Snart jul!

Snart är det jul och hemma har vi bestämt oss för att satsa helhjärtat på hjulen i år. Så har redan nu införskaffat oss saker som saknades förra året.


Ett par nya glöggmuggar med tillhörande skedar blev det.


image70

Har även köpt mig en ljuslykta formad som en tomte. Den hamnade av en slump i hallen på en hylla och där kommer den nog få stå med sin tomtekompis då jag måste ha en till. Väntar så tills jag får sätta värmeljus i den och tända upp här hemma. Finns det något mysigare än en massa ljus så här års? Går åt hur mycket som helst under det här taket under mörka, kalla dagar.


image71


Passade även på att slänga ihop lite mat innan jag började jobba hem idag. Måste säga att det vart riktigt jäkla gott. Så kunde jag bara inte gå förbi den där burken med Ben & Jerry´glassen... Bad girl, men hur skall man kunna säga nej till detta??:

image72

image73Veronica


Varför skall varmfodrade skor vara så fula?

Idag har vi pratat om lite kortfattat om skor på jobbet och nu när jag kommit hem har jag kikat runt på nätet efter ett par varmfodrade då det var år och dagar sedan jag ägde ett par sådana. Nadja har hittat ett par jätte söta skor till sig. Men måste säga att efter en hel dels letande på nätet är det mesta skit. Är fortfarande sugen på ett par stövlar jag hittat sedan tidigare men de är inte varmfodrade så eventuellt dem med ett par störtsköna raggisar.

Veronica


"Nya" hallen och fredag em

Japp, golvet är ÄNTLIGEN klart och man kan gå omkring i hallen utan att det står en massa saker i vägen. Slipper även den där förbannade jävla plasten som var tvungen att finnas i varje dörrhål och allt slipdamm är så gott som borta. Hallen är fri från dammet men nu är det alla andra rum där det ligger ett fint, fint lager av slipdamm. Finns ju ingen anledning att torka bort det förens man är klar för det kommer tillbaka minst lika snabbt.


Så här kommer de första bilderna på nya golvet och väggarna. Golvet är tyvärr inte tvättat då vi fick dra av det först idag så fogarna verkligen hade torkat. Först följer några bilder från hur hallen såg ut innan. Tyvärr han vi börja slå sönder garderoberna innan vi insåg att det vore kul att ha lite bilder, så liiite missar ni utav förvandlingen.


Före/Under renovering:

     

Flytspacklingen/Underrenoveringen:

   

Efter/Under renovering:

 

3:e bilden under "Före/Under renovering" och 1:a bilden under "Efter/Under renovering" är i samma del av hallen även om vinklarna är olika. Likaså är 1:a bilden under "Flytspacklingen/Underrenoveringen" och 2:a bilden under "Efter/Under renovering" samma del av hallen med något mer snarlik vinkel.

Så får jag väl inte glömma att visa en lite rolig bild från ett klantigt inslag av golvläggaren. När det skulle flytspacklas kan man ju tycka att man tejpar igen brevinkastet så man slipper denna miss:
Det enda som är kvar nu i hallen är att städa upp, sätta dit foder, lister, skogarderob, skjutdörrar med inredning, hathylla, bygga en bänk, dra telefonkablar, dra om elen, ställa dit spegeln och så skall samtliga dörrar lämnas in på lackning så de blir vita spegeldörrar. Sen är hallen klar för besök.


Idag har jag redan hunnit jobba i ca 2h och är på väg till jobbet igen kl 14.00 och hur länge jag blir kvar törs jag inte ens chansa på. Skall även tillbaka under morgondagen för att jobba. Blir som sagt va inte så mycket fritid/ledighet de närmsta dagarna.


Igår vart det även en kebabtallrik i ren orkeslöshet. Kikade även på Harry Potter and the Order of the Phoenix. Jag vill inte påstå att jag tyckte den var bra. Den var så himla långdragen att jag somnade. Inte för att det är någe särskilt ovanligt nu för tiden. Verkar kunna somna över allt och ingenstans.

