tagen från tomma intet då det ser ut som att eftermiddagen borde vara det som passar de flesta tokstollar som vill med och springa upp och ner för vilstabacken i morgon.

Är du intresserad? Ju fler ju roligare kommer vi att ha!


Veronica


 


Cool bildVeronica


Från det förflutna…

Jag fick ett meddelande från en gammal vän till mig ikväll som rörde mitt hjärta! Vi tappade kontakten HELT efter ett tidigare misshandelsförhållande där han var vän till oss båda… Vi har under de senaste 2 åren haft sporadisk kontakt via sms och hälsat på varandra när jag varit hemma. Men där gick min gräns då jag inte förlåtit honom för saker han gjort/inte gjort. Jag har förstått att han saknat vår vänskap av det som skrivits men jag antar att jag varit för bitter för att ens lägga ner någon energi i att försöka förlåta. Jag har på avstånd följt hans liv sporadiskt då han ändå varit en betydelsefull person i mitt liv.

 

För ett tag sedan gick hans liv i spillror och han gick in i vad jag förstår en enorm depression. Han skrev ut sitt hjärta på nätet och det gick så långt så vänner, bekanta och familj blev oroliga för hans liv.

 

Idag, nästan en och en halv månad senare fick jag svar på mitt sms. Det kändes lite som en lättnad, som om han även förstod saker han inte gjort förr… Och känslan av att veta att han var okej var rätt känsloladdad efter den långa tystnaden! Att det ska till något sådant här för att man skall värdesätta varandra känns absurt men vi får se vart det leder, om vi hittar tillbaka till det förtroendet han en gång svek.

 

Kärleken kan vara hemsk ibland mot hur det känns i hjärtat som i sin tur spelar spratt med ens huvud. Men den kan också vara helt underbar och jag vet att vi båda kommer att hitta tillbaka till den en vacker dag.

Veronica


Så mycket känslorTrotts dålig kvalle på bild och ljud så är det här den bästa version jag hört av den här underbara låten! Sådan känsla i det hon sjunger att det ger mig gåshud över hela kroppen.

Veronica


I fix

Efter lite vägledning om hur jag skulle gå tillväga så har jag idag bytt baklyset själv! Plättlätt, och jag känner en viss känsla av nöjdhet sprida sig inombords. Fick även med alla lampor i det nya huset så nu har jag dubbel uppsättning om något pajjar.

 

Så idag får det bli en stark lasagne och lite hembakta kärleksmums som grädden på moset!

 

Jag är oerhört tacksam över att ha guldklimpar till vänner som vill hjälpa en med vad som annars ofta brukar vara mansjobb. Tur man är en tjej som vill kunna hantera sådant själv även om jag givetvis inte är rädd att be om hjälp!

Veronica


I’m mad at myself, not you.

I’m mad for always being nice, always apologizing for things I didn’t do, for getting attached, for making you my life, depending on you, wasting my time on you, thinking about you, forgiving you, wishing for you, dreaming of you...

 

But most of all, for not hating you, which I know I should...

                                                                                                                                            But I just can’t.

Veronica


Ett av två nya gör-om-gör-rätt-projektRamen ska få lite ny färg och en pyfaskiva ska lackas för att sedan få ett fint budskap på sig. Det enda som är bestämt är att det ska ha en mening för mig. Antingen något för att påminna mig själv att vända på tankar i olika situationer eller något som stärker mig av annan orsak. Letar febrilt efter det perfekta att skära ut en schablon i!

Veronica

Biokväll med tjejernaHar hunnit med en biokväll med tjejerna och skrattat så tårarna sprutade. Var super skeptisk till filmen när jag såg trailern men tänkte ge den en chans i alla fall och framförallt när vi alla var hemma i stan vilket inte händer så ofta! Jag skrattade redan från första scenen i filmen då den är rätt "rå" och öppen gent emot vad man kan tro. En riktigt, riktigt sjuk och rolig film som bör ses av alla oavsett kön!

Veronica

Tack

Vill bara säga tack till dig som tyckte det var kul att smasha sönder mitt ena baklyse på bilen här om dagen.
Veronica

 


Fröken hare har överträffat sig själv!

Jag kan vara lite harig när det gäller att göra nya saker som jag aldrig testat innan. Framförallt inför publik… Jag har aldrig riktigt förstått varför om det är med risk för att bli ”dömd”, om jag har någon form av torgskräck eller om det har med mitt ”behov” av att lyckas med allt?

 

Som jag har skrivit innan så har jag fåt mig en hel del tankeställare och jag funderar en hel del på varför jag beter mig som jag gör i vissa situationer. Man kanske ska kalla det självkritisk (vilket jag vet att jag är)?!

 

Jag har i alla fall lyckats gör något jag varit bra harig men riktigt nyfiken på en längre tid! Jag har testat att åka cross för första gången i mitt liv. Tack vara en god vän till mig som tävlar i sporten så fick jag en inbjudan till en prova-på-dag för tjejer i en närliggande stad. Tog med mig min vän Anna och hade även bjudit med mig Therese som tyvärr fick förhinder. Vi velade en hel del fram och tillbaka under morgonen på dagen D då det regnat under natten och alla väderprognoser tydde på regn. Vi bestämde oss till slut för att chansa och åka i alla fall med risk för att få hitta på något helt annat, gissa om jag är glad i efterhand? Vi fick strålande solsken och superbra förutsättningar på banan för att åka!


