Stort!

Eller ja det känns i alla fall stort för mig… Ska möta upp världens raraste fastighetsägare Björn idag för att hämta nycklarna till mitt nya hem! Verkligen super rart att få tillgång till lägenheten innan kontraktet börjar. Dessutom har han lägenheten helt omtapetserad och städad tills jag kommer tillbaka från Sälen. Hur underbart är inte det?  Så jag kan i princip flytta in redan på söndag men känns som det är lite väl hastigt med tanke på när jag är hemma..

 

Så nu kan jag kika upp ikväll och måtta lite och bestämma mig för hur jag ska ha det i vardagsrummet. Där är den stora frågan om jag ska ha två 3:or eller om man skall ha en lika dan modell som idag?! Och farsgubben pratade om att jag tydligen skulle få plats med ett matbord för 8 pers.. Det ska vi nog allt bli två om! ;) Men o andra sidan har han haft rätt om kvadraten i andra lägenheter så kanske är det jag som blir slagen på fingrarna?!♥ Veronica


Ibland kan det bli så fel!

Man kan ju minst sagt säga att man kan få höra en hel del tokiga saker mellan varven när man svarara i telefon. Är det inte privat så är det i jobbet. Dagens fel hörning tillägnas rara Åsa som inte hörde efternamnet… Det blev Spermier i stället för Sperber. Do I need to say more?

 

Så sjukt kul!

Veronica


Har blivit med…

Då har jag blivit med lägenhet! Känns fruktansvärt skrämmande men ändå på något underligt vänster bra. Det blir en ny start om dock med väldigt kort varsel. Så direkt när jag kommer hem idag ska det kikas på nya tapeter, avtalet skall gås igenom och sändas tillbaka, papper skall skrivas för bilarna och nuvarande bostad… Packa? Bodela? Oj, ja det är nog en hel del som skall göras på ytterst kort tid! För som det ser ut nu så kommer jag att flytta om två veckor förutsatt att tapetsering och golvläggning kommer att bli klart under tiden jag är i Sälen.

 

Japp ni läste rätt, jag ska hinna åka iväg till Sälen i en halv vecka. Hur allt det här med packning etc etc skall hinnas med har jag inte alls hunnit lista ut men skam den som ger sig. Jag är envis och jäkligt effektiv när det väl gäller. O någonstans inbillar jag mig att jag inte har alldeles för mycket grejer. Men jag kanske har fel? Har ju faktiskt inte en aning om vad som gömmer sig i en del skåp. Vad som gömt sig på vinden och i källaren de senaste åren…

 

I helgen blir det också ett besök till Västerås för att försöka införskaffa några av de puzzelbitar som saknas till mitt nya hem. Någonstans vill jag ha ett komplett hem men inser själv at det är en omöjlighet på mindre än två veckor. Soffa skall beställas o de brukar ju sällan dyka upp tidigare än 4 veckor från beställning.

 

Många tankar är det nu och ikväll ska de struktureras upp och sorteras!

Veronica


Wildboyz ft. Ameerah - The Sound Of Missing You


The one?

Jaha efter att för andra gången då suttit och målat en icke skalenlig bild på lägenheten och sista gången sparat frenetiskt för att datorhelvetet INTE ska hänga sig precis när man är klar och inte har sparat en endaste gång… Här kommer en bild på lägenheten jag kikade på under kvällen.

 


Jag tror jag är kär, att jag hittat the one… Men ska höra med FÄ först om vi kan fixa till lite småsaker. Vill få golvet slipat i v-rummet/stora hallen, nya bänkskivor i köket, lådorna som fått färgen upp skavda av vatten bytta, ny kyl(?!), ev bättre målning på dörrarna till sovrummet o köket om de inte hakas av (vilket nästan känns mer rätt), nytt golv i köket, målat i taket i badrummet, garderoberna i v-rummet borttagna… Så ja, kanske har jag hittat mitt nya hem.

 

Tjejen som har lägenheten idag var hur go som helst vilket kändes riktigt bra. Hon hade målat en vägg o satt upp en fototapet i v-rummet som jag inte riktigt gillade och sa självmant att hon skulle återställa det om jag inte ville ha kvar det. Och då arbetar hon på en måleri/tapet firma i stan. Är inte heller helt förtjust i tapeten i köket men det kan dels bero på det hemska fejkade klinkers golvet i terrakotta och blått... Men är så få våder i köket så där skulle jag om inte annat kosta på mig själv att fixa.

