Danjah - My love



Veronica

Känner du lukten?!

Luktar det fredag?!?

Japp det ÄR fredag!!!! Jag känner lukten...helgen kommer närmare!!


Sträck händerna i luften och vifta med dem som att du inte bryr dig...för...DET ÄR FREDAG!!!!

Veronica


Små saker som kommer att betyda mycket för någon i din omgivning!

Ibland krävs det bara en liten handlig för att göra en hel dag så mycket enklare! Jag fick min nyss i form av ett litet mail med texten "Jag älskar dig". Det värmer skönt inombords!!


Har ni märkt att det i morse var betydligt mycket ljusare ute?! Både jag och R reagerade på det på vägen ut till jobbet vilket fick oss båda att bli glada! Nu är våren på väg och det känns så skönt att kunna blicka fram mot värme och sol!

Veronica


CROSSFIRE - LADY




Veronica

Vill inte!!!!

Här om veckan tyckte jag att det gjorde alldeles för ont i min ena tand och bestämde mig för att ringa till tandläkaren då de lagat en lagning sist jag var på besök. Tyckte aldrig att det blev riktigt bra efter att jag varit där och inget var fel innan hon lagade tanden på nytt. Men nu verkar det inte bättre än att lagningen har släppt och ett återbesök krävs för att det ska bli fixat.


Så idag har jag snott bilen (!!!!!) och ska åka vid 12.30 till farbror/tant vitrock och bli borrad i tanden. Jag avskyr läkare så vi får väl se hur det här ska gå! Hatar den sterila lukten, de vita rockarna, de konstiga orden för allt som man ändå inte förstår och än mer SPRUTOR!! Men den här gången tänker jag banne mig be om att de bedövar käften på mig för jag höll på att avlida av smärta sist hon borrade i min stackars lilla tand. Så jag får kallsvettas bäst jag vill och hoppas på att jag inte svimmar för jag tycker det är så obehagligt!


Så idag tycker jag synd om mig själv som måste genomgå det här igen!! Känns så där lagom jobbigt då tandläkaren inte heller få mig att känna mig särskilt trygg. Funderar faktiskt på att byta tillbaka till Katrineholm bara för att jag trivdes så bra med min gamla tandläkare. Eller ja i alla fall sköterskan.


Då har jag varit hos tandläkaren och ja nej inget tokigt där inte. Det enda hon kunde hitta var en pytte, pytte emaljbit som skulle ha släppt från en tand hon menade på att hon aldrig ens lagat(?!) Jag är helt säker på att det var den tanden hon lagade men jah.. Vad ska man säga?!? Det isar fortfarande i tanden och det känns faktiskt inte så där jätte bra att få ett "det var inget fel" uppslängt i nyllet och en räkning på x-antal kronor för ingenting.


Något som däremot var rätt skönt var ju givetvis att slippa göra en lagning med allt vad det innebär och att få höra att man har fina tänder. Nu har ju jag inte så fina tänder så till det yttre men hon menade på att de var väl omhändertagna.



Veronica


Hawaii kasseler utan kasseler och ananas..

Igår fick jag för mig att höra Hawaii kassler men då jag inte hade någon kassler hemma tänkte jag att det måste funka att göra det på julskinkan som blev kvar och som hamnade i frysen skivad. Då det inte heller fanns någon ananas tyckte jag att man kunde kanske experimentera  lite och tog en röd paprika och skivade. Blandade ihop grädde med chilisås och hällde det över skinkan för att toppa med ringar av paprika och ost. In i ugnen och så koka lite ris och vänta för att det skulle bli klart.


Ca 20-30 minuter senare var allt klart för att avsmakas och jag var så där lagom hungrig och såg fram emot hur gott det skulle bli, för det låter ju inte så värst äckligt! Right?!?

Första tuggan gick bra men sen liksom bara vände det sig i magen av äckel. Slutade med att jag höll på att spy av bara lukten så fick hälla ut det i slasken. Jag har inte på flera år fått den där känslan av äckel som vänder sig i magen och som får en att vilja hulka sig av lukten. Det var så snuskigt vidrigt så ni anar inte!!! Så jag kommer aldrig mer göra en Hawaii kassler utan kassler och ananas!!!


Orsaken till att det smakade så illa var nog skinkans fel. Dels så var den alldeles för saltad (köpte en färdigkokad i år) och dels så var den ju senaps glaserad vilket jag helt glömt bort då detta skars bort när det skulle fryas in. Jaja, man måste ju få experimentera också för att kunna hitta något nytt!!


