Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Cicci: ”Jag har också en sådan där fast inte lika grov..”

 

Cicci när hon försöker rädda situationen: ”Ja, fast min är ju inte lika använd..”

 

Haha, det kan bli så fel ibland! Men det gav oss alla ett gott skratt mitt under lunchen. Och hur det än må vara så handlade det ju egentligen bara om en helt vanlig dammvippa.


Veronica


I just got a little piece of heaven!

Att två dagar i rad bli uppvaktad var nog inte alls vad jag räknat med..  Det gör mig glad och full av små fjärilar som kittlar i magen!

 

Nyfiken på hur vardagen ser ut eller ja nyfiken på allt är jag nog! Imponerad över hur du ständigt lyckas beröra, glädja och entusiasmera.


 ♥ Veronica


Just ja..

Har ju glömt att berätta att nya soffan kom här om dagen. Tung som fasiken var den men till slut gick det fina fisken!

 

Nu ska det bara möbleras om och nya möbler och detaljer skall köpas. Det lutar åt vitt och turkost kommer bli färgerna som styr mot det gråa. Men ni som känner mig vet att det kan svänga snabbt till något helt annat!

Veronica


1½ bikini rikare

Det gäller att ligga i när man är pattlös som en annan! Ursäkta ordvalet men det är totalt hopplöst att hitta något som sitter och ser något sådär bra ut när man inte har "mycket" att skylta med under tröjan. Men vad gör det om hundra år? Haha, nej jag är inte ett dugg bitter nu! Jag är rent av lycklig!


Jag ska bara lyckas hitta en underdel till den ena överdelen då de tyvärr inte fått in hela sortimentet på Gina Tricot. Det står mellan dem som hör i hop med överdelen eller ett par vita. När jag tänker efter, varför inte båda?!

 

 


♥ Veronica

 

 


Remady P - Give Me A SignVeronica


Dan Balan - Chica BombUrkass video men skön låt!

Veronica


Blocket och gårdagen

Är på jakt efter både det ena och det andra. Jag vill hitta något som inte säljs på IKEA något mer sällsynt som ingen annan har i en massutgåva. Är i första hand ute efter att hitta någon form av skänk/byrå till hallen där jag kan sätta en silverfärgad spegel ovanför. Hittade denna lilla "skatt" som med en omlackering i vitt förmodligen skulle kunna bli just vad jag söker. Skall också sätta mig ner och börja kika lite på bilar när jag ändå är ute och skannar marknaden på blocket.
Var ute en sväng igår med F och fick en hel del tips och bra åsikter med mig i bagaget vad gäller bilköp! (TACK) Var en riktigt skön dag med skratt och en del provåkande. Hann även med att bli chockerad över hur folk behandlar sina bilar. Som F sa "Han kunde inte ens vänta på maten i McDriven utan var tvungen att tugga på inredningen..." Hahaha. Luktade blöt hund eller ett års samlande på blöta/svettiga tubsockor i hela bilen och ja.. Fort gick den i alla fall! ;)

Avslutade kvällen med att bli bortbjuden på en riktigt god middag och filmmys med mycket trevligt sällskap!

Jag har helt enkelt haft en riktigt trevlig helg och då har jag hela söndagen kvar att spendera. Hur lovely är inte det!?

Veronica

 


En riktigt skön fredag på alla sätt och vis.

Det har varit en riktigt skön fredag på alla sätt och vis.

 

Morgonen började med ett segt uppvaknande i sängen, vilket för ovanlighetens skull var riktigt skönt. Att få ligga och dra sig en liten stund extra under täcker och mysa…

 

Kom till jobbet och fick bort mycket surdegar som tagit plats på bordet. Många skratt och ett litet möte med information om nya priser.

 

Blev sedan ”avbruten” mitt på dagen för ett litet möte som värmde gott i hjärtat. Gillar lugnet och den varma sidan!

 

Blev sedan en rolig bilresa ner till stan för en lunch med Åsa. Det märks att man brukar köra bil ensam.. Det liksom kränger lite väl mycket ibland för de stackars människorna som vågar agera medpassagerare. ;)

 

Att tanka bilen trodde jag inte skulle bli en särskilt spännande upplevelse men även här fick jag ett leende på läpparna. Detta även fastän jag bara ville hem och kasta mig i sängen och sova, var så otroligt trött av någon anledning.