 


Vi började med att skriva in oss i grupp om fem för att sedan få testa att gasa, bromsa, växla och manövrera hojen på en plan grusplätt med lite koner. Tyvärr hade de fått med sig en av de två större cyklarna till den stora banan så jag fick börja med att testa en lite mindre variant och så här i efterhand är jag super glad då jag nådde ner i backen med fötterna och fick in balansen mycket snabbare. 

Två nervösa tjejer inför första provåket!


Testar den lilla hojen.

 

Fick givetvis testa på en större cykel bara någon minut senare då de fått tag på en enduro hoj som var riktigt skön att åka. Nackdelen här var att jag inte nådde ner ens med tårna i backen utan att behöva luta cykeln en hel del.


Vi blev rätt snabbt om förflyttade till den större banan då de ansåg oss vara kapabla till att köra i kuperad terräng. Och hur roligt var det inte?! Jag har skrattat som tusan och varit så glad för våran utflykt och för att jag tog mig i kragen och tyckte att jag inte ska gå miste om alla erbjudanden jag får bara för att jag är lite harig!

 


 

Efter dagen fick Anna ett nytt smeknamn då hon lyckats med en dikeskörning och en superman flygning. Så nu mer är det under namnet Diket hon är känd!


Jag har nog aldrig varit så genomsur och svettig som efter det lilla passet vi hade ute på banan. Jag kunde bokstavligen vrida ur mina kläder så svettigt var det under allt. Men för er som inte redan har testat och fallit för cross så rekommenderar jag er varmt att testa det om ni får möjlighet då det var grymt kul!

 

Vi avslutade kvällen med lite gott att dricka och god mat på Grappa för att tacka vår vän som skjutsat och tagit hand om oss under dagen.

 

 

 Tack Team MX Angels för en riktigt skön prova-på-dag!


 ♥ Veronica


Renoveringen fortsätter

Det går framåt med renoveringen och nu är det inte långt kvar tills flyttning. Blir så imponerad av att vi gjort så mycket själva även om vi fått en del hjälp av vänner. Vi har skrattat busat och målat fingrarna av oss i lägenheten och jag längtar så tills allt står klart och man får se det färdiga resultatet!

En del av köket under renoveringen. Luckorna var från start illgröna vilket vi tyvärr inte han ta kort på innan de revs ner och lackades om. Originalkalket hittar ni på första bilden och är en av de få saker som är kvar att göra i köket i hop med nya lister. Längst till höger ser ni nya tapeten och det nya golvet.

      

I vardagsrummet sitter nu nya tapeter och samtliga lister och dörrposter har målats vita.

           


Sovrummet har fått nya tapeter, vit färg på dörrpost och list nedanför garderoben, nytt golv och snart nya lister.

       

Hallen har vi tyvärr inte hunnit fota så värst bra då det tyvärr blivit alldeles för mörkt för fort. Där har nya tapeter kommit upp, nytt golv lagts, socklar målats vita och nu väntar bara nya vita golvlister.

 Veronica

 


Ro i själenMarika Takeuchi - The Arctic Light

Blunda, ta ett djupt andetag och bara njut... Ett klassiskt stycke som det här kan få mig att uppnå total ro i själen!

Veronica


It all leads back to you...

Fick länken The Arctic Light nyss och inser på tre sekunder att det är samma skapare av The Aurora... Ibland är dessa minnen inte alltid så roliga när det gör ont på köpet. Försöker så innerligt att komma ihåg det som fina minnen men det gör ont, så jäkla ont ibland!

Veronica

I will give up this fight!Bonnie Raitt Bonnie Raitt - I Can't Make You Love Me

Veronica


Ruffie

I morgon ska jag testa på något nytt igen. Har haft ett uppehåll från träningen i 1½ nästan två veckor pga resor i jobbet etc så har verkligen tappat. Och vad gör jag då? Jo jag går och bokar in mig på en Ruffie träning med Nadja, Anna och Therese. Hur genomtänkt var det?

Jag kommer förmodligen att skratta så tårarna rinner, svettas som en gris och vara helt slut efter träningen. För dig som inte hört talas om Ruffie innan så kommer här två klipp på vad vi ska hitta på för bus i morgon!


Veronica


Bolton i mitt hjärta
Tänk att en man kan lyckas få mig så knäsvag i kväll med två så simpla, nakna men sanna ord... Well Bolton, du är inte så värst attraktiv på utsidan i mitt tycke men jäklars vad du lyckas röra mitt innre!

Veronica


Spark i bakenBehövde verkligen en spark i baken för att ta tag i träningen igen efter en veckas uppehåll och den här bilden fick mig att komma ihåg det. I morgon bitti blir det gymmet utan att tveka en sekund och köra rygg och mage.

 

Hoppas på bättre väder så man kan plocka jordgubbar!