Veronica


Jag har blivit utmanad!

Här är reglerna:


1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.


Mina 7 sanningar:


1. Är envis som en oxe och ger mig inte förens något är bevisat till motsatsen.
2. Har svårt att tro att folk menar väl.
3. Är oerhört dålig på att höra av mig till folk som jag bryr mig om och inte vill tappa kontakten med.
4. Köper med stor sannolikhet med mig något onyttigt när jag går och handlar hungrig.
5. Älskar min sambo även fast jag ibland vill kasta honom över balkongen.
6. Känner mig vilsen rätt ofta.
7. Tänker alldeles för mycket på saker som hänt i mitt förflutna som alla gånger inte varit så bra.


Frida, Jessie, Björn, Oscar... Japp, ja förlorade jag har inte ens sju vänner. Haha tragiskt! Men ni fick i alla fall 7 sanningar.

Veronica


Kul sms

"10 saker män vet om kvinnor:

1. De har en mus.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Just ja, de har pattar också!"

Detta sms kommer från min kära mor. Jag vet inte om hon är riktigt riktig eller om hon är lika sneknullad som mig!

Sen fick jag ett sms från Nadja så nu är jag officiellt med i "sagg kriget 2007-2008". Den enda regeln var att jag inte fick spruta ner henne... Fast det var ju med sagg... *mummla nått om sprutlakerar krig*

Veronica

För evigt

Idag vart flytspacklingen klar och möttes av en minst sagt rolig syn när jag öppnade dörren. Man hade glömt att posten trillar ner... Så nu kan man minst sagt att min lönespec för oktober aldrig kommer att glömmas. Det finns nämligen precis innanför dörren ett avtryck av den i flytspacklet då man glömt att tejpa igen brevinkastet. Klantigt kan man tycka men på något vänster vill jag bara le åt det.


Tyvärr vart det ingen solning idag utan det vart en välförtjänt tvättning av kläder, sängkläder och handdukar. I morgon kanske det finns tid för både träning och solning. Känner att jag behöver få tid till att sysselsätta mig med något annat än renoveringen av hemmet. Det tar på krafterna men det värsta är nog allt stök som blir runtomkring som blir min "uppgift" att sköta. Det jäkla slipdammet går mig på nerverna och röran här hemma skall vi inte ens prata om. När det gått så pass långt att man helt skiter i hur saker står eller vart de läggs så har det gått över styr för min del. Skall bli så skönt att få börja röja upp och ställa saker på sin plats till helgen.


Idag har jag inte hunnit med att jobba så mycket själv utan hjälpt de 5 nya killarna som kommit till jobbet. Lärt dem lägga ordrar och funnits till hands när det behövts. I morgon blir det till att hjälpa till så gott man kan och förhoppningsvis börjar man föra in lagermaskinerna.


Är det någon som sett OK/Q8 reklamen? Står en kille med sin son och "fyller på" olja i sin bil. Kan inte låta bli att skratta åt den då hans minspel är så bra när han häller olja över hela motorn.

Veronica


Golv och **********

Idag vart det klart. Alla papper är påskrivna inför läggningen av golvet i hallen. I morgon stövlar det in en kar som skall lägga flytspackel i hela hallen. Förhoppningsvis är det så pass torrt att man kan gå på det när man kommer hem från jobbet. Tänkte gardera mig för säkerhetsskull och kika om det finns någon tvättid direkt efter jobbet i morgon. Eller skall man ta en solarietid kanske? Måste ju erkänna att sistnämna lät mest lockande. Eller kanske skall man vara så duktig att man tar sig ner till gymmet? På fredag blir själva golvläggningen och fogningen klar.


