Lägenhet

Nu har jag nog kanske hittat den, min lägenhet, du vet den med balkong i strålande solsken hela dagen. Det finns en hel del fix med den även om den är fullt beboelig idag! Badrummet skall renoveras i oktober vilket i sådant fall kommer bli ett STORT lyft bara det. Sen skulle jag ju givetvis vilja lämna luckorna på lackning, ge dem nya handtag, lite nytt golv och så vitt på väggarna så är det en helt annan lägenhet efter detta.

 

Pratade med banken idag om lånelöfte och det ser ljust ut! Sen är frågan bara om jag skall sälja bilen eller inte… Kanske är det dags att säga farväl till pärlan, göra en helomvändning och bara satsa på mig? För en gångs skull försöka vara lite av en egoist.

Veronica


Katy Isterika - Electric Violin



Veronica

Den sanna bilden eller segerbringerskan

Firade här om dagen min födelsedag och idag är det då dags för min namnsdag, grattis till mig (igen)!



Veronica är en portmanteau och ett namn som härstammar från två ord: det första från Latinets Vera, och det andra från Grekiskans Icon. Dessa två ord slogs samman och blev på ett mer talspråkligt sätt det slutgiltiga Veronica. Från början var innebörden "den sanna bilden."
Orsaken till detta namns innebörd och skapelse är en gammal legend inom kristendomen där Veronica ska ha torkat av Jesus ansikte från blod då han bar korset. Medan hon gjorde detta, så avbildades hans ansikte på svetteduken. Detta skildras i Mel Gibsons The Passion of the Christ.

En annan version är att det kommer från det grekiska orden ferein (bringa) och nike (seger). I sådana fall betyder namnet alltså "segerbringerska"


Veronica

Kärlek



Hur söt var inte denna video? Mitt hjärta smälte direkt!

Veronica


Radio Killer







Veronica


Amazing



Veronica


Träning

Har stått stilla sedan i tisdags med träningen då jag tog ut mig totalt. Igår efter ett gäng sniglar, 4 flaskor vin och alldeles för långt in på småtimmarna lovade jag Marcus att vi skulle gå och träna som idag.

 

Då vi inte ville framstå som två äckliga gammelgubbar/tanter bestämde vi att funky kidz inte var något för oss och Marcus var väl inte så förtjust i Afro så vi körde ett hederligt gympass. Skönt att vara igång igen!

 

Missar dock Zumba marathonen i morgon då jag ska ut och resa lite. Men jag ser fram emot nästa veckas nya Body Pump pass! Ska bli så kul att se hur upplägget är och om man orkar ta i som man borde.

Ha en underbar helg!



Veronica

Tættere På Himlen



Veronica

Enjoy


New



Har haft syster på besök under kvällen och med sig hade hon en ny jätte fin träningsväska!

Veronica

Exposed

Jag önskar att jag kunde säga att jag är stark idag. Well, det har än så länge inte hänt… Fysiskt började det starkt på BP-passet med en av de bättre tränarna Thomas. Ökade totalt 5 kg idag trotts att jag vaknade upp skakig som ett asplöv från gårdagens boxning med Nadja. Sen hände det som INTE fick hända… Det var som luften gick ur mig och jag fick plocka av vikter. Förvisso hölls en lite högre nivå än vad jag börjat med, men fysiskt blev det en total flopp idag! Roligt nog stannade Thomas mig efter träningen och gav mig beröm för att ha varit duktig och uthållig. Fick ett par menande blickar som fick det lilla extra adrenalinet att rusa genom kroppen och kämparglöden att hålla i sig.

 

Psykiskt… Ja idag känner jag mig svag även om jag håller ihop till skillnad från i helgen när ALLT rasade och jag blev en otäck självisk och kall tjej som var äckligt lik T. Idag känner jag en enorm saknad efter han som fortfarande håller mitt hjärta och de små liven.. Jag saknar dem så det gör ont i hela mig!!




