Hemma sjuk och shoppingsugen!

Så där då är man för andra gången uppe ur sägen. Har lyckats trycka i mig en smörgås med julskinka och senap för att mätta magen. Ligger hemma idag och är dyng förkyld. Mindre spännande och mindre kul då det finns miljoner saker att göra på jobbet. Nåväl man kan inte alltid vara frisk och bäst på allt. Tyvärr kom detta lite olägligt.


På tv är det enbart skräp som visas så det har jag ratat och sitter nu här framför datorn för andra gången idag. Har inte den blekaste om vad jag skall surfa efter. Känns som man efter 5 min vart inne på det mesta och gluttat runt.


Fick förresten nya H&M katalogen idag. Lite spännande var det men tyckte nog mycket var skräp. Vilket kändes lite tråkigt. Hittade dock några godbitar.

               


 


Fick en massa fina saker i julklapp men roligast var nog att jag fick mig en W960i av Robert. Känner mig något bortskämd vill jag lova!

image120


Veronica

Dålig dag!

Idag har jag en redigt dålig dag. Vill bara hem och lägga mig under täcket och gosa in mig med vetekudden för att bli varm. Skulle kunna dra på mig jacka, halsduk, vantar och mössa inne på jobbet för jag fryser så! Jag är på väg att bli rikligt förkyld! Jag har varken tid eller lust att vara förkyld.

Veronica


Bortskämd på jobbet!

Här kan man snacka om att man blir bortskämd till 1000. Nyss kom en kille från ett av våra finansbolag och gav mig en julklapp. Var lite lätt uppe i varv och kanske inte så värst trevlig! FÖRLÅT!


Snacka om att man kan få ångest här på jobbet. Jag har som det ser ut just nu fått minst 4 julklappar. Det började med ett stort silvrigt paket som innehöll en parkasjacka med företagets logga på bröstet, där efter hade vi julklappsbyte och då vart det en vinare, sen kom det ett kilo kola och nu detta paket som innehöll ett presentkort på SF's biografer för två personer.

Veronica


Fredags grubbel

Har man inte huvudet med sig idag då är det fasiken lätt att det blir fel. Blir det fel så är det ofta inga sådan där små fel som man kan ordna på en pisskvart. Nej då skall det strula till sig och ta minst en timme per fel att lösa. Yippie! Som om man inte hade nog med bekymmer innan. Sen kan man ju fråga är det mig eller säljaren man skall lägga skulden på?


Jaja, jag blir inte klokare av detta! Och var man inte redan lite koko-nöt i huvet så lär man med all sannolikhet bli det efter detta!


image114


Ikväll tänker jag kasta mig på soffan med gott samvete och ta mig en liten sjusovare. Snacka om att ha ett avsexualiserat förhållande där hemma. Både jag och Robert jobbar på tok för mycket för att man skall hinna med det där vardags myset och snuskandet. Men jag antar att det är så när man försöker visa framfötterna för att ta sig någon vart. Så nu vet ni allt för mycket om mitt/vårt privatliv!

Veronica


Stress och julstök

Idag är en sådan dag när man önskar att det var fredag eftermiddag och man hade max 10 min kvar till helg. Det skulle vara så oerhört skönt att få känna att man skall få vara ledig lite längre än vanligt. Men nej då envisas det med att vara torsdag förmiddag ett tag till.


Skulle nog behöva ta mig i kragen rejält för så mycket som jag klagat i bloggen på sista tiden är så olikt mig. Visst kan jag klaga en del normalt sett också men så här mycket vet jag inte om jag klagat någonsin.


Jag saknar för tillfället struktur i mitt liv både på jobbet och privat i hemmet. Jag är nog inte ensam om att känna så. Mer mängden av alla företag stressar upp sig inför bokslut och beställningar som måste vara klara innan jul/nyår. Det är hysteri hemma då man jobbar över mest varje dag och prioriterar bort ens hem. Man kommer hem till detta kaos och tappar fokus på vad man skall välja att hugga tag ibland all röra. Känner ni igen er? Eller är det bara jag som känner detta?


