Helgen

Idag har det varit en riktigt hektisk dag. Mycket "sparkande" på den jävla skrivmaskinen/kopiatorn/faxen. Papperna fastnade stup i kvarten på alla möjliga ställen man inte ens kunde tänka sig att papper kunde befinnas sig i denna gigantiska maskin, tonerna tog slut och som om inte det var nog så skulle självfallet byttan som tar emot slasket från skrivaren bli full. Givetvis så händer detta när företaget har fått för sig att byta skrivare och har ej beställt in en ny slaskbehållare och det var ont om färgpatroner. Men o andra sidan hade nog ingen räknat med att jag och
Nadja skulle skriva ut hundratals om det inte till och med var tusentals med papper?!


Så från kl 09.00 till kl slog 17.05 hade vi ockuperat skrivaren, två hålslagare och ett större bord där vi kunde samla allt papper som skulle in i pärmar. Under dessa timmar var det inte ens tal om en rast i sin höjd han man springa till Nadjas dator för att skriva ut lite mer papper. Men vill inte få detta att låta som ett klagomål för det är fruktansvärt kul när det händer saker! Tror dock att både Nadja och jag har tokigt ont i fötterna och att vi båda stoppade mat eller någon annan sorts föda i munnen ganska snabbt efter vi kommit innanför dörren. Ett super tack till min underbara älskade som kom och hämtade upp oss på jobbet och skjutsade hem oss!


Under två veckors träning, promenader och bra mat (visst finns det undantag på bra kost men det pratar vi inte högt om) så kan jag gladeligen meddela att jag kommer i mina jeans igen och har gått ner lite över 4kg. Är så där måttligt glad men nu behöver vi bara förbättra på musklerna i kroppen.


I morgon blir det att åka till grannstaden för att titta på klinkers och förhoppningsvis ha ett som vi gillar med oss hem i bilen. Vill ha ett skiffer grått klinkers golv eller nått åt det hållet av lite större variant. Det får inte vara för matt så man fastnar med städmoppen när man gör rent och helst vill jag/vi ha ett med raka sidokanter. Om det är avlång eller fyrkantigt spelar ingen större roll. Skall förmodligen införskaffa mig cykel no 3 då de två innan blivit snodda efter 2 månader eller mindre.


Skall även "arbeta" under söndagen med ett evenemang med min fackförening där jag sitter med i vår avdelnings styrelse som ungdomsrepresentant. Skall bli spännande att se hur det kommer att bli. Kommer då att befinna mig på en av mina gamla arbetsplatser vilket kommer innebära att jag kommer träffa en del folk som jag inte sett på länge som jag tycker väldigt mycket om!


Vad skall du göra i helgen?

Veronica


Prison Break och La Tomatina

Prison Break är snart på tapeten igen och då kommer det bli sena kvällar för min del. Detta är en serie jag bara inte kan sluta att titta på. Visst har den blivit lite långdragen på sitt vis men usch vad jag är i någon sorts "Prison Break-trans". Dock har jag lite luckor i hur det hela slutade. Jag kommer ihåg att Michael och Sara tog sig till ett ruckel i skogen när de rymde från båten de lyckades få tag på. Om jag inte mins helt fel så slutade det med att Michael tog skulden för Sara som sköt ihjäl någon. Men den 15:e Oktober  kl 22.00 kommer denna underbara serie att sändas igen i TV 3's ruta. Så nu kommer jag väl sitta och räkna ner på fingrarna tills det är dags! 



Under gårdagen måste de ha haft världens roligaste och galnaste festival La Tomatina i Spanien. Man körde otroligt stora mängder tomater, omkring 115.000 kilo till torget i staden Buñol strax utanför Valencia. Detta är alltså en tillställning där man kastar tomater på varandra under en timme. Hur absurt låter inte detta? 40.000 personer deltog i detta tomatkrig under 2007. Varför var inte jag där för?



Veronica

Hur knäpp får man bli?

Hur knäpp får man bli? Jag ringde för en stund sedan till min far (med mitt jobb nummer som jag i efterhand kom på att jag inte gett honom ännu) och är så där super glad i hågen är jag och slänger ur mig "Heeeeeeeej, det är din far!!!" Han lät så där lagom frågandes men kände i alla fall igen min röst så vi båda började skratta varpå min fars nästa kommentar blev "Det vore ju lite äckligt om du var min far?" Är detta ett tecken på att man är helt lost i andra uppgifter man tagit sig an? 