Veronica

 


Mitt lilla snuttegull

Nytt vulkanutbrott över Island.. Man spår dock att askmolen skall drabba Europas flygrum först på torsdag och då skall syster redan vara hemma.

Men orolig storasyster som man är så kan man inte få nog med information via olika sidor på nätet. Vill ha hem mitt lilla snuttegull nu! Inte minst för oron utan för att jag innerligt saknar henne!


Veronica


Cravings




Veronica


Nyfiken i en strut



Blev nyss utbjuden på söndag på något jag inte fick veta vad det var! Vad har jag tackat ja till? Det enda jag fick veta var att jag inte skulle ha klackar men att jag gärna fick se anständig ut, dvs inga oömma kläder/mysbrallor.

Jag dör av nyfikenhet!!

Veronica

Everyday im shufflin



Tyckte denna var så sjukt dålig de första gångerna jag hörde den, nu står jag och dansar och sjunger med efter att nästan ha spelat sönder den! Everyday im shufflin! ;)

I blame you for this Mickis!

Snart kommer jag väl gilla bubbelgum också!? Det värsta är att texten satt sig på den också..
"Fredag kväll tuggar runt, stadshotell, dubbelrum! Gliiider in på klubben kolla snubben puffar bubbelgum…"

Veronica

One push is all you'll need!



Shinedown - Daimond Eyes (Boom-Lay Boom-Lay Boom)

Ökade 4 kilo på träningen i går! Det kändes bra även om jag hoppats på ett kilo till, allt som är mer än innan är ju bra! Fick ett skönt pump i armarna vilket känns idag. Likaså lyckades jag riktigt bra med sätesmusklerna den här gången. Lite stolt över mig själv är jag allt!

Låten ovan får mig verkligen att bli taggad till tusen vid lyften, framförallt under introt som är riktigt bra!

Veronica


Kiss me



Veronica

Dagens tänkvärda

We ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
love the ones who hurt us,
and hurt the ones that love us

Veronica

Coming up

Nu är det inte långt kvar! Åker på Summerburst om bara någon vecka. Skall bli så oerhört kul att få se en av de största artisterna innom min typ av changer live in action! Vi pratar givetvis om David Guetta!



Sen har vi även Avicii, Calvin Harris, Dada Life, John Dahlbäck, Adrian Lux med flera att se fram emot!

Veronica

Helgen

Idag blir det ett efterlängtat BP pass som kommer förgylla min dag! Har lyckats få med mig både Nadja och Therese som normalt sett annars tränar Zumba på söndagar.

 

Idag skall det ökas vikter på ben och tror jag vågar öka med 2½ kilo på vardera sida dvs ett plus på totalt 5 kilo. Kommer jag klara det? Ska bli spännande att se! Ökade biceps med 2 kilo i fredags, det går tungt men det går!


 




Hoppas på att svarva till bakdelen innan sommaren är här i alla fall!

Helgen har för övrigt varit en riktigt skön och rolig helg. Har varit ute på medlemsfesten som Forever anordnade som bjöd på en hel del skratt, musik quiz, utlottningar och så givetvis massa dansande!

 

       

 

Lördagen spenderades större delen ute på bland annat loppis, besök hos Sofie och diverse promenader. Gick igenom massa parker och kände mig lite som i sagoland! Hur fint är det inte när alla träd står i blom!? Magiskt!


 

 Har också likt större delen av svenska folket suttit fastklistrad framför dumburken och tittat på Melodifestivalen. Även om jag inte är ett stort fan så känns det ändå som ett evenemang man måste ha sett. Riktigt spännande i år då vi låg och nallade på förstaplats länge länge. Hade en rolig konversation under hela evenemanget och skrattade hela vägen ner i säng!

Jag känner jag en viss saknad i kroppen men hoppas på att det skall ge med sig under dagen. Syrran lämnade mig igår för Stockholm och åker i morgon till värmen. Farsgubben sitter och MMS’ar från Chania och jag är inte alls ett dugg avis när jag tittar på dessa bilder…

 


Blev ju inte direkt mindre sugen på värmen när vi här om dagen rev bort lapparna från min resväska. Det är skönt att sommaren mer eller mindre är här, är det någon som dyrkar solen så är det jag!




