Brie med jordgubbssalsa1 l jordgubbar
1 msk balsamvinäger
3 msk honung (helst flytande)
½ dl finhackad, färsk basilika
250 g brieost

Gör så här:

Skölj och snoppa jordgubbarna. Skör stora jordgubbar i fyra bitar och små mitt i tu. Blanda jordgubar med balsamvinäger, honung och basilika. Ställ kallt i minst 1 tim.

Dela osten i fyra bitar. Lägg bitarna på en aluminiumfoliebit. Låt osten ligga på grillen i ca 5 min tills de blir varma och mjuka.

Fördela jordgubbssalsan på 4 assietter. Stjälp försiktigt upp varje ostbit ovanpå jordgubbssalsan och servera.

Hittat bland recepten på ica.se

Veronica

Kvällspladder

Dagen har gått åt till att övertala Robert att spela in F1 för att åka till Västerås och gå på Nisses, IKEA och Nordic. Gick väl sisådär till en början men lossnade sedan när jag lockade med att köpa grejer till min lilla Corsa som "behöver" servas. Så vi köpte ett filter och olja till bilen och insåg först hemma att filtret vi köpt var felaktigt och alldeles på tok för litet till min lilla "pärla". Köpte ugnsformar på Nisses och två till tallrikar så vi har ett sett om 8 när hela familjen kommer över så vi slipper servera på olika tallrikar. Robert är expert på att köpa många och olika tallrikar, glas och koppar vilket kan driva mig till vansinne vid just sådana här tillfällen som födelsedagar etc. Men det tillhör ju hans personliga charm så jag kan ju inte vara allt för arg/ledsen. Jag har ju mina egna små egenheter för mig som kanske är minst lika enerverade men förhoppningsvis charmiga!

Kom hem och slappade lite framför dumburkarna innan vi bestämde oss för att åka och hyra Taken och svulla lite pizza. Tro det eller ej men jag lyckades trycka i mig en hel (japp du läste rätt) HEL viking pizza. Brukar normalt sett få i mig en halv och känna mig sprängfärdig. Kan ju säga att jag känner mig mer sprängfärdig än någonsin nu efter att ha fått i mig en hel pizza på alldeles egen hand. Filmen var rörande men ingen sådan jätte succé om ni frågar mig. En av de bättre filmerna jag hyrt den sista tiden dock men jahh.. Nej!Har även hunnit med att byta några ord med Frida om en del funderingar och allmänt pladder. I like! Saknar att ha henne nära men det är väl inte heller direkt någon nyhet! Nästan så där så man vill ta ton och sjunga "kooooom heeeeeeeeeeem..." Men jag ska skona era öron från min "skönsång"!

Borde väl kanske ta och krypa ner i sängen då jag gäspar så pass så hela grannskapets fåglar skulle kunna rymmas i truten på mig. Finns lite saker som snurrar i huvudet som jag måste få lite mer klarhet i så jag ska nog kanske lägga mig i sängen och fnula lite eller kanske bläddra lite i de två Allt om mat tidningarna jag "råkade" införskaffa när vi hyrde film.Hoppas ni alla haft en super mysig lördag!Veronica


Efter lite övertalning... Men är det en keeper eller ska den väck?

Efter ett besök hos lillasyster på salongen idag så har hon lyckats övertala mig till att klippa lugg... Haha det trodde jag aldrig skulle hända. Själv känns det JÄTTE ovant och jag funderar fortfarande på om den ska få vara kvar eller om den ska bort. Fick några bilder med nallen.. R gillade inte luggen framför hur det såg ut innan så får han bestämma så ska den bort. Vad säger du?Veronica

Den mest underbara veckan/helgen på länge?!

Ja det har ju i alla fall börjat super bra så vi hoppas på en fortsatt trend!!

Slutade kl 13.00 i onsdags dvs kort vecka på jobbet! Fortsatte sedan med att jag fick träffa Nadja som jag inte träffat på evigheter och så hennes och Noaks lilla mirakel Angelina som är så bedårande söt. Bakade med syster i går kväll och har nog förhoppningsvis lyckats göra en god morotskaka och en god snoddaz! Och så i dag... Ja jag fyller förvisso tant (25) men hey få hela familjen samlad och alla dessa gratulationer som haglar in på mail, FB, SMS och samtal. Till och med så min far sjöng i telefon.. Varken seriöst eller vackert... men det var med mycket kärlek! Robert gjorde en omelett till mig på morgonen till frukost och har varit så där super mysig och pussig. THIS I LIKE!!!

Idag känner jag mig lycklig!Veronica

Vad har jag gjort?