Nåväl snart är det iaf jul och då skall allt vara perfekt och i ordning. Har försökt att planera helgen så gott jag kan så man kommer någon vart. Allt har ju blivit lite så där fördröjt hemma. Vår fd hall ligger kvar i spillror på balkongen och suger åt sig all fukt som för tillfället fryst till is. Detta skulle vi ha kört till tippen förra helgen men då vart annat prioriterat hemma. Kärra är fixat tills på lördag så upp 06.00 och "piffa till sig lite lätt", åka och koppla på släpet och sen blir det skytte trafik från ballen, till hissen, till kärran för att sedan brumma vidare till tippen och sortera allt. Hem igen duscha av sig och göra sig anständig för att förhoppningsvis hinna ner på stan eller ut till tuna och armbåga sig igenom folkhavet och grabba tag i nått som kan tänkas passa som julklapp.


Söndag lär ju bli en sådan där reservdag för julklappsinköp och julstök. Det enda som är uppe just nu är den julstjärna på fot jag köpte i måndags samt tre konformade lampor i tre olika storlekar. Så konka plastgran från vinden och plocka julkulor lär vara ett annat inslag av söndagen. Jul jul... Haha, är man inte tokig redan så lär jag nog bli det efter denna storhelg!

Veronica


1 KG Kola

Idag fick jag min julklapp från bemanningsföretaget jag arbetar för. Ett kilo kola i en potatissäcks liknande påse. Då jag anser det lite roligare med bilder på bloggen (vilket inte märkts så mycket på sista tiden...) så började jag leta runt och på mitt första försök så dyker denna bild upp.


image113

Min säck med kola!

Gissa vem som kommer ansöka om att få bli "Julgris 2007" hemma. Igår kom nämligen svärmor över med en ask "skumma tomtar". Jag vet ju hur det fungerar när det finns godis lättillgängligt hemma...Veronica


Klantarsel No1

Yepp thats me! Fan vad jag hatar mig själv när jag gör fel. Visst det är en piss grej denna gång, men hur fan kan man ta fel på inbetalningskort och tycka det är smidigt att betala in december månads medlemsavgift till facket?


Antingen är jag TOTALT blind eller så var jag bara väldigt dålig på matte i skolan. Dessvärre måste jag nog erkänna att jag är lite lätt synskadad och toksög på matte.

Veronica


Min far är inte som alla andra fäder...

För att förklara det i korthet läs hans önskelista. Ungefär vid rad 12 börjar det spåra ur. Detta är nog 5 rader mer med seriösa saker än förra året. Nog för man bättrat på lönen lite sedan förra året men ja... Läs själv och begrunda:


image112


Min önskelista:

 • Fingerhandske typ Svart Mocka som passar till fin rocken (storlek 9)
 • T-shirt (kort ärm, storlek: M) svart o vit på MQ
 • Snygg skjorta
 • Duschdraperi typ den som Mikaela har.
 • Sängöverkast till min o ****** säng
 • Gardin (Svart o Vit panel) till ***** rum
 • Tavla över vardagsrums fåtölj (samma ram storlek som i mitt o ****** sovrum (Mikaela vet))
 • Laddningsbara Batterier AAA och R6
 • Köks knivar
 • Bryn stål eller OBH elektriskknivslip
 • Merlot Glas service
 • Dator
 • Bio anläggning
 • Ferrari (BMW M3 Cab går oxå bra)

Kram Pappa

♥ Veronica


Julfest

Idag är det dags för julfest på jobbet. Skall bli kul och se hur alla är och hur det kommer att urarta sig. Med lite sprit i kroppen brukar många kunna bete sig rätt annorlunda mot vad de gör annars.


Som vanligt har jag inte en aning om vad jag skall sätta på mig så jag lär väl stå där i sista stund och kläd högen utanför garderoben bara växer och växer. Nått måste det väl finnas där i kan man ju tycka!


Dock tror jag inte att jag kommer vara så långrandig ikväll då jag redan nu känner mig trött trotts att jag gick och la mig kl 22.00. Jag fattar verkligen inte hur jag kan vara så här trött som jag är. Helt sanslöst!


Händer hos dig/er i kväll?

Veronica


Sitter och tycker synd om mig själv

Har funderat kring en låt som jag hört väldigt mycket på sista tiden. En låt som direkt fick mig att stanna upp och lyssna. Låten jag pratar om är Petter ft. Säkert! - Logiskt. Blir lite så där lagom sentimental när jag lyssnar på 3:e versen...Känner igen mig så väl emellanåt i det där orden han sjunger. Nåväl nu skall man väl inte bli så där lagom blödig.