Har även hunnit möblera om lite fram och tillbaka. Har inte riktigt bestämt mig men vi får se...


Nu lite mat i magen så musklerna inte sviker!  Wish me luck!

Veronica


Hur coola var de inte då?



Veronica


Önska kostar ingenting



Det sägs att önska kostar ingenting...

Veronica


Grattis

Blev kanske lite stum och förvånad men samtidigt glad när jag fick höra nyheten under kvällskvisten. Mitt X skall tydligen bli pappa innom kort om ryktena stämmer.

 

Jag vet hur oerhört mycket han längtade och önskade vilket gör att det gläder mig. Det som dock förvånar mig är hur fort det gått… Olikt honom, men alla kan vi ju ändras och träffa rätt!

 

Så om du mot förmodan skulle läsa, grattis jag önskar dig/er all lycka!

Veronica


Filmmys

Ikväll blir det filmmys till vad jag hoppas är något som får en att skratta och fyllas på än mer av må bra känslor i kroppen!

Veronica


Nattsudd

Sitter här med min Keso efter att ha överlevt ett pass boxning med Nadja och känner mig rätt nöjd med min dag. Har kommit på mig själv med att gå och le mest hela tiden och känna mig så där fånigt nöjd utan att det faktiskt är något som hänt! En obehagligt skön kännsla måste jag säga!




Laddar inför morgondagens BP träning, oändliga jobb och vad jag hoppas på kommer bli en riktigt skön och solig dag!

Veronica

Back to the 80's



Mot dagens BP-pass! 

Veronica


Inspiration

Hade hyran inte vart så onödigt hög på denna lägenhet så hade den varit i mitt intresseområde. Istället får jag låta mig inspireras av ett hem som faller mig i smaken på många vis!



 ♥ Veronica

I am number four



Har ni inte sett filmen rekomenderar jag den stark, en av det bättre filmerna jag sett på länge! En film som helt klart är värd att se på bio.

Veronica

Ängel

Jag är en ängel utan vingar med glorian på sne,
tindrande ögon, min uppgift är att le.
Älska mig, hata mig, det är upp till Dig.
Jag behandlar människor som de behandlar mig!

Veronica

Glad

Kan inte annat än skratta åt mig själv som sitter och äter min lasagne med sked och en enorm klick keso. Känner mig onekligen som en jätte baby men vad tusan det ska ju ner oavsett..

 

Har kommit hem efter att ha testat ett helt nytt pass på gymmet. Testade på något de kallar Functional Moves där mycket focus är på bål vilket INTE är min starka sida. Känner mig helt körd och en dusch är nog på sin plats efter att ha svettats som en gris! Vi har en super gullig tjej på gymmet som verkligen fått mig att brinna i det jag tar mig an. Ett STORT tack till Michaela för peppandet.


Kan inte låta bli att bli lite berörd över att alla är så vänliga mot varandra på gymmet, lite som en bra variant av en inavelsfamilj. Haha, ja så är det faktiskt! Alla hjälps åt och de flesta stannar gärna och byter ett par ord av ren vänlighet.

 

När träningen sedan var klar hade jag fått ett gulligt litet sms att det fanns något att hämta i receptionen innan jag gick hem. Och vem hade då smygit runt i lokalerna? Fröken Nadja her self hade smugit sig in och ordnat en biljett till mig inför ett litet evenemang som vi ska iväg på inom kort! Hur gullig är hon inte då!?

 


Har hunnit med ytterligare en dag med lite studier och i morgon vankas sista dagen av första kursen. Spännande! Idag var vi mycket inne och grottade i I&O där jag jobbar och vad man som projektledare kan förväntas få ut av vårt team. Kändes kul att våra utbildare verkligen tryckte på vilken fantastisk hjälp man kan få från vårt team och vilken kämparglöd som finns.