Kan inte sluta tänka på **********, har velat göra det under en längre period. Känner mig för feg och vet inte riktigt hur jag vill ställa mig till det. Att det sedan kostar en slant gör ju inte saken mer enkel att ta ställning till. Jag vet ärligt talat inte vad man skall tycka och tänka. En vän har berättat hur han sett på saken med egna ögon och visst kan det väl gå fel också. Antar att det gäller att komma över sina rädslor och faktiskt ta ett beslut och börja spara.

Veronica


Duktig

Har kommit hem från jobbet och måste säga att jag känner mig så där måttligt duktig. Det första jag brukar göra är att sätta mig ner och slappa ett tag och sedan blir det halvtappra försök att få något gjort hemma. Vill ju inte direkt påstå att det är super kul att städa och särskilt inte när det ser ut ett skithål här hemma med all renovering. Men idag har jag plockat undan, diskat och bäddat sängen innan min "feta" röv slog sig ner framför datorn.


Sitter för närvarande och räknar ner timmar, minuter och sekunder innan Prison Break börjar ikväll kl 22.00. Jag kan knappt hålla mig och vill vrida fram klockan. Finns det någon bättre serie än denna? Ohh jag vill ha nu, nu, nu, NU!

image57
På jobbet har det hänt lite roligt. Började morgonen med att möblera om på kontoret och fick mig en "roomie" på köpet. Ett stycke Nadja fick flytta in hos mig då vi får 5 st nya killar från Manpower som skall hjälpa oss att stansa in data. Två av dem dök upp idag och gissa vart de kommer ifrån... Mitt gamla jobb! Kände igen den ena men fick sedan förklarat att den andre av dem också var därifrån. Och jag som trodde att jag hade koll på folket där... Nåja, det skall nog gå bra men det var inget ögon godis där inte!


Skall strax åka iväg och lämna nycklar till lägenheten och kika på vilken färg på fogen vi vill ha till klinkerset. Under onsdagen kommer man att komma hit från en firma och lägga flytspackel över hela golvet i hallen. Man kommer låta detta torka i två dagar och på fredag är det dags igen och då skall golvet läggas. Skall bli så spännande att se hur det ser ut när det är klart i hallen. Måste hitta en jäkla hathylla som är max 90cm bred. Ville ju ha denna från IKEA.

image58
Men hade visst missat måtten helt så det var ju bara att glömma. Ville slipa upp den och måla den svart som ni kanske mins?! Så har ni förslag på hathyllor så får ni mer än gärna hojta till. Vet inte vart jag skall hitta den rätta.

Tokig sambo!

Just nu sitter jag med ett litet fånigt leende på mina läppar och skrattar åt min kära sambo som är en sådan där F1 fantast. Han har under flera år följt Kimi Räikönen's karriär och sett hur han haft oturen med sig mest hela tiden men ändå lyckats hålla sig bland dem i toppen.


Och nu när Kimi nyss vunnit årets VM i Formel 1 i Brasilien sitter han nu med tårar i ögonen och bara lyser så där änglalikt sött. Nämnde jag att han skrek "JAAAA" rakt ut så alla våra pensionärs grannar säkerligen vaknade ur deras sömn?!?


Är han bara inte lite för söt så säg?!

Veronica


Äntligen!

Äntligen är vi hemma och jag känner mig trygg och är helt matt i kroppen. Under gårdagen var vi hos min kära mor och hos Frida. Kvällen var trevlig och vi lagade lite mat och pratade en del om allt och inget.

Helt klart en trevlig kväll tack vare Frida!


Var dock lite orolig över hur mor mådde då hon fått ett njurstensanfall så kunde inte riktigt koppla av under dagen/kvällen. Hade svårt att sova dels pga. oro för mammsen och dels för att jag och Robert delade en 120 säng med ett täcke. Behöver jag ens säga att det enbart kan sluta i katastrof? Efter ca 10 min så låg han inlindad som en liten korv i täcket och där låg jag utan och frös bokstavligen röven av mig! Nåväl jag kan inget annat säga än att det varit en helt ok helg med lagom mycket vila och lagom mycket liv och rörelse.


