Knugens Kurva

Det blev en spontan tripp till Knugens Kurva med syrran efter jobbet idag. Blev riktigt förvånad över att det var så mycket folk där med tanke på vad det är för dag! Trafiken var något värre än jag hoppats på men vi båda kom hem hela och vad jag vet så är även bilen hel.

 

Blev en lampa och ett par tavlor rikare. Fick lite inspirationstips med mig hem som tål att sugas på ett tag. Sakta men säkert tar det form av ett hem. Längtar dock efter min soffa, så ska ta och kika med möbelfirman om status i morgon.

 

Konstaterade även för en liten stund sedan att det snart är dags att fylla år igen. 26 år.. Ja det är väl kanske inte direkt någon ålder men ändå.

 

Hoppas ni alla har en underbar Valborg!

Veronica


Drömma kostar ingenting!

Tänk att få lägga huvudet mot en kärleksfull bröstkorg, känna värmen av att bli omfamnad med en öm kyss på pannan…


 ♥ Veronica

 


En klapp på axeln..

Idag kan jag verkligen känna mig nöjd med mig själv! Har precis slagit ner min bakdel för att andas en smula från dagens bök och stök. Har fått hjälp med att borra så nu är tavellisten uppe i sovrummet ovanför sängen. Tog tag i allt skräp i klädgarderoben i hallen så nu är mer än hälften bortrensat eller nedställt i förrådet! Antivirusprogrammet är i full fart på datorn och kvar återstår en dammsugning och moppning av lägenheten. Eller ja, jag borde sätta mig ner med deklarationen och laga matlåda…

 

Får bli en prioritering så matlåda och dammsugning får det bli innan sängen tar över för natten!

 

Mycket att grubbla på vad gäller arbete och samtal kring detta. Jag låter resten vara en smula hemligt ett litet tag till så får vi se vad som händer!

 

Mycket saker händer i det privata och jag mår riktigt bra! Det känns som jag hittat tillbaka till lugnet inom mig i allt kaos som varit en tid. Jag måste säga att det känns riktigt skönt!

 

Som ni vet dog min bil för ett par dagar sedan och det blev en rätt billig historia tack och lov. Har varit och kikat på en hel del nya bilar och har fastnat helt för nya modellen av Mitsubishi Lancer. Fick ett helt ok pris på en röd modell med den lilla motorn… Men jag är ingen större fantast av rött så jag tror jag avvaktar på en svart, vit eller silvrig om jag nu slår till.


 


Har även hunnit med att pyssla lite hemma och det blev tillslut en dörrkrans. Blev riktigt hemtrevligt ute i trappuppgången med kransen och en dörrmatta av bast i form av en halvmåne. Funderar även på att ställa ut någon ljuslykta men det återstår att se.
♥ Veronica


Ibland ska man ha lite tur också!

Igår började bilen bråka med mig ca 100 m från hemmet. Han med nöd och näppe ”hosta” mig fram i en bussficka innan bildjäveln dog! Ja för numera heter den inte Rosa Faran utan BILDJÄVELN!! Fick igång aset och lyckades parkera den hemma. Fick hjälp med att kika igenom bilen en stund senare och nepp inga tokigheter med lampor i alla dess färger som lös eller en bil som inte ville gå som den skulle.

 

Med visst missmod satte jag mig i morse i bilen för att tuffa till jobbet med allt jag äger och har korsat i hopp om att slippa stå längs vägkanten med varningsblinkers. Halvvägs till jobbet hostar bilfan till men inga lampor blinkar… Torkar svetten från pannan och brummar vidare utan bekymmer… TILLS jag skall svänga av in på Vältstigen.. FLIPPERSPEL med alla möjliga sorters blinkande lampor och en hostande bil. Bara att stanna och stänga av! Starta bilen på nytt och tada allt funka fin fint sista vägen till jobbet.

 

Ringde till Opel och frågade lite fint om problemen och påpekade att med så många olika lampor som blinka, ett nytt batteri och fullt med olja i bilen så borde det vara något jordfel.. Så bokade in en tid för felsökning och hoppades på det bästa för hemresan.

 

Frågade lite fint om en kollega från stan ville ligga bakom mig hela vägen hem utifall något skulle hända längs vägen. Så TACK snälla Björn för att du är en så underbar medmänniska! Resan hem gick bra TILLS (japp där kom det där tills igen…) vi svängde av motorvägen. Nu lös alla lampor igen och denna gången även lampan för motorn. Bara att svänga in längs vägkanten och slå på varningsblinkers. Fick skjuts av Björn som genast axlade papparollen över denna något bittra Veronica. Fick sedan hjälp med att köra biljäveln till Opel…

 

Komiskt nog var tanken att titta efter en ny bil som till på lördag, så passade på att svassa runt inne på Opel för att se om de hade något spännande. Och som en nedfallen ängel kommer säljaren fram och frågar snällt om jag letade ny bil efter incidenten. Berättade om mina planer och taaadaaa jag fick låna en sprillans ny Opel Corsa tills i morgon kväll. Hur gulligt var inte det? Ibland ska man ju ha lite flyt också!

VS
Veronica

 


Spåkulan säger:

"En person med många idéer korsar din väg och får dig att ändra dina semesterplaner. I spåkulan syns ett radhus med två cyklar utanför altandörren."

Ja mycket sjukt har hänt idag så ja varför inte radhus och två cyklar när vi ändå håller på!?

Veronica


Ren njutning

Dagen har bestått av en spontan lunch bestående av rostbiff och potatissallad och i farten följde ett par spanska jordgubbar och grädde med från affären.

 

Så för tillfället sitter vi och gottar oss i hembakta kärleksmums, grädde och jordgubbar. Detta kallar jag vardagslyx på hög nivå!

 
Nadja, kommer du ihåg när vi köpte jordgubbar på Sevab Swecon innan säsongen satte igång? Kommer alltid att tänka på dig när de första jordgubbarna införskaffas sedan dess.

Veronica

 


My spaceAtt ord är något som berör mig är det nog inte många som missat. Fastnade direkt när jag såg denna underbara text. Åker direkt in i en av tavlorna där hemma!


Veronica


SmileVeronica


Underbar start på morgonen

Har ganska nyligen kommit hem efter en lång promenad som råkade bli av kvalisorten power walk på fastande mage. Gud så skönt det var att komma ut, att solen dessutom lös gjorde ju inte saken sämre! Samlade mycket kraft under de 4 timmarna vi for fram genom Eskilstunas skogar/gator/parker.

 

Hoppas alla haft/har en riktigt skön påsk!


Veronica 


Fredag

I morse ringde klockan vid 05.00 och det var så fantastiskt skönt att stänga av den och känna ”det är ok att ligga i sängen och sova ett tag till”! Tror jag låg där i sängen och småslumrade till 07.00 innan jag tyckte det fick räcka. Tog mig en lång dusch och njöt av ledigheten!

 

Nu är det snart dags att ta tag i dagens aktiviteter. Blir till att tvätta fönstren, dammsuga, moppa golven, dammtorka, tvätta och spraya spegeln vit. Funderar även smått på att åka och tvätta av bilen i GDS hallen men det återstår att se om det blir idag.

 

Ikväll tror jag att det blir en film med något gott i magen. Och för er som inte sett något bra på länge så rekommenderar jag varmt The Blind Side” som är helt underbar! Tror jag grät från början till slut… Ska man erkänna sådant förresten? ;D


 Tog igår även tag i en sak jag borde gjort för länge sedan. Det skrämmer något fruktansvärt!!

Veronica


RSS 2.0