 

 

Ska strax hämta upp tvätten för att sedan göra mig ett par varma mackor med massa gott i och slå på en film. Det är helt enkelt fredagsmys!

Veronica


Hustru 1.0

Bästa IT Helpdesk,

Förra året uppgraderade jag från Flickvän 7.0 till Hustru 1.0.
Så fort jag hade installerat programmet märkte jag att det började kräva att jag skulle installera Barn 1.1, 1.2 och 1.3. Det tog en massa tid och krävde en massa resurser. Det stod det inget om i programspecifikationen. Dessutom installerade sig Hustru 1.0 i alla andra program och dyker upp så fort jag startar datorn och övervakar alla mina aktiviteter.

Gamla program som Pokerafton 10.3 , Fyllefest 3.5 och Söndagsfotboll 5.0 fungerar inte längre. När jag försöker starta dem får jag felmeddelandet: 'Du har utfört en otillåten aktivitet. Stäng genast ner alla program som inte stöds av Hustru 1.0 !'

Det är omöjligt att hålla Hustru 1.0 i bakgrunden medan jag Försöker köra några av mina favoritprogram. Jag har funderat på att återgå till Flickvän 7.0, men jag kan inte ens avinstallera Hustru 1.0. Kan ni hjälpa mig? Tack på förhand!


'Frustrerad och förvirrad'Svar från Helpdesk,


Bäste Frustrerad och förvirrad, Problemet du beskriver är mycket vanligt och många klagar över samma sak. Orsaken till problemet är ett grundläggande missförstånd. Hustru 1.0 är inte, som många män tror, ett nytto- och underhållningsprogram, utan ett operativsystem som är designat för att styra allt.

Att försöka gå tillbaka till Flickvän 7.0 när Hustru 1.0 är installerat är dömt att misslyckas. Några har försökt med att installera Flickvän 8.0 eller Hustru 2.0, men det har slutat med att de fått fler problem än vad de hade med Hustru 1.0.

Vi rekommenderar att du behåller Hustru 1.0 och försöker göra det bästa av situationen, samt att du eventuellt läser hela kapitel 6 i manualen 'Vanliga programfel'. Datorn kommer att fungera perfekt så länge du tar ansvar för alla systemfel, oavsett vem som har förorsakat dem. Det räcker med att du skriver: / FÖRLÅT , så återvänder styrsystemet till normaltillståndet. Hustru 1.0 är ett storartat program som dock kräver ett visst mått av underhåll.

Du kan försöka med att köpa tilläggsprogram för att öka funktionaliteten. Vi rekommenderar Blommor 2.1, Choklad 5.3 eller i extremfall mjukvarupaketet Päls 2000 .

Vi avråder å det bestämdaste från att installera Älskarinna i kortkort 3.3 eftersom detta program inte stöds av Hustru 1.0 och kommer att resultera i att Hustru 1.0 avinstallerar sig själv och därmed avlägsnar 50 % av systemresurserna. Älskarinna i kortkort 3.3 kräver själv stora systemresurser, som inte finns kvar efter det att Hustru 1.0 har avinstallerat sig själv.

Vänligen Helpdesk 

Veronica

Lägenhet!?

Har hittat en lägenhet jag är lite småsugen på att köpa! Det som känns en smula tråkigt är att det är längst ner... Fördelen är att den har balkong till skillnad från min och föreningen är dessutom stark vilket jag uppskattar! Man har nyligen gjort en hel del arbete så som fönster och balkongrenovering, men jag känner mig ändå något kluven.. Till skillnad från lägenheten jag tänkt köpa från första början så står denna klar redan nu och inte om ett år. Var från början intresserad av att köpa en nyproducerad lägenhet uppe vid Tunavallen men något hindrade mig.

 

Så nu återstår frågan, går jag i alla fall och tittar på den och ser efter hur det känns eller struntar jag i den helt?

           


 ♥ Veronica


RSS 2.0