Något trist som dock hänt är att systers vän blev påkörd av en bil och ligger nu på sjukhus med punkterade lungor, hjärnskakning och en hel del blåmärken och skrapsår. Den jävla idioten som körde på henne smet dessutom från platsen... Jag kommer aldrig förstå mig på hur folk kan göra något sådant. Det är sådana här saker som får en att uppskatta varje dag man fortfarande kan andas, gå, prata etc.

Veronica


I can´t apologize for loving music!


Timbaland - Apologize (feat. One Republic)
Enrique Iglesias - Tired Of Being SorryKan inte låta bli att tycka att texterna till dessa två låtar är rörande på olika vis. Men detta är ju också två ganska så smöriga låtar men va fan även det behövs ibland. Komiskt nog är jag ingen större idol av Enrique Iglesias men det finns en låt han gjort som jag för alltid kommer att förknippa med Robert och det är Hero. En ytterst smörig låt men den betyder mycket för mig då den kom precis rätt och direkt från hjärtat. Har du någon låt som betyder mycket för dig? Skriv gärna och berätta.

Nu börjar det dra ihopp sig för att åka och hämta svärfar i Södertälje så dags att stänga ner för kvällen. Ta han om er och ha en riktigt skön kväll!

Hur dum får man vara?

Som tjej händer det att man klagar på sin andra hälft att de inte är tillräckligt kärleksfulla och omtänksamma men i går kväll hände något som jag aldrig trott skulle hända. Vaknade till mitt i natten och fick för mig att klockan slagit så pass mycket att det max var en timme kvar innan det var dags att gå upp. Tog tag i telefonen och fick se att klockan endast var omkring 02.00. Kröp ner under täcket igen och gosa in mig i kudden. Robert som aldrig brukar ligga sked med mig vänder sig om och lägger sig tätt intill och lägger armen om mig. Min första tanke var "Ohh mmmm mys". Men när ca 10 min passerat började jag känna mig irriterad och fnös till och skakade bort honom. Hur kan jag göra nått så dumt som att putta bort honom och särskilt när han lägger sig sked och ligger kvar i mer än 3 sekunder?! Mja ibland fungerar även jag underligt uppenbarligen!


Till helgen bär det av till hålan jag hatar att sätta min fot i... Katrineholm. På ett sätt känns det jobbigt men på ett annat vill jag bara skita fullständigt i det och ta det för vad det är. Skall hem till mor och hälsa på samt till Frida för att säga grattis, ha lite kul och umgås. Kanske blir det en sväng ut på krogen men det återstår att se.


I morgon är det jobb igen och det finns en del att ta tag i, kanske mer än vad jag själv trott. Att skriva ett utbildningsmaterial när man inte kan det man skall skriva om är minst sagt komplicerat. Idag har det kommit fram en hel del saker som för mig har varit helt omöjliga att veta. Men skam den som ger sig!

image55

Natti natti!

Veronica


Jeckyll & Hyde - Time Flies
Test

Igår åkte vi till Västerås för att kika på klinkers. Efter ca 20-30 min konstaterade vi att vi hittat ett 30x60 klinkers i svart/grå färg. Så x antal kronor fattigare åker vi från Västerås med tungt bagage. Bilen såg så där måttligt sänkt ut och lagom vid avfarten mot Eskilstuna där det var som snävast i kurvan valde klinkerset att flytta på sig så pass så bilen tog ett litet skutt åt vänster. Det var måttligt läskigt!


På morgonen fick jag se ett "band" som stod och "spelade musik". Alla såg så där måttligt höga ut att de kunde lyft hela studion de stod i med deras ångor. Musiken bestod av en massa konstiga läten som var förvrängt med en mixer. Att detta band ens var känt var för mig en STOR gåta.


I dag är det fullskalestet på jobbet och det kommer bli en lång dag. Men hungrig kan jag ju med all säkerhet inte bli idag då vi kommer få sallad till lunch, räkmacka på em och käk ikväll på Harrys.