I och med att jag sitter hemma och jobbar så fick det bli denna låt som ett litet plåster på såret. För det är väl som han sjunger? Att man tycker synd om sig själv när man jobbar för hårt! Haha, nåja jag är nog rätt glad ändå över att jag har ett jobb att gå till.Shoes

Lovade ju att lägga upp bilder på skorna så här är de

image111

Veronica


Dagens roliga: Mr Flört!

Jag vet inte vad det är men han får mig att skratta till eller le. Antar att det är hans sätt att bete sig så fort han får syn på mig?! Det är liksom så uppenbart på nåde vis och hela han skiner upp. Nåväl nu var det rätt länge sedan man såg honom på bussen så man kan väl kanske inte klandra människan för att nästan snubbla ur bussen för att han hade noll koll på vart hans fötter ledde honom.

Veronica


Mer strunt

Ok nu börjar jag få sådan där krama-sig-själv-tröja-varning! Allt jag har tagit i idag har varit så in i helskotta fel. Jag skall sluta ta på saker, sluta svara i telefon och absolut inte svara på mail. Dock verkar felen inte bero på mig men det är ju en annan historia. Jag kommer verkligen INGEN stans idag.


image110
 

Har suttit och spanat på mitt förra jobbs julfest och det var minst sagt roligt att se folk. En del har förändrats en del utseende mässigt medan andra har kvar sitt fina yttre. Är dock lite ledsen över att det krockade med min mors födelsedag då det annars hade varit kul att komma över och få chans att träffa gamla vänner och ha kul. Det är ju trotts allt ett halvår sedan vi träffades sist. Eller ja när jag tänker efter så är nog Calle och Jessie undantag för detta då vi träffats efter men mja nej det känns iaf som om det var för länge sedan vi sågs!


Försökte förresten hitta en bild på skorna jag köpte i helgen men det gick inge vidare då hemsidan ser ut så här. Vore kul om de snäppte upp hemsidan lite i stil med den stora skillnaden skobutiken gjorde i lilla Katrineholm. Såg ut som man placerat en liten chick stockholmsbutik mitt i gråa trista Katrineholm. Var verkligen så där så man var tvungen att gnugga ögonen och titta en gång extra för att verkligen försäkra sig om att man inte såg i syne.

Veronica


Tisdags babbel

Igår var det säsongsavslut för PB. Säsongsavslut?!? Hur många avsnitt han det gå? 5? Nåväl måttligt irriterad är jag iaf på tv3 för detta.


Igår var jag även duktig då jag satte mig ner och skrev julkort. Kände mig som en liten snokare när jag letade adresser på nätet till folk jag inte hittar hem till. Nåväl än så länge är det 12 julkort som är klara. Dock vill jag få iväg två till men deras adresser är okända. Dock har jag en stark känsla av att den ena adressen är hittad men känner mig något osäker.


Spanade också på julbelysning igår och hittade en stjärna men vart osäker på om det verkligen var vad jag/vi ville ha. Nåväl sökandet går vidare och idag blir det eventuellt borrning i kök och lilla sovrummet för att få upp de två stjärnorna jag redan har.

Veronica


Helgen

Helgen har varit underlig men samtidigt kul. Kom till Katrineholm och vart minst sagt förvånad över att det faktiskt julpyntat rätt skapligt kring centrum. Kanske beror detta på att de försöker ta död på sin dåliga publicitet med att vara tråkigaste staden i sverige?!


Nåväl en kebabtallrik senare var det dags för solning. Gissa om det var skönt! Var bra nära att jag höll på att somna i solariet. Tyckte först inte att det tog då mycket på färgen. Men morgonen därpå när jag vaknat till liv såg jag ut som en kräfta mest över allt.


När vi kom hem till min kära mor satte vi oss och spana på Idol finalen i brist på andra kanaler och i brist på ork till annat att göra. Det sista jag kommer ihåg var att de båda sjungit vinnarlåten. Sen TVÄRSLOCKNADE jag i soffan med kläder på. Någonstans under nattens gång lyckades jag roffa åt mig en filt som låg bakom huvudet... Syster min ville väcka mig men mor min tyckte inte att det behövdes. Så snäll dotter är jag så jag ligger och sover när mammi kommer hem och man skall säga grattis på födelsedagen.