Till en annan rolig incident som hände under morgonen...
Stod i duschen som vanligt och hade precis blött ner håret och *poff* så blev det helt kolsvart i badrummet. Jahapp what to do... Min första tanke slutade i ren panik när jag insåg att elen förmodligen hade gått och att jag med andra ord inte skulle kunna föna och platta håret. För er som känner mig så vet ni att min plattång går varm minst en gång om dagen. Jag avskyr verkligen mitt krulliga hår! Så upp ur badet och det var nog bara ett mirakel att jag inte drutta på röven eftersom jag "vattnat" hela badrumsgolvet. Ut i hallen dyblöt och försöker knäppa på första bästa lampa. Funka inge vidare så bort mot el-skåpet för att se om det blivit överbelastat i hemmet eller dyl. men nix. Så det var bara att inse att jag kommer ha krulligt hår hela vägen till bussen och halva dagen till jobbet. Men som tur va så hade vi ström på jobbet så nu har man lagom plattat håret lite så där halvtaskigt. Men va fan det är inte SUPER krulligt i alla fall. 

Hur kommer det sig att dem som har rakt hår vill ha lockigt och tvärs om? Varför kan man aldrig vara nöjd med det man har? Är detta ett typiskt tjejfenomen? 

Idag fyller även baby år, så SUPER grattis på honom!!! Har ringt min familj och de lutar åt att dem har möjlighet att komma över till kvällen även min kära mor som bor i en stad intill den jag bor i. Så hoppas att mitt hjärta skall bli lite glad över att han får lite besök. Han var nämligen inställd på att ingen skulle komma eller ringa och säga grattis. Men tji fick han! Så min dag kommer gå åt till att PANIK handla kakor etc. samt PANIK dammsuga lägenheten. 

image43


Hjärtat har redan fått några presenter i förskott som bestod av ett par nya träningsbyxor och en Mp3-spelare av märket Creative Zen. Testade denna minispelare under gårdagen och hörlurarna var väl inte de ?skönaste? men det var bra ljud i spelaren vilket var en av mina farhågor till att det inte skulle vara. Så nu skall vi bara byta ut hörlurarna till något bättre. Kommer även att bli en tatuering i form av en tribal på hans arm. En så kallad 30-års kris som han själv vill kalla det. Men tror det kommer passa honom bra. 

När vi ändå köpte denna lilla spelare passade jag på att köpa en till mig själv och vi kunde ju inte ha samma färg på dem då vi säkert skulle ta fel och så skulle det sluta med att det poppades "jugge musik" ur lurarna på min spelare och en massa "dunka dunka låtar" på den älsklingen får med sig. Så de färgerna som fanns var svart och rosa och inte var det Robert som tog den rosa i alla fall. Så nu har jag en plastig Barbie-rosa Mp3-spelare.

Veronica

Rosa bandet och lite tjaffs

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev och det är väl kanske på tiden att det kommer upp ett nytt inlägg!?


Något som gjorde mig väldigt glad var att se att årets designer av Rosa Bandet i år är Lars Wallin. En person jag egentligen inte vet så mycket om men som är lite av en viktig del i min familjs historia. Nå väl, han har som sagt designat årets Rosa Band och det gläder mig att se att han designat ett band som stöder bröstcancer forskningen. Årets rosa band är format som en kedja med inspiration av smycke och fest. Kedjan symboliserar en länk där allas samarbete för en god sak bildar en oändlig kedja. Bandet finns att köpa från och med 1 oktober på bland annat Lindex, Apoteket, Ica, Scandic och Pressbyrån. Och priset för detta band kanske du undrar över? Så vitt jag har förstått så kommer det att vara 20 kronor.

image42
 

Marko och Linda är på besök i stan under helgen så skall passa på att träffa dem och känner jag oss rätt så kommer detta att ske med en del alkoholförtäring under kvällens gång. Sist slutade det med en massa finska ord som varken jag eller Linda förstod och två grabbar som knappt kunde stå upp på grund utav allt skratt. Så vi får se hur detta kära återbesök kommer att sluta.

Det sägs att det under kvällen kommer att vara ett rasist gäng här i stan som samordnar en fest och det ryktas om att ett gäng utländska personer kommer att komma på besök från Stockholm. Känns lite så där surrealistiskt men vi får hoppas på att kvällen blir lugn och att det inte kommer att uppstå något onödigt våld.