Under gårdagen fick jag ett jätte fint sms som berörde mig enligt nedan:

"Vad skulle du göra om en i familjen/vän var borta från ditt liv imorgon och du aldrig sagt till honom/henne vad du kände? Så jag vill bara säga att du är speciell för mig och du har gjort en skillnad i mitt liv. Jag ser upp till dig, respekerar dig och älskar dig...."
 
Veronica


Trött

Är det meningen att man skall vara så här jävla aptrött? Har proppat i mig mina tabletter men tycker inte jag fått någon "önskad effekt" jag har ätit frukost den senaste tiden för att komma i balans men nej idag går det bara inte att vara pigg.


I helgen har det varit tapetsering av hallen. Min far är nog inte så där värt vidare super lycklig på mig då jag alltid väljer tapeter med mönsterpassning. Till råga på detta hade jag även valt en tapet som saknade några klara riktlinjer för hur den skulle sitta ihop lodrät och vågrät. Tapeten består av små fyrkanter som saknar raka linjer eller ja en del var raka... Sen var det ingen sådan där easy up tapet heller. Och som om detta inte vore pricken över i så skulle denna tapet sättas upp på en vägg där det både fanns ett element och el-skåp. Tänk vad man får stå ut med som förälder ibland. Resultatet vart i alla fall lyckat och bilder kommer inom kort.


I helgen insåg jag även att jag helt och hållet missat att Dj Tiësto skall ha en konsert inom kort. Hur kan jag ha missat detta?!? Nu är det väl inte ens någon idé att försöka få biljetter till detta evenemang och tiden finns väl säkerligen inte ens för att åka och se det heller.


Har även sett reklam på tv att PB kommer börja inom kort dock inte enligt det datum jag tidigare skrivit om. Blir lätt besviken på att det skall dra ut på tiden innan serien börjar sändas igen.

Veronica


Som en snilleblixt från skyn!

Idag har Veronica lärt sig att klistra in elipser i ett worddokument utan att bilden som ligger bakom elipsen försvinner och blir ett stort vitt hål. Hon har även lärt sig hur man får in en siffra i ett worddokument (läs textruta).


Detta kräver en applåd då mermängden av hennes hjärnceller verkar ha tagit semester idag.


Ps Tack Nadja för hjälpen! Ds

Veronica


Brandövning

Idag har vi haft brandövning på jobbet och det var väl inte till allas stora belåtenhet då det var isigt kallt ute. Som tur va behövde vi bara stanna utomhus i några få minuter. Men man kan väl se det från flera olika aspekter och det var ju att det faktiskt inte brann på riktigt och att man faktiskt han sätta på sig en jacka innan det var dags att springa ut i kylan. Väl inne stod alla inklusive jag själv i kön till kaffe automaten för att få värma upp med en kopp kaffe och i mitt fall som icke vuxen en kopp varm choklad.


Har börjat känna mig lite oroad över min arbetssituation då jag ännu inte fått något besked på huruvida det kommer att se ut efter november månad. Nu är det inte så att jag vill klanka ner på företaget i sig för de har alltid gett svar en månad innan men nu vet jag att driftstart kommer att äga rum i november och då är det inte säkert att man kommer behöva mig längre beroende på hur man väljer att lägga upp arbetet. Detta är något som man har ordat om och som jag förstår fortfarande ordar om och jag vet längre inte vad jag vill tro om vad som sagts. Men jag går med den inställningen om att det är slut efter november. Så är det någon som känner till något jobb där man inte skall vara sjuksköterska, vårdare eller ekonom så får ni mer än gärna hojta till.

Förhoppningsvis har jag redan en lösning om det är så att det tar slut i november men man kan ju alltid gardera sig.


