Tänkvärt


Veronica

Uppe med tuppen…

Eller kanske inte! Vaknade till liv kl 09.30 av larmet jag ställt på mobilen. Dags för ännu en dag med tvätt! Första 4 maskinerna är i gång och det är strax dags för att gå ner och hänga upp allt.

 

Lyssnar för tillfället på musik för hjärtat och skriver ett par rader med min vän Marcus. Var ute på en lång promenad igår när solen var framme och lös på oss! Har inte setts sedan i somras vilket jag kan tycka är katastrof då han är en av de få jag verkligen kan öppna mig helt med. Killen som funnits där och stöttat när det varit mindre roliga dagar. Givetvis har han även funnits där vid många av de mest underbara och minnesvärda dagarna också! En sann vän helt enkelt!

 

Har köpt en klänning till den 27:e men vet inte om jag är 100% nöjd med hur den sitter på mig. Ska ta en sväng om på stan eller tuna och kika en sista gång.

 

Idag är det dags för första träningspasset på ett tag. Har vart mycket med jobbet och pappas födelsedag som gjort att tid inte riktigt tagits till träning. Så hoppar på bästa passet idag!


Veronica


Nytt i samlingenDash Berlin feat. Emma Hewitt - Waiting

Veronica


Tänk vad kul man kan ha med lite ballonger!

Hos oss är vi väldigt måna om att tala om att vi tycker om varandra. Så i fredags efter festen la vi samtliga ballonger på en kollegas bord. Gissa om han blev glad när han märkte att det låg en hel drös med dem över hans skrivbord!

 


Att kunna få någon att le med så små medel är sådant i alla fall jag uppskattar. Att någon har ägnat en liten stund åt något fyndigt eller bara vill tala om att de uppskattar en. Mer än så behövs inte för ett leende på läpparna. Man ska aldrig ta någon för givet! Tala om vad du känner, tycker och tänker! Du kan göra någons dag av att bara le och finnas till!

Veronica


Veckan som gått

Många har sagt att jag har en hel uppsjö av saker i min väska! Jag har alltid varit den som kommit med störst väska oavsett det är till vardags eller av annan orsak. Jag har nog haft allt utom min farmor i väskan i hopp om att inte stå där utan mina saker när jag behöver dem som bäst! Men här i veckan insåg jag snabbt att det finns en person som är strået vassare än mig. Kära Cicci hade i alla fall här om dagen 20 st läppglans varianter i en och samma väska!Detta slår i alla fall allt jag lyckats stoppa ner i min väska! Äntligen har jag hittat någon i klass med mina tokigheter som dessutom är tusen gånger rarare än mig! Någon frågade lite fint hur många läppar Cicci hade utan att tänka sig för hur det verkligen lät och framförallt tolkades av alla i närheten.


I fredags hade vi även en fest som var riktigt rolig! Många lekar, god mat, dans och alkoholhaltiga drycker... Trevligt sällskap som även resulterade i att jag hamnade på ett ställe som kallas OT eller klamydiagrottan av folket i Strängnäs. Mycket speciellt ställe om jag får säga det själv! Men då jag hade jätte trevligt folk runt omkring mig så spelade det inte alls någon roll!

I morgon lär jag förmodligen sitta och skratta åt bilderna från kvällen om Cicci har med sig dem. En del av dem lär nog preskriberas... Men riktigt riktigt kul kväll!


Veronica

Inte långt kvar

Ska strax avsluta dagens sysslor och ha en riktigt trevlig kväll med arbetskollegorna!Veronica

 


H&M

Efter jobbet idag ska jag nog allt ta mig en sväng till H&M. Jaga rätt på klänningen jag spanat efter i 1½ veckas tid och hoppas på att någon sate inte vill eller har snott den i storlek xs. Om den nu inte finns så blir det nog till att spana efter lite annat skoj som kommit in eller kommer att komma in innom kort!


Denna roliga lilla boll hde de fått in och även om texten var klar och tydlig så undgick den mina ögon. Detta är världens raraste läppglans gott folk!! Hur söt var den inte? Perfelt att hänga på den svarta handväskan som en liten snygg detalj.Veronica

Årets mäklargroda!Kolla in detaljerna på bifogad bild!

 

Bilden är av någon konstig anledning bortagen från Internet nu... ;)


Veronica


Som ett barn på nytt!!

Jag är så glad så det bara spritter i kroppen av lycka! Tänk vad lite fallande snö kan göra för ens välmående! Tyvärr är det inget som ligger kvar på marken men lika glad är jag för det. Ska nog faktiskt skatta mig riktigt lycklig då det fortfarande sitter sommarsulor på bilen… Mindre bra!

 

Satt en stund extra i bilen bara för att få mysa åt det vita som faller. Vet inte vad det är som gör att man blir så glad. Men jag gillar det skarpt! Längtar så tills man kan åka ut och köra lite pulka race eller ge sig ut ett helt gäng och åka vaxduk ner för skidbacken och hoppas alla kroppsdelar sitter kvar där de ska när man kommit ner. I år är det även några små knoddar som vuxit till sig så pass så man kan ta med dem en hel dag ut i pulkabacken med lite massäck och varm choklad. Kanske åka lite skridskor?!Veronica

 


Tracy Chapman

Lyssnade en del på Tracy Chapman som barn när vi fortfarande bodde kvar i vårat lilla rosa hus med vita knutar i Lasstorp hemma i Katrineholm. Hörde här om dagen Fast Car som är en av mina favoriter...

Veronica

Inside me

Inside me, there's a thin women trying to get out... But I can usually shut
the cow up with chocolate!

Veronica


RSS 2.0