Har även slösurfat lite under tiden Älsklingen tittat på F1 vilket för övrigt är hans "heliga stund" framför tv'n. Hittade då en kul sida med en hel del inspiration till dukningar och annat småpyssel som jag bara älskar. Du finner sidan här!

♥ Veronica


Bad morning...

Morgonen kanske inte började allt för bra. Startade med att jag fick vänta på x antal tunnelbane tåg innan det ens gick att klämma in sig i ett. Kommer till Danderyd och då finns där ingen hubb att koppla in sig på. Så i skrivande stund har jag inget internet. Så här sitter jag och äter frukost och läser punkt SE. 

Såg på tal om inget en i-Pod Shuffle i Metro på vägen hit. En som var designad i guld och gud vet hur många diamanter denna sak hade. denna lilla drömm kostar 248.000 Norska kronor. Här följer en bild på kreationen.



Hittade även en som var gjord i enbart guld. Den kostar bara 130.000 kronor.



Måste säga att det bästa som har hänt mig under föregående vecka var att mina favoritjeans blivit för små. Eller bästa och bästa... Men har varit ute och traskat en hel del med Älsklingen, börjat äta mer hälsosam mat och tränat. I går var vi tillexempel ute och gick förbi musikskolan i min hemstad. Har aldrig varit där borta. Gick även genom ett villaområde där jag skulle kunna tänka mig att bo den dagen man väl skaffar hus. Men som det är just nu så trivs jag där jag är. Idag skall vi efter arbetet ner till gymmet och ta ett pass.

Veronica

Mp3-spelare

Har funderat ett tag på att skaffa en liten men händig mp3-spelare men kan inte bestämma mig för vilken eller om det ens är värt att skaffa en sådan liten. Tanken var att ha en när man är ute och går eller när man är nere på gymmet. Något som med andra ord inte tar sådan plats. Så har funderat på en iPod Shuffle eller en Creative Zen Stone Plus. Ligger ganska lika prismässigt dock har sistnämnda 1GB mer och den har även FM-radio, klocka, display etc. etc. Till nästa besluts ångest moment. Varför måste allt göras i flera olika färger så man får beslutsångest över det också?


 

    



Väntar även på att Sony Ericsson skall släppa deras nyheter. Har kikat lite på W960i och W910i. Men återstår att se vad som händer.

I morgon bär det av till Stockholm för att jobba. Skall bli spännande att se om jag lyckas hitta fram själv eller om jag får ringa till Nadja eller någon annan som hittar vägen. Roligast blir det nog på tunnelbanan då det är ett ställe jag inte alls gillar.


Gårdagen var lite jobbig men får tacka Oscar för att han orkade skriva en stund med mig!

Veronica


Duktig

Igår känns det som om jag gjorde något vettigt med dagen. Fick ju sådan panik av att jag inte fick igen knappen på jeansen igår. Så tog Robert i handen och traskade ner till gymmet och tränade. Höll på att avlida när vi cyklat i 7 min, så visst märks det att man saknar kondis då man förut kunde hålla på längre innan man såg ut som en svullen röd gris i ansiktet. Körde lite rygg och mage och begav oss sedan hem i rask takt för att hämta pengar och kort. Fortsatte i rask takt mot solariet för att försöka kompensera en solning med det "underbara" sommarvädret. Där efter fortsatte även en rask promenad till Hemköp för att införskaffa föda till kvällens mat.

Dagens spela sönder låt: Rihanna Feat. Ne-Yo -Hate That I Love You

Veronica

Fat cow

I morse hände mina största farhågor. Jag har vuxit ur mina favorit jeans! Morgonen började lite stressigt med att jag gick upp senare och var inställd på att sätta på mig dessa underbara jeans. På senare tid har jag märkt att det stramat när man satt på sig dem. Men så kan ju jeans vara ibland. Men idag testades alla möjliga knep så som:
* Hoppa
* Kräla på golvet
* Dra in magen
* Sluta andas
* Blöta linningen
Inte ett endaste av dessa knep var nära att fungera. Men så kan det gå när man vägrar inse att man inte får på sig sina favoritbrallor. Och envis är jag ju!  