Ja lite så känns det nog allt! Jag har köpt en Rosa Opel Corsa. Hur skumt känns inte det då?? På bilden ser den bajsbrun ut men den är rosa. Åter igen, vad har jag gjort?Veronica

Strängnäs

Befinner mig idag på invigningen av nya KVV i Strängnäs. Har ni vägarna förbi så vet ni vart ni hittar mig!Veronica

Black Eyed Peas - Boom Boom PowVeronica

Kvällsmys med Bryan AdamsSå oerhört mysig och texten kan ju få en att smälta minst 5 gånger om. Brullar tänderna för fullt och ska krypa ner i sängen och mysa. Tyvärr är denna en super kass synkning av musik och bild men blunda och ha överseende så ska det nog gå bra!

Veronica

Äntligen är den funnen...

Äntligen har jag hittat mitt vrålåk!!! Som jag har letat. Att den dessutom innehar denna alldeles unika blåa färg och en form utan dess like.. Och priset, ja 6300:- är ju inga pengar heller precis.Jag driver förståss med er för dem som inte redan förstått det! Det här var verkligen det fulaste jag någonsin har hittat!!! Jag viker mig dubbel av skratt och funderar stillsamt på vem fasiken som vill ha en sådan?! Den puttrande 10 KW motorn av modell Thridge Titan 60V får mig att fundera hur roligt den måste låta och hur himla kul det skulle se ut att åka med rutorna nervevade en solig sommardag. Man kan väl minst sagt säga att det är en blickfångare. Sen är bara frågan om det är på gott eller ont! ;) Det är nästan så jag vill köpa den bara för att den var så ful... Är jag frisk om jag känner så?

Veronica

Tänkvärt

Var snällare än nödvändigt för alla du möter har någon slags strid att vinna!


Veronica

Touched

I still remember every word you said
How you touched me, in a way I can't describe.


Veronica

ATB - What About UsVeronica

Finskt CV :

Då ja såk i annons att ni sökte vinskspråkiga brästen, dänkte ja, joppet är mitt!!

Ja har pra meriter sen titikare, nu ja räkna tom:

1) Krundskola klass 1, 2, 3, 4, 5, 6, och halva suan
2) Konvimerad
3) Joppet: ja ha inte joppat på syrka förut, men ja har varit me på kusinens pekravning
4) Ja är van att plattra vädret, så ja kan nog bredika pra.
5) Ja är också jäveln på planda krokkar, så ja kan servera nattvarten

NU JA UNDRA?

Lönen, met mina meriter grävs en hök lön, kanse 40 000 kr./mån. Och sänstepil kräver ja. Saap Aero, samma som syrkoherden har, ja dror nämliken på jämlikhet.


Ja har kått många kurser, nu ja räkna tom:

1) Säljkurs halva feckan
2) ABF-kurs, lär dig spela
kitarr för nupörjare
3) Konkurs. De va konsti kurs
4) Tatautpildning
5) Utpildning för olika porrmaskiner, så jak är tuktig på att porra om nåkon ramlar ner så kan jag porra upp det igen.

Ja ser fram att vå åka på mer kurser helst till Nutbu, tär är pra drag med kristiprud och parn-flickan. Ja tycka om liv på luckan.

Hoppas no kan pestämma snappt, stämplingen tar snart slut. Dveka ej, nästa vecka har ja säkert nutt på kång!

Typ innepannty.TACK Hanna för ett gott skratt!!

Veronica

Kim Fransson - Here Comes The NightVeronica

Att leta bil..

Har tittat på 3 bilar idag i hopp om att en av dem skall bli min. 2  av dem blev jag snuvad på inom loppet av 30 min. Men hey de var inte menade för mig! Den sista bilen vet jag inte ens om jag velat ta emot gratis. Fönstren va trasiga, repor över allt, stötdämparna vet jag inte om de ens satt några på bilen, AC'n funka inte, oken var trasiga, bucklor i bilen i diverse storlekar, sprayad baklucka... ja jag vet inte ens vad jag ska fortsätta med. Ett skämt att ens begära 27,500:- för den. Men visst den hade ju en tacklucka! ;o)


Bättre lycka i morgon!!

Veronica


Frågor och svar..

Som vanligt när man har lite så där dötid över så brukar man kunna kryssa sig igenom en av alla dess frågeformulär som finns på Facebook. Men detta tog nog priset av allt...

Hurdan är du som person?

Sensuell, kärleksfull och vårdande. Lite lätt brunstig...


Du ser en dam som behöver hjälp med att ta sig över vägen. Vad gör du?

Klär av dig naken och visar upp din vackra kropp. Bilarna stannar och beundrar dig medan du ger klartecken till damen att hon tryggt kan gå över.

Skrattar fortfarande! Frågan är om det beror på den låga humorn eller om det är för att jag är sanslöst trött!

Veronica


RSS 2.0