En liten sneak peakEn liten sneak peak in i mitt hem, närmre bestämt in i mitt sovrum.


Veronica


Mmmm

Gjorde ett dumt försök av att tidigare under dagen få i mig lite yoggi, halsen sa dock ifrån rätt snart av jordgubbs bitarna så jag kröp besviket ner i sängen och bäddade om mig igen. 
Far min for som snabbast ut och in genom dörrarna för en liten liten stund sedan som en räddare i nöden med massa nudelpaket från china trading och en karta Alvedon. Halleluja!!


Aldrig har jag väl längtat så efter ett varmt mål mat som idag!

Har haft filmmaraton idag där bland annat Trassel och 127 Timmar har varit mitt sällskap för att inte somna och sedan sova illa i natt. Trassel var för er som inte redan sett den riktigt bra! Sen är jag ju barnsligt förtjust i dessa Disney filmer så det vore underligt om jag tyckt något annat. 
 

  

Tänkte ge mig på en tredje film men kan inte riktigt bestämma mig om det ska bli Love And Other Drugs eller The Switch.

 

Veronica


Ge mig sommar

Längtar så tills snön är borta och allt grönt tittar fram tillsammans med solen!Tittade igenom lite gamla bilder och hittade en av alla förra årets sköna sommar/sensommar dagar. En av alla turer till smultronstället där stora mängder glass intogs.

Eller än bättre, en riktigt stekig sommardag med sol och bad ala Mallis?Den som väntar på något gott... Ska kanske ta och börja kika in sommarens erbjudande vad gäller semester?! Det vore kul att kunna åka iväg utomlands i år igen och då kanske med hjärtat och de små.

Veronica

The Meera House by Guz Architects

Jag har i flera år varit väldigt fascinerad av arkitektur och heminredning. Det har brunnit varmt i hjärtat och gett en sådan där behaglig känsla inombords av tillfredställelse. Kan sitta timtal och titta på inredningssidor, bläddra i magasin och böcker.

Hittade av en slump detta helt otroliga hus av Guz Architects som verkligen sticker ut på många vis och låter en inspireras. Många detaljer, kanske lite för många, men helt klart ett hus som inspirerar och väcker idéer!


Veronica

Quote


Vilken dag..

Känner mig helt mör i kroppen efter dagen. Har träffat på en hel drös med olika typer av människor och det har varit en rätt intressant upplevelse. Vaknade lite stressad i kroppen då mycket skulle hinnas göras men insåg rätt snart att det inte är någon bra ide att stressa i vardagen, varken för mig eller någon annan. Så tog mig ett par extra minuter i sängen och njöt av nuet och det lugn som fanns runt omkring.

 

Tanken var att jag idag skulle ha åkt ner till Skövde för lite utbildning i ett par dagar men tyvärr blev en av de nya kollegorna sjuk. Men det kommer ett nytt tillfälle rätt snart för utbildning vilket ska bli oerhört givande och kul!

 

Alla hjärtans dag blev en glad överraskning med nybakta ”negerbullar”, hemlagad middag och efterrätt med familjen bus. Tänk vilken lycka att bara få njuta, att få stanna upp i vardagen för att påminna varandra om att de betyder oerhört mycket för en. Nu ska man ju givetvis inte glömma bort de andra 364 dagarna om året…

 

Min gamla mäklare ringde mig, vilket också blev ett rätt roligt inslag i min dag. Lite kul att hon fortfarande kommer ihåg en, men jtor det beror på att lägenheten jag köpte av henne var bland de första om inte den första hon sålde.

 

I övrigt håller mina blommor på att gräva sin egen grav hemma. Kan ju kanske bero på att de saknar allt som kan liknas med vatten. Det har stannat upp lite i mitt hem sedan en tid tillbaka på både gott och ont. Men jag antar att det inte riktigt är där min prioritet har legat den sista tiden även om mitt hem är min borg!

Veronica 


RSS 2.0