Så nu kommer det inte bli någe mer godis, chips, glass, flottig mat, vitt bröd etc. etc. Fick panik och satt nyss och räknade på mitt BMI och det har ökat drastiskt vill jag lova. Från 17 till strax över 20. För er som inte har skalan i huvudet så är "undervikt" allt som är under 18,5 och "normal" är 18,5-24,9. Det vill säga att jag är "normal normal" och där trivs jag inte!

image37 


Bilden är förresten ett ornament för 12.99 dollar från www.jellydeal.co.uk som jag lyckades springa på under dagen. Vart lite små sugen på att ha den i mitt hem som prydnad i vårt sovrum där prydnadssaker lyser med sin frånvaro.


Jobbet känns lite smått out of control just nu. Så där så man vill rycka av sig lite hår. Gillar inte när jag inte förstår och inte vet hur jag skall lösa saker. Ni som jobbat med mig vet redan om hur jag är och är en smula av perfektionist. Det är lika bra att göra det ordentligt än att göra det halvdan och få tillbaka det. Men har fått hjälp med vem jag skall kontakta för att få en lösning på problemen så tummen upp för det. Men nu får det ta och vända nu vill jag kunna saker själv och inte känna mig beroende av andra.

Veronica

See me, feel me...

I morgon bär det av upp till Stockholm för att jobba. Skall bli spännande att träffa alla som sitter med i projektet och se vad som verkligen förväntas av mig. Tror dock att jag kommer sitta där som ett litet frågetecken då jag inte riktigt kommit in i alla arbetsuppgifter och dess namn. Jag vet hur jag gör men vad det heter och varför är lite luddigt. Skall även åka upp själv på onsdag så får se hur det går men jag antar att jag skall lyckas ta mig upp utan att virra bort mig i tunnelbanan.


Skall strax springa ner i tvättstugan och köra ett par maskiner. Eg har jag ingen lust alls med något idag. Vill gå och sola men det kommer väl gå åt pipan. Eller träna men det kan jag ju bara drömma om att jag skall hinna med eller orka idag.


Måste se till att jag har någon vettig musik att lyssna på också. Tips på något som är värt att spela sönder tas mer än gärna emot.


Helgen har gått åt till att rensa ut ALLT i skåpen i köket och diska varenda liten onödig grej jag/vi lyckats köpa genom åren. Mitt kök är inte stort men satan vad grejer jag har i de stackars små skåpen. Har även vart i hemstaden för att fira min älskade kortrock till farmor som fyllde 80 år tidigare i veckan. Kändes lite jobbigt att se henne då hon åldrats en hel del och inte riktigt var med alla gånger man pratade. Att hon dessutom hade tandvärk och besvär med ryggen kändes inte bättre. Men oerhört skönt att träffa min fars sida av familjen.


Var även på en snabbvisit hos min mor och fick lite egenfiskade kräftor som hon kokat åt oss. Samt en stund att bara sitta och fördriva och prata om ingenting. Men jag mår ruggigt dåligt av att vara i den staden. Hade tok ångest redan kvällen innan och kunde inte sova. Det liksom bara ryser genom min kropp av obehag och illamående. Kanske därför jag inte är där mer än jag verkligen behöver!? Vad är det man brukar säga? "Bränt barn skyr elden?"

Nej nu mot tvättstugan.

Veronica


Upprörd och arg

Var på en rundtur i stan och hyrde film och köpte mat och tyckte folk tittade en hel del på bilen men tänkte inte så mycket mer på det. När vi kom hem och parkerat bilen sneglar jag över huven på bilen och får syn på något som är skrivet med en blå bred penna över huven. Underligt att vi inte sett det tidigare kan man tycka men när vi åkte hemifrån var hela huven fylld med små blad och frön som lagom trillat bort när vi kom hem? Men som sagt väl hemma får jag syn på detta klotter som någon präntat stort över hela huven på bilen. Fy satan så jävla arg jag vart. Om den jävla snorungen som gjort det stod där kan jag lova att jag utan att blinka strypt skiten ur ungjäveln! Som tur va så gick det bort med avfettning och lite vatten men hur fan kan man göra nått sånt? Nåja man skall väl skatta sig lycklig över att de inte repade bilen men nu blir det aldrig mer att parkera bilen mot träden/?allen? utan den får stå mer mot gatan där folk ser den mer tydligt.

Veronica


Imse vimse spindel...

image36

♥ Veronica

Mysig morgon

Morgonen började bra med lite mys i sängen då mitt hjärta tyckte jag skulle ligga kvar och kramas lite istället för att gå till bussen. Så fick ligga i 30 min till och så klev han upp och skjutsade mig till jobbet. Även fast jag var trött som få så kändes det oerhört bra att bara ligga där och kramas. I love my baby! 

