Dagen efter

Har avklarat diskhög No1 av två och sitter för närvarande och slappar i soffan med Medina i öronen på högsta volym.

Ska plocka fram alla julsaker under dagen och tänker nog i år fuska så mycket så granen åker upp redan idag... Har bara inte hittat ett riktigt bra ställe för den ännu med den nya möbleringen men någonstans ska den väl få plats!

Tack till alla underbara människor som förgyllde min kväll igår!


Kryper ner med ett leende på läpparna

Ikväll kryper jag ner med ett leende på läpparna. Jag har fått äta en god middag med några av mina fina tjejer som resulterade i en massa skitsnack och skratt!! Njuter verkligen av de här stunderna då man ler och skrattar från djupet av hjärtat.

Fick sällskap av Sonne, Falken och Nisse senare under kvällen vilket kändes sjukt kul då vi alla har samma ruttna humor och musikstil!

Ikväll kryper jag ner med min egna Mycoplasma syster och somnar med ett brett leende på läpparna. Jag hoppas på att få introducera Mark för alla mina vänner när han kommer hit igen, han saknades i gänget även om han var ett hett ämne under kvällen. Jag saknar honom verkligen så ikväll!!


Medina - Gode MenneskerLove the lyrics!

Video teaserDen 28:e släpps en ny video från en av mina favorit artister Medina. Den nya låten heter "kl 10" och för dig som är lite nyfiken och inte redan har hört låten så hittar du den här nedanför.


Æbleskiver

Fick i helgen testa på något helt nytt, Æbleskiver. Hade en lång tur i skogen där vi diskuterade vad man åt till jul och kom fram till att just Äppelskivor är något de har till jul i Danmark. Frågade lite fint vad det var för något och jag fick veta att det inte var äppelskivor i och inte heller äpplen... Min första tanke var "Hur kan man då döpa dem till äppelskivor? Söta knäppa danskar! ;)" Jagade runt hela stan efter dem innan vi efter mycket sökande hittade dem inne i stan. Det smakar nästan som munkar fast de doppar dem i sylt och socker.

Så blev glatt överraskad när jag kom hem i torsdags och hittade en hel hög med post där ett av bladen var från Netto som hade en hel sida med Danska varor. Hur roligt är det inte att det dyker upp i massa samanhang och liksom pikar en i vardagen?! Nåväl, där hittade jag mina Æbleskiver och kunde inte låta bli att köpa ett gäng idag!

 


Hos dig der føler jeg mig hjemme

Jeg har set det ske alt for mange gange før, og jeg har hørt mennesker sige de ord så ofte før. Jeg har set på det alt for længe og blive bange... Jeg har prøvet på at glemme... Men du har holdt dine kneb og du har taget på mig!
Jeg er din og hos dig der føler jeg mig hjemme!

Limited edition


I before U


Cee Lo Green - Forget You (Acoustic Cover By Edei)Riktigt bra cover på en skön låt! :)

Förvånad

Mötte idag på min fd svärmor och blev glatt överraskad av att hon för ovanlighetens skull självmant hälsade och med en klingande glad ton. Kanske har hon insett att allt inte varit som hon trott och kanske har allt hon själv behövt bearbeta fått slagit ro? Hur det än är så gläder det mig att hon så sakta kommer till insikt med att hon inte kommer avlida genom ett hej och lite kall prat!

En glad nybliven farmor till en liten tjej var hon i alla fall. Det gläder mig att få se den lyckan i hennes ögon då jag vet hur hon längtat! Och grattis R till er lilla dotter!


Tänkvärt från sjuksängen

Det finns inga främlingar, bara vänner som du ännu inte lärt känna.


Sjukskrev mig själv

Igår sjukskrev jag mig själv och ligger numer likt en kåldolme i sängen med hela medicinskåpet på bordet intill mig! Jag saknar ork i kroppen ock känner mig sjukt sällskapssjuk!! Men för att kunna bli frisk och ge 110% av mig igen är detta ett måste även om det passar dåligt in!!

Hoppas ni har det gott där ute vart i världen ni än befinner er!

And remember: Always keep a smile on your face, you never know who is going to fall in love with it! :)


Hur ska jag kunna hålla mig från att inte falla...?

"I may sparkle, but you are the brightest star in my sky :)"


Spyr ut lite galla

Jag vill bara sätta mig ner och gråta... Få vara sjuk och sätta mig själv först!

Det passar bara så dåligt in i tiden och strävan efter att göra allt rätt och förstå allt som går fel driver mig för närvarande till vansinne när det går tokigt!

Idag är bara en sådan dag när jag inte orkar vara stark och bara vill få vara sjuk med min lunginflammation!

Usch jag gillar inte att klaga! Önskar jag kunde krypa upp i Marks famn och känna det där obeskrivliga lugnet jag längtar efter!


Maybe just maybe..


How I spend time in the showerKunde inte låta bli att skratta när jag hittade denna. Tur det inte stod hur länge intervallen var! ;)


Kärlek från Akelius?!

Antingen vill Akelius verkligen ha mig dom hyresgäst eller så har jag just fått mig en ny stalker.. ;)


Sjukstuga

Efter att ha påbörjat min 4:e vecka med hemsk hosta, matthet, feber, huvudvärk och diverse tjat från kollegorna bestämde jag mig igår för att besöka läkaren igen.

Sist blev jag hemskickad med diverse hostmedicin som underlättade sömnen som inte funkat. Men igår kom jag hem med diagnos Mycoplasma/lunginflammation och ett paket doxyferm! Känns som jag har ett helt apotek här hemma nu! ;)

Får inte träna, sola, anstränga mig eller liknande på minst 12 dagar. Så nu hoppas jag att tabletterna ger resultat annars får jag snällt vänta ut bakterierna i kroppen.

Längtar ner till Danmark och killen som sätter ett leende på mina läppar varje dag! 8 dagar kvar och sedan får jag uppleva hans del av världen!


Magi

Jag har hittat någon som är mer galen än mig och jag har inte en aning om vart det här leder. Ikväll bokar jag en resa ner för att hälsa på över en weekend och träffa han som får mig att skratta, le och må bra av att bara göra det som faller en in!


Att han kan trolla med hus är det nog ingen som tvekar om.. Men lyckas vi trolla med varandras hjärtan och skapa något som vi båda längtar efter? Just nu känns allt som en dröm jag länge haft men aldrig riktigt hittat...

 

 So far away from where you are. I'm standing underneath the starts. And I wish you were here.


RSS 2.0