Lördagen var jag upp rätt skapligt för att gå ner på stan och köpa genomskinliga BH-band och en mascara. Jag avskyr verkligen att gå nere på stan och särskilt när jag är själv. Men det är väl något jag bara måste komma över så jag begav mig ner i rask takt och med bestämda steg. Var "livrädd" för att stöta på mitt x då jag vet att jag hoppat på honom och klöst ögonen ur honom om vi stött på varandra. Istället mötte jag på en gammal kompis som givetvis går in på ämnet x som försöker övertala mig om hur mycket han har förändrats och blivit en bra kille. My as bra kille!! Han kommer för alltid att vara samma svin och aldrig ändra sitt beteende. Stötte senare på en gammal väninna och vi stod och kramade om varandra bra länge då vi inte träffats på över 1½ år. Pinsamt men sant. Fick träffa hennes två söner vilket var hemskt kul då den största av dem har varit min lilla gullunge sedan han föddes. Bäbis två var första gången jag såg då han låg i magen senast.

Där efter fick jag bekanta mig med hennes lilla Paris Hilton vovve som var så där underbart söt så man kunde ha stoppat den i handväskan och gått hem. Såg ut som kraken skulle frysa sönder mest hela tiden men jag antar att det inte är lätt att vara liten när det blåser orkanvindar och regnar ute.


På kvällen vart det lite mingel med mammsens vänner, smörgåstårta och alkohol. Var väl sagt att jag syrran och Robert skulle ha gått ut men fick höra ryktesväg att den största f***** i stan skulle ut så vi skippade detta för att skona fler personers ögon. Kändes bättre när älsklingen kom på kvällen då han är lite av min trygghet i livet. Så över lag låter det som om jag hade ett helvete men faktum är att det var helt ok.


Helgen slutade med att jag var ett par skor, undisar och träningsbrallor rikare.

Veronica


Längtar!

Längtar så tills jobbet är slut idag och jag får palla mig "hemmåt". Skall åka till mammi idag och gratta henne på födelsedagen. Men då hon jobbar kväll så blir det först en sväng till solariet och sedan blir det nog till att baka lite kaka och överraska med när hon kommer hem. På lördagen blir det fest och kanske, kanske smiter vi yngre ut på krogen och dansar lite.


image109

En liten parantes kring en rolig incident när jag skulle leta efter en bild till inlägget. Gå till http://www.google.se/  välj bilder och sök på "solarium". Ni kan ju gissa vem som skrattade rätt flitigt åt första bilden. Det var ju inte direkt vad jag hade väntat mig.Veronica


Bra kännsla i magen!

Ibland blir man bara så där överlycklig så man kan få tårar i ögonen. Idag är en sådan dag. Fick nyss en lapp av en av våra konsulter som jag tidigare haft ett tråkigt samtal med. På sista tiden har hon varit så himla rågullig så det finns inte! Då lappen var lite liten får ni en egen gjord guling.


image108


Detta stärker bara den känslan jag försöker bygga upp inom mig idag. Bestämde mig för att idag skulle bli en tokigt underbar dag oavsett vad som händer. Kan inte mer än summera dagen hitintills som bra. Jag har en rött bra känsla av att det gått bra idag, känner mig duktig och har till och med klarat mig rätt bra själv under dagen. Kontakten med säljarna känns helt klart bättre då det inte är de där stela nybörjar samtalen med total förvirring. Så trotts all stress och press som det verkligen är på jobbet just nu så kan jag inte göra någe annat än att sitta med ett leende på läpparna och känna mig lite duktig!

Nehe, nu skall jag försöka få ihop lite mterial som jag kan ta med till ekonomi och se om det ligger någon spärr mot kund eller om jag kan fakturera lite hemma. För snart är det ju dags att åka hem och då tänkte jag klippa håret och slänga i lite färg också. Det sägs att man behöver få lite tid till sig själv ibland. Jobbet har ju helt klart tagit en hel del av min tid den senaste tiden. Men med lite tur så kanske det ger utdelning om inte annat har jag nog bra referenser när jag tar mig vidare!

Veronica


Värdelöst bloggande!