Efter jobbet igår gick jag och Nadja ner på stan och köpte "lampgrejimojjer" och handlade lite mat. Vet inte om Nadja och Noak dog igår av äckel då jag lurade i henne att göra en pastasås med räkor, kräftstjärtar, paprika och chili creme fraiche?!  

Satt även och tittade på en lägenhet igår i ett rätt centralt läge i min hemstad. Ju mer jag tittade ju mer ville jag ha den. Älskar öppna spisar och planlösningar som man kan göra öppna. Det hela slutade med att jag och Nadja satt och inredde den samt att jag under kvällen talat med min kära far som också tyckte att lägenheten hade mycket potential för att bli fin. 

Vi talade om att riva väggen mellan köket och matrummet. Riva köket som för övrigt var apfult och sedan bygga upp nytt längs samma vägg och fortsätta förbi det första fönstret i köket till där väggen idag finns mellan matrummet och köket. Samt att bygga igen dörren mellan tamburen och vardagsrummet och göra datarum i det rummet längst ner till vänster. Anledningen till att bygga igen denna dörr var att få till en bra möblering i vardagsrummet då man gärna inte vill sitta med ryggen emot den öppna spisen.

image35
Veronica

Dagens i-lands problem

Varför kan man inte bara ha en sådan där SUPER STOR garderob med de senaste kläderna som passar perfekt på en och en hel drös med skor som man vill använda på en och samma gång?

Veronica


Crazy day

Hem kom vi i går... Dock med nöd och näppe. Folk måste trott att vi var galna när vi började packa in saker i bilen så man knappt såg ut genom rutorna. Att vi sedan fick plats var ju minst sagt ett mirakel. Dock fick vi plats på ett icke så lagligt vis men det är en annan historia. Dock saknades skrivbordet som Mirella önskade sig och efter förfrågan så visade det sig att det skulle komma in i morgon. Just my luck, eller ja egentligen hela familjens då vi alla verkar vara förföljda med en hel del otur. Så blir en sväng till IKEA idag också, dock blir det nog utan mig men det är nog bäst så. Man släpper inte gärna lös mig i en IKEA butik då jag definitivt är iklädd mina spenderar byxor och har den där skarpaste och snilligaste hjärnan för att hitta bra lösningar och ännu mer möbler att stoppa i vårt hem. 

Skulle vilja fixa till mina naglar. Stärka dem och ge dem en lite fräschare look med fransk manikyr. Är så snyggt med naglar som ser välvårdade ut. Har under en period försökt att få dem att sluta klyva sig. Har väl gått både upp och ner. Har försökt med allt från vitaminer till stärkande lack för x antal kronor. Inget av detta vart så där bra som jag själv önskat. Kanske är det jag som är kräsen?! Har alltid haft starka naglar till dess att jag jobbade som städare och förstörde dem helt med olika medel och kemikalier. Men nu när man har kontorsjobb igen så vore det ju lägligt att piffa till dem. Någon som känner till ett ställe värt att gå till i Eskilstuna så kan ni väl hojta till?

image34


Veronica

I dag

Idag har jag och Nadja fått jobba med kroppen! Weeehh, vad mycket papper det blev som kastades. Tror jag måste ge oss båda en klapp på axeln. Fick även en present under städningen. Tyckte det var väldans gulligt av dem! 

Idag blir det att åka till IKEA. Surprise, surprise! Skall införskaffa nya möbler till Älsklingens lillasyster som skall göra om helt i sitt rum. Satt och skissade om möbleringen så det skulle kännas större och spanade på alternativa lösningar för att se vilket hon skulle gilla bäst. Så förhoppningsvis kommer vi från IKEA med glada miner från alla eller så har vi en mer eller mindre desperat Robert som inte vill något annat än att åka hem. Jag menar tre tjejer som älskar shopping i ett och samma följe? Stackars Älsklingen han kommer inte ha det lätt idag! Tror även vi skall passa på att införskaffa oss lite småsaker för att komplettera det lilla sovrummet. Bara hoppas att "Nisse" rymmer alla oss och det som skall införskaffas. 

Undrar vad man skall hitta på för mat idag? Har gjort en pakt hemma då vi båda känner oss lite smått rultiga gent emot vad vi har varit. Har en fundering på om man skall slänga ihop en pasta sås med Chili creme fraiche, paprika, räkor, kräftstjärtar och dill med färsk spenat tagliatelle. Annars blir det att svira ihop lite färskpotatis, morötter och champinjoner i ugnen med lite olja, mejram och salt. Steka lite kycklingfilé och göra en smaskig sallad med tzatziki som tillbehör. Vilket skulle du/ni ha valt?  