Något annat man kan göra är att steka på fläskfilé bitar göra samma blandning av grädde och chilisås, skiva champinjoner och toppa med paprika ringar och ost med lite ris till. Det är mumma!!


Idag vet jag inte vad jag ska hitta på för mat men är sugen på flygande Jacob utan bananäckel!! =)) Vad ska ni hitta på för gott?!

Veronica


Någon behöver glasögon...

 

Veronica

Waldo's People - Lose Control

Har fastnat för Waldos's People - Lose control de senaste dagarna. Men något jag inte riktigt var beredd på var att hitta denna låt som en Eurovision 2009 finalist från Finnland på YouTube...




Veronica

Robert Gustafsson + reklamfi

Är det bara jag som sitter och skrattar som en tok åt reklamen med Robert Gustafsson? Jag ligger i princip dubbelvikt av skratt när jan klampar ut i väntrummet och skinkorna blir allt mer synliga bakom rocken.




 

Egentligen är det inte så där värst jätte skoj men hans skratt smittar någe enormt och får mig att le bredare än bredast hemma i soffan.

Veronica


Grattis till goaste Jessica

Idag vill jag sätta min vän Jessica i rampljuset som blir hela 28 år ung!
Stort GRATTIS till dig underbara människa!!!



Hatar du mig flr bilden får du säga till. Men du vet att den är utvald omsorgsfullt med kärlek långt inninfrån hjärtat gumman! =))


♥ Veronica

Små saker som får ens vardag att kännas lite lättare!

Tänk vad små saker som kan göra att man strålar upp av glädje! I morse möttes jag av detta i min mailbox!


"Du är min snällaste och gullligaste kund.

Ha en trevlig helg du oxå."


Japp, dagen har helt klart börjat bra!!

Veronica


Lila tulpaner till mig!

Här om dagen tyckte jag att jag var värld ett par tulpaner så det blev en hel drös med lila super vackra tulpaner. Jag har sedan tidigare aldrig varit ett stötte fan av tulpaner men förra året när jag fick ett gäng rosa tyckte jag de var riktigt fint att ställa fram på bordet. Dessvärre är tulpanerna inte lika fina som på bilden idag, så jag ska nog ta och unna mig ett gäng nya lila tulpaner i morgon för att liva upp lite här hemma.



Veronica

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Nadja...

OM DIG.
1. Hur mycket är klockan just nu? 20.31
2. Namn? Veronica
3. Vart bor du? Eskilstuna
4. Hur många barn vill du ha? 2 st den dagen jag tappat min rädsla för att föda!
5. Vill du gifta dig? Självklart!
6. Har du ätit sushi? Ja, men inte dem med fisk på/i.
7. Favoritglass? Italiensk gelato glass helst från Montis.
8. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Två men äter inga av dem.
9. Humör? Varken arg, glad eller ledsen. Jag bara är! =)

FYRA GREJJOR.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Ja tyvärr.
2. Har du en hund? Nej
3. Sover du helst själv eller med någon? Med någon
4. Tror du på spöken? Tror på någon typ av övernaturligt väsen.

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Ja någon centimeter till skulle inte skada!
2. Skulle du vilja väga mer? Nej jag trivs rätt bra med mina kilon.
3. Skulle du vilja ha sex nu? Nix
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nepp, inte det heller.


KAN.
1. Kan du röra på öronen? Ja
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Haha, ja tyvärr!
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja helt klart.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Om jag har ett sådant begär ja visst!
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Inga problem.
7. Kan dina vänner lita på dig? Japp
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Räcker med den jag lyckats skaffa efter ett besök i Norrköping med Frida. Haha
9. Kan du suga? damsuga? Suga? Damsuga? Haha ja det skulle du bra gärna vilja veta va?! =)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Om det verkligen är nödvändigt, ja!


HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja, alla har vi väl varit unga och dumma!
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Givetvis!!
3. Har du syskon? Japp ett stycke sockersöt lillasyster.
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja det tror jag. Men inte för att såra!
6. Har du varit full den här månaden? Inte vad jag kan minnas så det måste räknas som ett nej!?
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Japp
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Nej
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Japp
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Hahaha jahh...
13.Har du haft sex med mer än tre personer? Det beror sig lite på hur man vill tolka frågan. Samtidigt nej!
14.Har du ljugit på någon fråga än då? Nej

Känner du dig träffad eller bara har lite dötid över så räkna dig själv som utmanad!!

Veronica


Bullmamma Veronica!

Jag har idag lyckats ta mig ork och tid till att baka. Dessa små gottingar står för tillfället i ugnen och väntar på att få komma ut och säga hej till min mage!