 

Nehe, mot en välförtjänt dusch!

Veronica


I'ts the little things that matters!



"Du har kommit in snabbt, man märker att självfötroendet ökar. Det är kul.
Gasen i botten, och tveka inte om du har frågor." - Sami


"I love working with people with that mindset! I really do like working with people who pick up loose ends! I just hope I didn't get too much on your nerves by trying to do do the same :-)" - Geert

Tänk vad små ord kan göra för en hel dag!

Veronica

Get It Right

What can you do when your good isn't good enough
When all that you touch tumbles down
'Cause my best intentions keep making a mess of things
I just wanna fix it somehow
But how many times will it take
To get it right
Can I start again with my faith shaken
'Cause I can't go back and undo this
I just have to stay and face my mistakes
But if I get stronger and wiser
I'll get through this
And accept the truth that sometimes life isn't fair
And finally, someone will see
How much I care!

- Glee

Veronica


Finally found a place where I can rest my head!

Har idag unnat mig att åka iväg på ytterligare ett träningspass men idag på lunchen.  Kändes super skönt då instruktören var oerhört bra och det inte var alldeles smockat med folk i salen. Passade på att fråga lite fint gällande marklyft då jag inte riktigt fått in rätt teknik. Jag fegar ur då jag är så jäkla rädd om ryggen och istället har jag bara gjort saken värre. Så vi testade ett par gånger fram och tillbaka efter passet och nu sitter det som ett smäck! Har verkligen fastnat för BP passen då jag verkligen känner att det ger något i armar och ben för att inte tala om rumpan med alla utfall…


 

Jag är glad att jag har en arbetsgivare som är så pass flexibel när det gäller arbetstider bara man själv tänker sig för. Min chef är en underbar man som främjar träning och frågar mig var dag om jag varit iväg och hur det går.

 

För övrigt håller jag på att gnugga mina geniknölar för fullt. Varför undrar du kanske? Jo, jag har fått äran att få en projektledarutbildning betald! Eller inte bara en, två faktiskt. En vidare utbildning på den första som gick av stapeln denna vecka. Två dagar har jag än så länga klarat av och idag kände jag mig verkligen korvstoppad! Då vi arbetar globalt är det interna språket engelska, det blir lätt rätt mastigt med fack och fikonspråk med diverse olika dialekter från hela världen som försöker formulera sig korrekt under flera timmar. Men det är oerhört kul och givande! Det gör mig glad att man vågar satsa och ge mig möjligheten att få vidareutvecklas!

Hittade på vägen hem här om veckan en tallrik som gärna fått följa med då jag är förtjust i budskap och texter.






Veronica

 


Tänkvärda ord

Ge varje dag chansen att bli den bästa i ditt liv.


Veronica


Night air



För oss musikälskare. Hjärtat smälte direkt när jag hörde denna på en bra anläggning!

Veronica

The key to change... is to let go of fear!

Idag blev det Zumba på morgonen. Känns oerhört skönt att komma iväg och göra något som bara är till för mig!

 


Skulle behöva införskaffa mig i ett par nya träningsskor då jag känner att dem jag har gjort sitt för två år sedan. Har hittat en massa fina på nätet då det är rätt uppenbart i affärerna att inomhusskorna inte har säsong just nu.  Så roligt när killen på Stadium skrattar och klämmer ur sig ”Ja alla är ju inte som du och börjar med ren vilja. Många börjar efter nyårslöftet i januari och DÅ har vi MASSA skor.” Humor!


 


Råkade snegla in på Ur&Penn på vägen hem, DUMT gjort!!


     
               
 Kan inte låta bli att skratta gott mellan varven… Jag tror jag är förföljd av en låt då den alltid spelas inom loppet av 5 minuter oavsett radiostation eller vart jag befinner mig. Gillar den dock skarpt!

  

Robyn imponerar mig gång på gång då hon bara slänger ur sig bra låtar för tillfället. Den nya favoriten är Tell you’r girlfriend.




Veronica


RSS 2.0