Veronica


Thai

Blev grymt sugen på att laga Thai mat idag och sagt och gjort började det hackas diverse grönsaker...Och resultatet? Kyckling med massa grönsaker i en rödcurry sås, ris och massa gurka. Det smakade himmelskt gott så nästa gång får man putsa på hur sakerna skall skäras upp så ögonen får sin beskärda del av ätandet!Veronica

Cross för nybörjare

Fick en fråga i lördags av en vän som åker cross om jag skulle kunna tänka mig att testa. Fick då denna lapp kastad till mig och en lagom stort smile klistrades på läpparna!Förhoppningsvis får jag med mig Tessan då Putte tyckte det var en toppen ide. Så nu finns det som jag ser det två saker som kan hända...

1 Jag kommer dra på full gas och vurpa bakåt/dra på tvärnit i ren rädsla och vurpa över styret.
2 Jag kommer bli adrenalinejunkie av detta och vilja göra om det igen och igen.

Skrattar lite av tanken att lilla jag ska testa cross, men har ju varit nyfiken ett tag så varför inte? Ge upp den där fega lilla skiten inom mig som är rädd för det mesta som är nytt och bara ge mig hän istället för att backa utan vettig orsak!

Veronica

 


Hoppas på bra väder

Hoppas på bra väder till morgondagen eller i alla fall uppehåll. Tanken är att åka iväg med ett par vänner och deras barn och plocka lite jordgubbar på en av gårdarna här i stan.Längtar så efter jordgubbar med mjölk/glass/kesella vanilj och digestive kex etc..Veronica

Kvällens rulle: ArthurSkrattade så tårarna rann i den sista scenen i trailern.

Veronica


Jag har hamnat i skohimmelenVeronica


I'ts only fair...

If you are going to fall in love with me, it's only fair that you know what you are falling in love with.


You are falling in love with my insecurities, and my obsession with trying to figure out what everyone thinks of me. You are falling in love with my immaturity, my constant need to feel loved and appreciated, my overactive tear ducts, my internet obsession, my tendency to be too clingy. You fall in love with my troubled past and my hopes and dreams, and how I'm hopeless romantic at heart. If you fall in love with me, you fall in love with my self-hate and all my imperfections and my perception that nobody could ever love me.


But, you are also falling in love with the way my eyes will smile when I'm with you, the way I'll text you in the mornings just telling you 'I hope you have a great day'. You're falling in love with the occasionally humorous and/or thought-provoking things I say, and the way I blush when people ask me about you. But to me, the most important thing will be that you are falling in love with me, despite my thinking that it is impossible.

Veronica

 


♥ WARP


Älskar mina WARP linnen så blev givetvis kär när jag kom in på Stadium här om dagen och hittade en ny färg som kommer passa till hösten!

♥ Veronica

Basto! - Gregory's Theme Radio oneVeronica


Dim Chris feat. Amanda Wilson - You Found MeSågade denna låt totalt för några veckor sedan men efter att ha fått höra hela låten och sett musikvideon som då inte var släppt så måste jag få ändra mig! Jag är hooked! Amanda Wilson du har en helt underbar pipa och sjunger rakt in i mitt hjärta så jag får gåshud över hela kroppen!

Två andra favoriter är Freemasons Feat. Amanda Wilson - Love on my Mind och favoriten Dim Chris Feat. Amanda Wilson - Sometimes

Veronica


Be stupid!Veronica


NakedVeronica


Nytt projektVeronica


Det är nog kanske en revolt för att ta sig vidare...

Idag gjorde jag slut på ytterligare en sak som jag haft svårt att släppa taget om… Bye bye hudlotion, never again även fast du luktade rätt gott så avskyr jag Dove produkter!


 

Veronica

 


Bye bye, adios, auf wiedersehen…

I går fick jag någon skum fix idé och nu är en del av något jag haft svårt att lämna borta ur mitt liv… Ska man se det som ett steg i rätt riktning eller bara ett steg av uppror? Well I don’t know men jag hoppas givetvis att det är det första!

Veronica


Nya äventyr

Sitter på tåget ner till GBG och myser för fullt. Ikväll blir det vin och mat med en gammal vän med lite skitsnack och vad jag hoppas en solig och varm Göteborgs kväll.

I morgon blir det nya äventyr och vad jag hoppas en skön dag!

Veronica


Film mysVeronica


Ikväll somnar jag med gott samvete

Har idag gjort något jag trodde var helt omöjligt för någon med så ofantligt dålig kondis som en annan har. Jag har kört intervallträning upp och ner för Vilsta skidbacke i en timme! Jag är så imponerad över mig själv och tjejernas prestation idag att jag till och med längtar tills nästa gång vi åker iväg!Veronica

 


The NotebookHopplös romantiker som man är så var det inte ens värt att försöka hålla tillbaka tårarna till denna film!

Veronica


Dinner

Tagliatelle med spenatsås

Veronica


WordsVeronica


VFOEn dag på VFO slutade med lite nytt till mig!

Veronica

Play & Win - Ya BbYtterligare en skön låt till samlingen!

Veronica


RSS 2.0