Hello muffins!!!


Veronica

Måndag morgon...

Bilen är inlämnad för lite ompyssling av det ena bakre oket. Vart snön sen  tog vägen efter helgen är det nog ingen som vet! Men jag försöker se det från den ljusa sidan, snart är sommaren här!


I helgen har vi varit i Västerås och införskaffat oss en ny förstärkare och nya högtalare. Då förstärkaren som beställdes från nätet sändes tillbaka till Malmö från Örebro utan någon egentligen bra förklaring så annullerade vi ordern. Problemet som posten beskrev det var att den Danska och Svenska posten slagits samman vilket i sin tur innebar att paket från Danmark sändes tillbaka... Jaja nåväl nu är den hemma! Skall åka och hämta centern och bakhögtalarna efter fredag då de inte fanns hemma i butik.


Har även haft besök av vilda Wille, PO och Hanna i helgen. William stod helt klart för helgens roligaste då han skulle bjuda R på en kaka. Han plockade upp en halv kaka varpå R utbrast något i stil med "Ohh får jag bara en halv kaka? Ja, men jag måste ju tänka på figuren.." William delade då den halva kakan i två delar och sträckte fram den ena halvan till R. Man kan ju inte säga att barn är dumma i alla fall. =))


Tittade på Zohan senare under kvällen, käkade lite pizza och slappade. Söndagen bestod av en sovmorgon och ett försök till shopping nere på stan. Undrar dock vart Eskilstunas befolkning var under söndagen för så folktomt på stan som det var har jag nog inte varit med om på länge! Tyvärr blev det inga större framgångar då det enda som fick följa med i påsen hem var en ny plattspray.

Veronica


Forgetting all the hurt inside of me!

I'm strong on the surface
Not all the way through
I've never been perfect
But neither have you!


Veronica

Kan inte låta bli att le...

Kan inte låta bli att le när jag läser detta! Jesus vilka söta ungar det finns!!

Veronica


Everytime we touch, All the things I can't express, Feel me with such happiness...


David Guetta & Chris Willis feat. Steve Angello & Sebastian Ingrosso - Everytime We Touch


Då orginalvideon inte är någe vidare fick det bli denna.

Veronica

Slapp-Verra!

Idag har det inte hänt mycket. Tog en sovmorgon till 11.30 (idag igen...) drog på mig mysbrallorna, rufsa runt i burret till hår och strök runt här hemma för att göra så lite som möjligt. Mycket slösurf och ligg i soffan har det varit idag. Vad det är gott att vara ledig och inte göra ett smack ibland!!


Har gjort lite falukorv i ugn och potatismos... Fick något sug så där vid 15.30 och fick för mig att det skulle vara ENORMT gott med just det i magen. Så här i efterhand vet jag inte vad jag tänkte på, men ner gick det ju helt klart! Om det var super gott likt en gourmand middag som jag inbillat mig att det skulle vara?! Nej, inte det minsta! Hahaha. Någon signal där uppe i hjärnkontoret måste ha kommit fel!


I morgon är det dags för jobb igen och sedan lite mer ledighet. Tänkte kanske åka till Katrineholm på lördag och hälsa på mamma. Kanske ta en sväng till Vingåkers Factory Outlet och leta efter ett par (eller flera par) jeans. Försöka hålla fingrarna i styr och inte komma hem med fler skor och... Eller ja det blir nog svårt då det kommer hem ett par stövlar oavsett vi åker till Vingåker eller inte då jag har ett par nya skor står hos mamma och väntar. Kvinnor och skor...


Vad som händer annars i helgen har jag inte en aning om men något säger mig att det kommer vara lugnt och stillsamt då jag insett att det är något jag behöver få lite mer av just nu för att insidan min ska må bra! Kanske ska man slå till och gå och sola någon dag?!


Har förresten hittat ett spel som jag kan spela på X-boxen. Gissa om jag smilade upp mig när jag hittade Sonic Unleashed. Kul som attan är det trotts att jag inte riktigt hänger med alla gånger.



Veronica

Victorias Secret Fashion Show 2008

Ikväll kl 20.00 kommer ni hitta mig klistrad framför TV'n tittandes på Victorias Secret Fashion Show!! Har ju redan smygtittat en massa på YouTube i år plus att det var en kort sekvens på någon kanal om de omtalade vingarna och underkläderna som Heidi Klum kommer att bära. Så lite trist är det allt att man redan sett lite av "grädden på moset" för årets show.  Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Heidi Klum och Adriana Lima... Kan det bli så mycket snyggare än så?






Veronica

RSS 2.0