Dagens citat: "My name isa Borat, I come from Pakistan. What isa thiiiis?!??"

Dagens vill ha: Nya Ford Mondeo 5-dörrars sedankombi.

image33

Veronica

Vilse i min egen pankaka

Tror jag gick vilse i natt... Så vilse så jag tappade bort mig själv i mina drömmar. När klockan ringde i morse hade jag ingen aning om tid, rum, vem jag var, vem han den där var som låg bredvid mig, varför det var ljust eller varför det ens ringde. Av ren morgonrutin gick jag upp och gick mot badrummet. Det kändes som en evighet innan jag kom dit då all världens tankar flög genom mitt huvud tills det slog mig "Ohhh, just ja det är ju tisdag och jobbdag idag!" Jag måste ha sett ut som årets fågelholk 2007 när jag vaknade och gick genom lägenheten. Tur alla persienner var neddragna och min andre hälft mer eller mindre sov.

Veronica

Give me!

Jag har aldrig någonsin varit ett stort fan av Hello Kitty grejer. Men den här "springa-runt-i hemma" toppen och trekvartslånga byxorna vill jag ha badly.
image31

♥ Veronica

Då var det slut på det roliga...

Då är semestern slut. En vecka går fort men man skall väl inte klaga det är ju bättre än inget. Kan inte påstå att jag har gjort något särskilt under semestern mer än att tagit det lugnt och slappat. Har haft lite besök från Helsingborg/Bjuv från fredag till lördag. Har även hunnit med och passera min och Älsklingens 3 årsdag även om den kanske inte vart i närheten av vad någon av oss önskat. Men vi får väl ta igen det på något annat vis någon annan dag. Så dök även stövlarna och gardinerna jag beställt efter upp här i veckan. Vad händer? Veronica pressar i sina FETA vader i stövlarna i ren protest och illvilja i att förstå att hennes vader är på TOK för FETA. Skrev jag FETA? Så har haft ångestattack 2007 över de där stövlarna som för övrigt var väldigt fina på men saknades väl en sisådär 15cm för att få igen dragkedjan. 

Idag är inte min dag apropå ingenting... Tror det är kaos i huvudet just nu men det är måndag och första dagen på jobbet efter semestern så man ska väl kanske inte begära så himla mycket utav sig själv heller?! Typiskt nog så har sambon semester i 2 veckor till och då tänker ju förståss den fina svenska sommaren dyka upp. För er som inte redan känner min andra hälft så är han inte direkt någon soldyrkare (förlåt hjärtat men det är du inte) så misstänker att han inte kommer ligga ute på playa del Sundbyholm under sin resterande semester. Avis? Jag? Mja, bara en sisådär jätte massa! 

I veckan skall vi väl lyckas ta oss hem till min farmor och gratta henne på hennes 80-årsdag. Var på tok för länge sedan man var där och hälsade på. Hon blir ju inte precis yngre med åren som går och man vill ju gärna träffa henne lite mer än man gör! Farsgubben min berättade att min kära farfar tänkt ställa sig framför grillen och det är ju inte heller något som jag tycker är så där värst jätte äckligt. Blir alltid över öst med massa mat när man är på besök hos dem. No wonder att man ser ut som en julgris så mycket som en annan uppskattar mat! Dock hoppas jag att vi slipper tjata på farmor att hon skall sitta stilla och inte springa runt och hjälpa till med maten men hums... att lära en envis gammal tant att sitta stilla är väl ungefär som att lära en groda utan ben att hoppa. Hopplöst för er som inte redan listat ut det. 

Till helgen som kommer blir det nog Norrköping för att kika på fyrverkeri SM, strosa runt på marknaden och åka karuseller. Var jätte länge sen jag åkte iväg till Norrköping och kikade på fyrverkeri SM. Tycker det är så ballt när de får ihop fyrverkerier med musik, så skall bli kul om vi lyckas ta oss iväg. 

Skulle även behöva införskaffa mig en cykel. Men blir lite skeptisk till att ens ha en då mina verkar vara väldigt eftertraktade. Får inte ha kvar dem i mer än någon vecka/månad innan någon annan bestämmer sig för att sno dem.

Veronica

RSS 2.0