Jakten på lycka
Kvällens film blir favoriten Jakten på lycka som börjar kl 21.00 på 3'an. Och när jag ändå håller på så blir det till att sy lite på jackan. Ibland kan man bli imponerad för mindre.


Veronica

Världens bästa eller i alla fall en av de bättre helgerna

Ja nog är det allt en av de bättre helgerna på länge! Jag har fått massvis av kvalitetstid med folk som betyder mycket för mig. Tyvärr inte lika mycket tid med familjen i helgen men det kommer! Har bland annat umgåtts med Nadja och Noak med deras lilla charmtroll till dotter. Han prata massa strunt, allvar och titta på en film till massa godis.

Har även hunnit titta på en Golf som tyvärr inte blev något köp, av fler olika anledningar.. Men skam den som ger sig! =) Haha jag vet att det i alla fall finns ett par som sitter och fnissar gott på andra änden av dumburken då jag blivit utsedd till Sveriges SÄMSTA om inte världens sämsta bilköpare. Men vad gör det om hundra år när jag ligger i graven? =)

Har även varit på dop för lilla Nikki. Var riktigt fint och mäkta imponerad över hur hon inte fällde en endaste tår utan snuttade sött på prästens tumme. Emmelie’s pappa sjöng och spelade världens bästa Kent låt Utan Dina Andetag och jag var inte den enda med tårar i ögonen i den kyrkan kan jag lova! Jätte fint uppdukat med massvis av heliumballonger i taket och små super söta bakverk!

Lyckades även hitta en liggfåtölj på blocket som inte var använd och behövde dammas av lite lätt och den hade även nackkudden. Och priset? Mindre än halva nypriset, ibland ska man ha lite flyt också! Så nu hoppas jag att allt är som det ska när snälla mamma Agneta skall titta på den i morgon då den finns hemma i Katthult. Är hon inte världens goaste mamma så säg! ♥   Veronica

 


Stort så obegripligt stort

Igår kom det… Det STORA samtalet är nu avklarat och en BAMSE sten föll verkligen från mina axlar!

Veronica


Vardagslyx
Bestämde mig för att slå slag i saken och ta hand om min rygg som börjar kännas hård som betong. Har ju trotts allt x antal kronor att använda till friskvård, så jag passade på i förmiddags att boka in en 60 minuters massage. Detta kommer min rygg att älska då diverse knutar bestämt sig för att bita sig fast kring skuldror och nacke.


Veronica

 


För jag har världens gulligaste pojkvän!

Fick framrutan skrapad på bilen, japp du läste rätt det var is på framrutan i morse. Snacka om vardags lyx i en förpackning av en vacker man med stort hjärta!!

Veronica


You're amazing just the way you are!Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


Veronica


Med lite tur…

Med lite tur kommer min skänk in på lager igen under nästa vecka. Så håller för tillfället tummarna då jag verkligen vill få ihop allt där hemma så det ser ut som ett fullt beboeligt hem. Klart det är ett hem idag men ett där det känns varmt och välkomnande att kliva inanför dörren. Det stora som är kvar är hallen, där bland de sista stora möblerna skal in. Tanken är det skall vara en skänk med en hylla över och mellan dem mer mot överhyllan skall en ”skohylla” lackas om i silver. Tanken är att lägga fina tidskrifter med fina framsidor som Allt Om Mat, Allt i Hemmet eller Elle Interiör på.

 

Sen har vi vardagsrummet som behöver lite kärlek. Det har blivit ett par nya gardiner i turkost som gav en hel del värme. Tanken är att det skall upp lite hyllor, tavlor, stål fjärilar och någon form av fåtölj eller rent av en liggfåtölj i tyg eller rotting med tillhörande kuddar. Skall försöka sälja mina malmbyråer i ek som jag inte ser något behov av längre. Har en hel del annat där hemma som jag skulle vilja göra mig av med så det kanske är dags att samla ihop allt och lägga ut en annons på blocket?!

 

Sakta men säkert tar det form av ett hem där jag kan trivas och leva ett bra tag till om livet inte tar någon drastisk vändning framöver förståss. Men det får man ta då om det blir aktuellt!


Veronica


Lycka!

Jag önskar att alla dagar kunde vara lika underbara som idag! Det har hänt så mycket saker både på och utanför jobbet som fått en massa positiva endorfiner att lagras i hela kroppen. Jag vet inte vart jag skall börja... Eller vart jag skall hitta ett slut på allt. Ikväll kommer jag sommna med ett leende på läpparna så till er alla som förgyllt min dag på olika vis TACK ni är underbara!

Veronica

Blå Mazda 3'aHar under dagen haft en rätt skaplig maildiskussion med säljaren till denna bil och kanske kan det få bli ett intressant objekt. Lite mer barbetning krävs innan det blir ett handslag.

Veronica

OFF?

Idag är en sådan dag då precis varenda tanke snurrat genom skallen! Jag tänker ibland för mycket och just nu skulle jag bara vilja hitta den där OFF-knappen och stänga av allt för resten av kvällen.

Veronica


RSS 2.0