Så totalt värdelöst bloggande från min sida på sista tiden även om det var riktigt dåligt innan. Som någon sa till mig under en sådan där ljus period: "Det kan bara bli bättre...". Och vem är jag att inte hålla med i ett sådant läge? Tänkte inte sätta mig ner och tjata om hallen den här gången... Ärligt talat vet jag inte alls vad jag skall skriva om för de små nissarna i mitt huvud har nog gått på semester. Men nått skall väl komma fram så småningom.


Hittade föresten ett bolag som levererar W960i inom ca 1 vecka. Dock är jag en sådan där som måste få klämma och känna på allt innan jag kan bestämma mig för om det skall komma med hem eller ej. Dock har jag suktat efter denna under en ganska lång tid. Men någon liten röst inom mig säger att jag trotts mitt vill-ha-begär bör klämma och känna även på denna.


Är även på jakt efter ett nytt innehåll i min garderob men jag har varken tid eller lust till att leta efter något. Jag måste vara sjuk eller så har någon slagit mig riktigt hårt i huvudet i sömnen! Jag har aldrig haft svårt att ta mig tid till att shoppa. Men jag har verkligen ingen lust alls. Känner mig nästan så där dumsnål och framförallt orkeslös efter jobbet.


Som häromdagen exempelvis... Hittade ett par stövletter nere på stan när jag skulle kika efter en födelsedagspresent till mammi. Köper jag dem? Nej! Varför inte? Jag var för orkeslös för att gå fram till kassan be om att få testa den andra foten och över huvudtaget prata med tanten bakom disken.  Sen kan vi ju ta idag som ett annat exempel. Borde bädda rent sängen, diska och dra en runda med dammsugaren. Men så kommer vi tillbaka till den där lilla rösten i huvudet "NEEEEEEJJJ, ohh not the dammsugare"...


Nåväl alla har vi väl kanske dagar som är sämre än andra. I morgon har jag bestämt mig för att det kommer bli en toppen dag! Så våga inte klampa in och försöka förstöra den!


Nehe, nu skall man väl kanske försöka vara lite duktig och huskorsaktig. Dags för en tröstande lussebulle, hög musik och sen skall jag gå lös här hemma.

image107

Veronica


Bland de bästa mailen ever

Idag fick jag ett mail som fick min spenderar gen att väckas till liv. Nya SonyEricsson har kommit! Min julklapp till mig själv är säkrad. Dock verkar det råda olika besked om leveranser på denna telefon. En del skriver omgående leverans medan andra skriver att den kan levereras först i januari.  Januari?!? Hur skall man kunna vänta så länge? Är det någon som vet säkert när denna godbit kommer att finnas till hans så får ni höra av er!


Min nya kärlek

image103

Veronica


Måndag igen?

Idag är det måndag igen. Har börjat fundera på om man börjar bli gammal eller om allt bara går på rutin. Veckorna springer iväg och helt plötsligt när det nyss var helg då är det måndag igen.


Nåväl det har än så länge varit en bra måndag. Började lite lätt med en chokladkalenderöppning och inte så långt där efter fick man även en julklapp från företaget. Visst har man fått julklappar förut men långt ifrån julklappar som denna. Fick en parkas jacka med företagets logga på bröstet. Jätte fin jacka var det dock ett par storlekar för stor. Men om man stoppar i sig rikligt med julmat och godis så kanske den passar efter årsskiftet? Idag behövs det nog en två st dunkuddar kring magen för att den skall sitta bra. Nä, nu låter det som jag klagar och det vill jag verkligen inte göra!


Jag har även lyckats knåpa ihop ett mail på engelska till en av våra leverantörer och det var väl minst sagt en bedrift. Var ett tag sedan jag skrev på engelska men övning ger färdighet sägs det!


Syster har även ringt och påmint mig om att jag skulle ringa henne i morse för att boka klipp och färgtid. Så nu är det spikat tills på torsdag. Detta är nog välbehövligt då det var..ehh...humm?!?!? Ja ett bra tag sedan det hände sist.


Idag sägs det att jag skall lära mig hur fakturering skall genomföras så vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa.


Nu är det bara en sak som återstår.. Vem la lappen på mitt skrivbord att ringa ett transportföretag som jag inte ens vet om att vi har någe samarbete med?!

Veronica


RSS 2.0