Hemma har det målats klart på både väggar och tak, golvet är dänslitet och vi väntar på att herr golvläggare skall komma över och bedöma i vilket skick golvet är i för ev. slipning eller flytspackling. Vi skall också bestämma oss för vilket av alla gråa klinkers plattor vi skall köpa. Tapeter är beställda och det vart en tapet från Eco som fastnade i mitt hjärta. Far min är uppbokad för tapetsering till helgen och ja... Det var väl allt.

Veronica


Break my fall

Sitter och lyssnar på Tiësto och hans "nya" singel Break My Fall. Jag kan uppenbarligen inte få nog av denna totalt underbara människa. Har fastnat så för denna Dj från första gången jag hörde Dreaming (lucid's 12" Club Mix) Bt spelas från skivan In Search of Sunrise 2. Sen den dagen har jag varit fast.


Idag vart jag glad över att se att en gammal klasskompis till mig lagt till mig på Facebook. Hur kul det än må låta så var han min första kärlek i första klass och genom hela lågstadiet egentligen. Men allt går ju inte riktigt som man tänkt sig. Men hemskt glad vart jag och tusen frågor är det som surrar i huvudet då det var flera flera år sedan vi sågs sist.


Inom något år är det väl dags för en sådan där återträff med sina gamla klasskompisar och jag måste nog säga att det skall bli rätt intressant att se hur folk ser ut idag. Se hur alla har det och framför allt minnas alla tokiga dagar som passerade oss. Jag tror att det finns en hel del minnen som kan väcka en hel del skratt.

Nu är det nog dags för att krypa ner i sängen så jag orkar ta mig upp i morgon.

Veronica


Vinterskor och ny garderob

Jag har börjat oroa mig inför vintern som komma skall. Och framför allt vad jag skall hitta på att ha på mig om fossingarna. Att idag hitta något som är varmfodrat och tätt som dessutom är snyggt är något som jag personligen finner svårt som attan. Jag har hitintills köpt mig 3 par skor under en tid. Två av dem är i mocka och det säger ju sig självt att det blir svårt att hålla fossingarna i torrt skick med dessa. De sista paret är ett par pumps och det kan väl fungera så länge det inte tänker bli skyhöga snövallar, en massa vatten eller än värre snömodd. Så har spanat runt lite på nätet och konstaterat att den enda som är varmt nog för att inte få blåa tår är moonboots. Och hur snygga är de från en skala mellan 1-10? Visst kanske jätte ballt i skidbacken och på after skin men annars så tror jag att jag skippar dem så långt det går.


image49


Hittade dock ett par stövlar på Scorett för en billig peng så kanske skall man satsa på dessa då de var i skinn. Då får man bara se till att dränka skorna med sådant där spray tjosan som skall hålla det blöta borta.


image50


Hittade även dessa mormors stövlar som kan vara intressanta. Tycker snörena är grymt snygga och kan lätt bytas ut mot annan nyans och skaffa en lite annan look på samma sko.
Och så dessa pumps som jag uppenbarligen bara inte kan låta bli att titta på... Även dem från Scorett.
Skulle även vara kul att hitta något stickat till överkroppen som inte alla andra redan bör på sin kropp. Har ju min slitna gamla stickade tröja från BikBok. Men nej nu får det nog vara dags för en uppdatering av min vintergarderob.  

Veronica


Musik

Daughtry - Home är en av alla låtar som spottar ur mina högtalare om och om igen. Finns det något bättre än musik nu när höstens mörker sluter sig om en?

