Morgonen började bra?

Brandlarmet gick och alla såg så där måttligt vilsna ut. Folk gick ut och ställde sig på sina uppsamlingsplatser och väntade duktigt. Dock försvann Nadja i mängden och jag förstod inte vart fasiken hon tagit vägen men misstänkte att hon satt kvar eller var på baksidan av huset. Vi fick höra ganska snabbt att det var ett larm i en lokal som gått av men utan fara för brand. Själv stod jag och väntade på att lite brandmän skulle dyka upp men så kul skulle vi tydligen inte få ha det idag! Nej usch så jag skriver!


Sitter för närvarande och fixar och trixar med lite ändringar och fnular på lite tester som skall genomföras under mötet i em. Skulle även behöva avsätta lite tid för att testa orderändringar och förhoppningsvis kan jag göra detta under em på mötet men det visar sig.


Dagdrömmer om mat och sådant där som innehåller socker som jag inte ska stoppa i magen. Fick världens tok ångest här om dagen när jag spana på mig själv i spegeln. Mina ben och min röv ser helt gigantisk ut! Nått har gått galet fel med mina matvanor och det hjälpte ju inte precis när man försökte komma i ett par gamla jeans som inte längre vill passa. Blahhh! Nej nu får det vara slut på det där fuskandet och slarvandet. Man verkar ju inte längre kunna äta allt möjligt utan att de extra kilona hoppar på en.


Var nere på stan igår och gjorde lite kap. Köpte lite strumpbyxor och "springa-hemma-i-boxers". Hittade även ett par oljelampor som jag starkt funderar på att införskaffa till balkongen. Kostade 219:- och 329:- om jag inte mins helt fel. Dock hade jag velat ha dem i svart (som inte finns alls). Så funderar på om man kanske kan spraya dem svarta? Här är dem i alla fall.


image225


Och då jag haft problem med datorn har jag inte kunnat posta detta inlägg förens nu.. Så vi har hunnit med ett andra brandlarm nyligen. Inga brandmän denna gången heller... Jaja vi fick en massa sol och så fick vi träffa en gammal kollega som var på besök.

Veronica


Ledig

Ja nu gjorde jag något som jag tror att jag helt klart är välförtjänt till. Jag tog mig en ledig dag på fredag utav de övertidstimmar jag hade tjänat in. Så nu blir det långledigt från torsdag till söndag.


O andra sidan kompenseras det säkerligen upp med det arbete som blir i helgen med att hjälpa mamma flytta hela hennes förråd på 30-40 kvm till nya lyan. Usch blir alldeles svettig av bara tanken. Men men hon har ju hjälpt till så mycket hemma hos oss i samband med renovering och flyttning så det är ju klart man ställer upp. Men man ska veta att hon har saker till gudförbannelse i det där förrådet. Känns som det kommer bli någon vända till tippen också...


På fredag blir det Västerås med vännerna PO och Hanna som det ser ut nu. Skall till en spelbutik och sen tänkte vi passa på att dra en runda på IKEA och om jag smörar lite extra så kanske vi stannar till en sväng på Nisses också?! Skulle vilja kika på utemöbler till balkongen och Nisses har tidigare haft ganska bra utbud på mellanvarienten av storlekar på balkongmöbler i teak. Men som sagt det återstår att se hur det blir med den biten.

Veronica


Kalas

Ja igår kväll ringde en ivrig mamma vid namn Inger från en av Stockholms finare trakter och lämnade ett fint meddelande på min jobbmobil. Det var nämligen så att hennes son Johan skulle ha ett badkalas i helgen och hon ville så hemskt gärna bjuda Gustav. Men hallå? Jag var inte bjuden... Hur kan man ringa MIG och inte bjuda mig på badkalas?!?


image224


Kanske skulle man vara snäll och ringa/messa den stackars mamman och tala om att jag inte är förälder till den stackars Gustav som nu inte får meddelandet då mammiluttan inte kunde kontrollera vilket nummer hon hade slagit?! Ärsch det får vara deras problem, det gav mig ett gott skratt i morsse och det tycker vi ju om!

Veronica


Kickout

Igår var det dags för kickout och det startades med en samling på företaget för gemensam färd mot lite mat vi 12.00. Fick pannkakor med sylt och soppa att grunda magen med för att sedan lyssna på lite information kring projektets start. Lite milstolpar som vi tagit oss igenom, folk som har haft betydelse, avtackning och information om vad som skulle ske under dagen.


Som några av er redan vet (och Nadja fått uppleva med mig) så åkte vi sedan vidare mot Gokart banan för att rejsa lite. Det första folk sa om oss var att vi var tvillingar vilket både jag och Nadja tycker är rätt komiskt men det är en annan lång historia. Vi klädde på oss våra blåa sketa snygga overaller med tillhörande hjälm. Vi var ett redigt snyggt gäng måste jag säga. Tyvärr vart jag påkörd i baken under tävlingen och hamnade med nosen mot ett par däck och kunde inte ta mig loss. Hamnade då självklart ett halvt varv bakom alla andra så fick puttra runt själv och sladda då jag inte han i kapp. Men vad gör det? Jag hade ju trotts allt mina goa kollegor och konsulter och skratta med.