 

Tog en prommis hem från visningen dels för att skingra mina tankar. Verkligen känna efter om detta är något för mig. Gick över faktoriholmarna och så underbart vackert det är kvällstid! Träden är fulla av frost/snö och att blicka ut över ån när allt är tänt och bäcksvart vart helt magiskt fint. Tyvärr är min kamera på mobilen allt annat än bra men kunde inte låta bli att ta ett par kort.

   Så ikväll fick bli en kväll med lite balsam för själen!

Så måste jag även få berätta något roligt... (Dö inte av skratt nu Frida...) I has fickparkerat!! Notera det enorma utrymmet framför och bakom bilen. Haha, jag har börjat gilla det här med bildbevis!

Veronica

 


Slående likheter...

Ibland kan man verkligen se vilka slående likheter det är inom familjen.

 


En riktigt mysig kväll med två av de tre viktigaste personerna i mitt liv. Och för er som inte redan sett Avatar så rekommenderar jag den varmt. Bland de bästa filmerna jag sett!! Och så får man ju sedan dessa sjukt fula glasögon, bara det är ju kul i sig!

Veronica

 

 

 

 


Måndag underbara måndag

Idag har jag fått en hel del utrett och jag känner mig mäkta stolt över mig själv för att ha tagit tag i en massa jobbiga saker jag under en tid lagt åt sidan. Det som nu saknas är ett samtal för provtagningen.

 

Jag känner mig lyckligt lottad för att ha folk runt omkring mig som verkligen finns där. Ni är guld värda! Och jag hoppas att jag kan finnas för er så som ni finns för mig!

 

Många planer för framtiden finns och jag ser ett ljus i tunneln även om det är en del jobbiga saker kvar att ta sig igenom. Men jag vill inte fokusera på det som är mindre roligt utan ser på allt som får mig att må bra i första hand!

 

Snart är det även dags för sälen resan vilket ska bli hysteriskt kul!

♥ Veronica


Sonic Palms - On The BeachVeronica


Ärtig

Slår man upp ordet ärtig lär där finnas en bild på mig precis intill!

 

Haha, vilken morgon!

Veronica


...

MyHotComments.comVeronica

Den är kanske hittad..

Har kikat på en lägenhet idag och det är första lägenheten som kännslan av "detta kan bli mitt hem" inafann sig i mig! Stort ljust och öppet... Precis som jag gillar det!

Någor onödigt dyr men skit sak samma bara jag slipper få en sak till att tänka på nu. Kan jag hitta en plats där jag kan finna lugn o ro så kan det få kosta lite extra. Ett STORT minus är dock inflyttningsdatum men det kan kanske diskuteras. STORA fönster hade den också! Idag är humöret uppåt och jag mår bra!

I morgon är det planerat lite roligheter och jag har något att blicka fram emot och längta till!

Jag har egentligen så mycket att skriva om men känner inte riktigt att detta är rätt forum längre. Byta blogg kanske? Synd för jag gillar denna adressen men hade vart skönt med en låst del. Ska klura på det ett tag till men förmodligen kommer det sluta med att jag behåller och låser denna.

Det enda jag saknar är kramarna just nu... Men vet att dem finns där bara jag själv vill!

Ha nu en underbar dag så ska jag njuta av min lilla ledighet innan det är torsdag och dags för att jobba igen!


Veronica

Dagens tänkvärda!


PEOPLE MAY NOT REMEMBER EXACTLY WHAT YOU DID, OR WHAT YOU SAID, BUT THEY WILL ALWAYS REMEMBER HOW YOU MADE THEM FEEL.♥ Veronica


Kvällens musikVeronica


Wish of today


Veronica


Måndag

Paniken inom mig släppte igår efter diverse samtal men fy tusan vilken obehaglig känsla det är att inte känna sig hemma i sitt eget hem! Det märks ju tydligt att mitt hem är min bor och min fristad. Platsen där jag normalt sett trivs bäst. Känner mig rätt naken över att inte känna mig hemma någonstans just nu. Men allt går över och jag mår bra!

 

Blev väl lite av en chock när jag kom innanför dörrarna efter en helt fantastisk helg. Har varit omringad av folk som betyder mycket för mig och haft så fruktansvärt kul! Ska försöka fokusera på de bra sakerna för att inte tappa fotfästet igen!

 

Har även avklarat årets första arbetsdag vilket känns riktigt bra!

 

Dagens tänkvärda:

 

The most memorable people in life will be the friends who loved you when you weren’t very lovable!


Veronica


Jag upplever ren panik inombords…

Ta mig här ifrån och ta mig tillbaka till den plats jag kommer ifrån. Låt mig få känna lugnet inombords igen för här är inte längre hemma!

Veronica


RSS 2.0