Veronica

My day

Just nu känns det mesta hopplöst och så där grått och trist. En dag som bara inte riktigt vill gå min väg helt enkelt. Förmodligen är det jag som tänker för mycket och kräver för mycket av mig själv. För att inte gå in allt för mycket på detaljer verkar det som om jag kommit på "kant" med en kollega och oavsett hur jag beter mig verkar det inte spela någon roll. Själv börjar jag känna att det inte är värt att lägga ner någon mer tid på att försöka skaffa acceptans. Det kanske är fel att säga att jag inte bryr mig efter som jag faktiskt sitter och skriver detta inlägg och uppenbarligen verkar störa mig på det... Inombords skriker jag som ett litet barn av ilska men utåt vill jag nog påstå att jag visar mig oberörd och skiter i det. Hade jag vart säker på min plats och vad som förväntas av mig vet jag att jag skulle ha vågat hugga ifrån och markera att det inte är ok. Men nu är det ju inte så, så här sitter jag och är irriterad och vet inte hur jag skall få utlopp för detta.


Utöver att min dag känns så där små dålig så är nog det mesta ok. Robert ringde under gårdags kvällen och berättade att han börjat måla i hallen och att det började se ljust ut. Så det kändes oerhört skönt att veta att nästan all slipning är klar om det nu inte är något ställe som ser ojämnt ut. Detta kan man ju ibland upptäcka först när man fått på färg på väggarna. Men jag tror att det skall bli alldeles kalas. Så när jag kommer hem ikväll skall vi kika lite närmre på vilken storlek på den vanliga modellen av garderob vi skall ha i hallen och använda som skogarderob. Det börjar även bli dags att titta närmre på vad vi skall ha för tapet där vi planerar att skaffa en fondvägg. Likaså börjar det även bli dags att bestämma sig för vad vi skall ha för hatthylla. Själv är jag jätte sugen på en från IKEA som förvisso är i helt fel färg men klurar på att slipa upp lacken och kladda på svart eller ev. vit färg och köpa till några fina boxar att ställa ovanpå och ha tillexempel vantar, mössor och halsdukar i. Kanske, kanske blir jag  wild och byter ut krokarna under hathyllan där det är tänkt att hänga upp jackorna på. Dessa är svarta men är tänkt att allt skall gå i vitt och silver i hallen... Nåväl det utvisar sig. Behöver dock öva lite på övertalningsteknik då Robert inte alls verkar vara intresserad av denna modell.


På lördag är det dags för mässa i Stockholm så det blir i princip att åka hem och vända för att åka tillbaka. Men skall bli oerhört kul att åka upp och få inspiration och få kasta sig bland alla olika montrar fyllda med inredning och detaljer. Detta är något som jag brinner för och något som jag bara inte kan låta bli att hålla på med på ett eller annat vis. Främst är det väl ögonen som ser mycket fina saker och bra lösningar men ibland händer det att mitt hem blir drabbat och får sig en släng av mig. Det kan hända att en storstädning slutar med en ommöblering av rummet eller så kan jag få för mig att jag skall ändra något stort eller litet. Det bästa jag vet är att få göra arrangemang med ljus och när jag känner att jag får tid sätter jag mig gärna och pysslar ihop allehanda arrangemang med allt man kan hitta. Har ni otur så fastnar jag på mässan och kommer inte hem igen... Står och krampaktigt håller mig fast i en monter med massa fina saker tills de bokstavligen kastar ut mig.Veronica

God morgon!

Morgonen startade helt ok när klockan ringde kl 05.50. Sov som en liten ny diad kulting. Kändes även som jag fick stå i en evighet i duschen och det är ju något som jag uppskattar enormt mycket! Att sedan gå ner till frukosten var också en dröm. Magen är minst sagt fylld och jag känner mig nöjd och belåten. Så nu börjar min dag med tester.

Veronica


Stockholm by night!

Här sitter man i Stockholm mitt i natten och skriver ett inlägg för att någon där ute förhoppningsvis skall läsa. Ute är trafiken måttligt kraftig fortfarande och man behöver trots höstmörkret inte vara rädd för att det skall vara mörkt då Stockholms nattrafik rusar förbi utanför mitt fönster.


Och mer än så han jag inte skriva förens mitt hjärta ringer upp mig för andra gången under kvällen. Vårat första samtal bestod av en massa "mmmm" och "jaaaa". Men så ringer han igen och verkligen kastar ur sig "Jag saaaaaaaaknar dig såååå". Detta händer inte ofta att han säger sådana där saker som berör djupt men detta lyckades han ro hem alldeles galant!