                         

1. Nadja och Ulf visar sin kärlek till Camilla (mitten).
2. Åskådarna och en linslus till Ulf i hörnet.
3. Nadja och jag känner oss så oerhört sexiga i  våra blåa overaller.
4. Lite assistans med det långa håret så det inte fastnar i gokarten.
5. Nadja inser att hon har samma färg på skorna som overallen.
6. Vi måste ju ha ett sedvanligt stjärtkort!?
7. Mupps on the way, se upp fartdårar!
8. In action!
9. Vinnarna. Notera att varken jag eller Nadja fanns med på prispallarna...
10. Fotografen var allt för sölig för att hinna fota oss på banan. Nu återstår bara vem fartdåren på väg ut ur bild är... Det är en gåta för oss alla!


Vidare hem för en snabbdusch för att ta oss vidare ut på Harrys för lite käk, mingel och drickande. Hamnade givetvis vid det bästa bordet och fick en hel del skratt. Tyvärr följde inte min kamera med här men bordsgrannen hade en under gårdagen i alla fall... Dock har han ingen aning om vart hans kavaj med mobil och kamera är i dag så vi får se om det blir några bilder därifrån. Hade en riktigt kul kväll på Harrys bland, kollegor, konsulter, verkmästare, säljare och kunder. Finns så mycket att berätta från Harrys så jag vet egentligen inte vart jag skall börja men det kan väl nämnas att det diskuterades bögslungor till chefen, snuskrock till en annan kollega, tuttar, manliga kameltåer, mitt efternamn som en kunde inte förstod så han döpte mig till Veronica Balsam, vilken kod vi skulle uppge i baren trotts att notan var stängd.. etc etc.

Veronica


This is my life!

Kan inte sluta lyssna på Islands bidrag till Eurovision 2008.

Euroband - This is my life
Veronica

Ännu en dag med sol!

Japp, inte ett moln så långt ögat kan nå har det varit sedan i måndags. Det märks inom en att det är fint väder. Mår så himla mycket bättre av att solen skiner. Det enda som kan kännas smått tungt är att sitta inomhus med en utsikt som antingen är mot en skärmvägg eller den nya barracken man byggt för den "fina" utsikt man haft sedan tidigare. Okok, ska inte klaga har ju trotts allt en utsikt mot stora vägen men ja.. Ja ni fattar säkert att denna utsikt inte är allt för rolig när man vill se sol. (för övrigt är detta en av mina gamla platser.)


image212


Idag ska det inhandlas mat då det åter igen står för tomt i kylskåpet hemma. Det komiska var att Robert skickade mig ett mail med texten " Vet inte vad det är men känns som vi sliter och sliter men hela tiden blir det fel. Vi åker iväg o försöker lösa problemet men det kommer ständigt tillbaka och det gör lika ont varje gång. Jag orkar snart inte mer men är beredd att göra ett försök igen, så..... ska vi åka o handla IGEN idag?? =)" Min första tanke var att detta mail måste vara ett par dagar/veckor gammalt sedan någon dag då vi hade ett av våra små bråk och han fått nog. Men nej då var han bara ivrig att få ge igen för ett sms jag sände till honom en julafton som vi inte spenderade i samma stad för x antal år sedan. I sms stod det något i stil med "Det är något jag måste säga dig, jag vet inte hur jag ska berätta. Jag har trängt på det länge..." Och så slutar det med nått om att jultomten inte finns.. JÄTTE dålig förklaring men några av er känner säkert igen den. Han var DÅLIGT nervös och ringde upp mig på tre röda och skällde ut mig efter notor då han först trott att jag ville säga att det var slut. Så där fick jag igen för mina synder!


I morgon är det Kick-out för projektet jag jobbat med. Det blir en halvdag på jobbet med arbete sen bjuds det på lunch, föreläsning/avtackning, Gokart åkning och än mer mat... Misstänker att det kan bli en rätt kul kväll och en lååång kväll om jag känner mina kollegor rätt. Ska helt klart bli massa kul men misstänker att jag kommer ligga och fisa sist i ledet vid gokartåkningen. Men det ger väl mig mer chanser att puta ut folk i gräset för varje gång jag blir varvad? För det var väl minst avåkningar vinner som gällde?


image213

I helgen kommer nog Marko över på besök för att grilla om väder och nya grillen tillåter det. Var länge sedan vi träffades så ska bli kul och höra vad som händer och sker. Detta är ytterligare en person som nyligen varit i Thailand så jag misstänker att det finns en del att prata om. Att han sedan inte bor i samma stad längre är väl också en bidragen orsak till att man har noll koll på vad som sker. Det blir nog oavsett en helt ok helg.