Dagen började tidigt med en bilresa med Nadja. Vi skippade allsången för att skona hennes ruta men fick däremot vara med om en börnis innan vi ens kommit utanför stan.


Väl i Stockholm möttes vi upp av en massa tester och stundvis förvirrade människor. Men även detta redde ut sig under dagen. Fick även ett socker intag idag som inte alls var besäknat. Fick en mega stor skål med godis och en massa dricka.


Något senare var det dags att dra sig mot hotellet i Upplands Väsby och man kan väl säga som så att vi valde lite fel väg trotts att vi var helt bombis på att vi var helt rätt ute. Vi konstaterade efter ett tag att vägen inte ledde oss mot önskad destination så vi fick ringa efter assistans/vägvisnings instruktioner. Det visade sig efter ytterligare en stunds åkande att skyltandet i Stockholm kan skilja sig beroende på om man åker ut från Stockholm eller in mot Stockholm. Men efter ett par minuters mer åkande och en hel del skratt hittade vi vår destination.


Vart inte riktigt som jag skrivit i tidigare inlägg. Ingen träning och inget bubblande. Men det återstår en dag i morgon då vi utlovats eskort till och från hotellet för att komma rätt. Så under morgondagen kanske det blir bubbel och träning om inte annat kan vi ju alltid lyckas roa oss med en massa prat i lobbybaren med chefen.


Men nu är det nog dags för lite sömn så man orkar upp i morgon och äta den fantastiskt goda hotellfrukosten som man bara inte an få nog av! Sov gott mina läsare!


Ett speciellt tack till Nadja  som lyckats göra min dag på mer än ett sätt.


Veronica

Muschi muschi

I morgon bär det av till Stockholm för arbete och kommer tillbringa några nätter på Scandic Upplands Väsby. Som tur va har jag Nadja  vid min sida och vi fick för oss att vara lite hurtbulliga under morgondagen efter arbetet. Hotellet har nämligen ett gym och en jacuzzi som tänkte tillbringa lite tid åt efter en välförtjänt middag. Så det blir väl att ta ett träningspass och sen lite avslappning i das jacuzzi.


Dag nummer två blir nog till att spendera nere i baren och dricka lite strawberry daiquiri eller något annat småmumsigt.


image48

Har varit så där lagom slarvig med mina kapslar och inte tagit dem på två dagar och jag måste erkänna att jag känner mig jävligt trött och seg. Så skall genast skärpa mig och ta 3 stycken när jag kommer hem från jobbet annars kommer jag vara helt död efter denna vecka.


Lägesrapporten hemma i hallen lyder: KAOS! Lite mer detaljerat så är nu samtliga väggar spacklade och hälften av dem har även fått på sig en väv som skall förhindra sprickor och annat smått och gott. Både jag och Robert är lite smått nerviga inför golv valet då vi hittat ytterligare ett  golv vi vill ha. Fick veta av killen som skall lägga golvet att det fanns en butik som nyligen öppnat i stan som har en jätte bra utställning så åkte dit under föregående vecka för att titta. Fick även med oss en katalog med en massa spännande lösningar. Som om detta inte skulle vara nog så skall vi på villa och hem mässan nu på lördag och där vet jag att jag kommer hitta en massa fint. Tänk om man kunde radera denna lilla grej i huvudet som gör att man får beslutsångest.


Igår kväll kikade jag och hjärtat på Mr Bean´s Holiday. Den var ingen jätte höjdare men helt klart en film i sann Mr Bean anda med en hel del skratt. Men i genren humor filmer så finns det nog inget som slagit Eurotrip. Detta är en typisk Veronica film där jag i flera dagar efteråt kan gå och skratta åt incidenter och kommentarer i filmen.

♥ Veronica


RSS 2.0