Veronica

Pimpa balkongen

De nya utemöblerna är väl så gott som bestämda men nu är det ju inte det enda som skall dit. Robert bråkade med grillen vi köpte för ett tag sedan som inte innehöll någon bruksanvisning och hemsidan till återförsäljaren hade ingen information om modellen vi trodde att vi hade. OM det står tex 1234 stort över hela kartongen  så tycker man ju att det lämpligen borde vara modellen men nej... Man skall öppna förpackningen och sedan med kryptisk text på lockets framsida står modellbeskrivningen. Som tur va är Robert rätt envis och hade tittat igenom varenda modell och hittat en som han tyckte var lik den vi hade och började montera efter denna.


Pimpa balkongen var det ja... Jo jag har spanat runt lite på nätet, då ena systemet som jag jobbar i är nere vilket innebär att jag är låst i mitt jobb, efter väggfasta oljelampor och krukor. Hittade inga oljelampor i väggmodell som jag gillade så funderar på om man skall lyckas få plats med något på golvet i stil med dessa i ca 1m höjd eller mer.


image210

Hittade stora krukor på IKEA för en rätt skaplig peng och nu kvarstår nog bara frågan "Svart eller Vitt"?


image211


Veronica

Update!

Här i veckan som var träffade jag min kära vän Marcus för att ta en fika. Var ju tvungen att uppdatera mig då vi inte träffats på flera månader! Fick höra att han haft det jätte bra i Thailand, träffat en tjej och som om det inte vore nog så ska han öppna en krog i Magaluf. Det gör mig så glad över att se honom må bra!


En annan kul grej som hänt är att Roberts kusin vart pappa under veckan som var. De hade frågat vad det skulle bli för kvalisort på bäbisen och fick då till svars att det skulle bli en pojke. Lite roligt var det när en liten flicka bestämde sig att titta ut. En liten Angelina vart det, så nu blir det Helsingborg om en inte allt för snar framtid för att spana in lillflickan och gratta dem båda.


Har i helgen lagt trall på balkongen vilket vart super bra. Har ett problem men det är ju sällan det går bra rakt igenom. Balkongen är inte rak vilket medför en V-springga i ena änden av balkongen vilket skall lösas i veckan. Tidigt i lördags var vi uppe för att skaffa virke och det måste nog ha sett ganska så roligt ut när vi lastade bilen full med plankor i stället för att hyra ett släp som alla andra... Nåväl hem kom vi i alla fall och sen vart det en sväng till en annan brädgård för att hitta bra reglar. Stod vi ett "rack" med brädor och spanade på håll för att göra en uppskattning om vilken längd och bredd som var mest lämplig. Ser hur en man i 60-års åldern kliver framför mig men anser inte att jag två meter från "racket" ska behöva flytta på mig och står och spanar vidare. Rätt vad det är tjongar det till skapligt hårt strax under mitt vänstra öga så jag nästan svimmar av på gårdsplan varpå gubbjäveln frågar "oj hur gick det?". Måttligt irriterad svarar jag "DET ÄR INGEN FARA!".  Tack för den lixom!


Här kommer en lite tjuvtitt på balkongen. Den ska dock oljas in med en mörkare färg som syns i ändarna på några brädor. "Tyvärr" hade vi 35 grader varmt på vår balkong igår och tillåten värme för målning är mellan 5-20 grader.image208

I går var jag ju TVUNGEN att titta på den ultimata tjejfilmen Pretty Woman. Satt som vanligt och skrattade högt åt scenen när Julia Roberts ligger i badet och sjunger till Prince. Kan man se den filmen för många gånger?

image209


Veronica

Lillasyster, Buzzador och jobbet

I går ville lillasyster min öva lite för en håruppsättning som hon skall göra om ett tag. Så lämpligt offer är alltså storasyster Veronica i dessa fall. Ni som känner mig lite bättre vet att jag verkligen avskyr mitt lockiga hår och har en sådan där kärlekshistoria med min plattång! Självfallet så handlade håruppsättningen om sådana där gigantiska lockar så fick "snällt" sitta med papiljotter i skallen och vara söt. Som den osjälviske sate jag är så bjuder jag förståss på ett kort på detta och som lite grädde på moset (eller lök på sillen om man föredrar det) så bjuder jag på en apigt ful min!


image204


Bilder på det krulliga håret erbjuder jag inte denna gången.. Men däremot ett annat kort som en av lillasysters kollega målat på fri hand. Vart helt klart imponerad!


image205


Jag var lite lätt hungrig så vi bestämde oss för att senare gå till Billy Boys och trycka i oss varsin kebabtallrik. Vi fick lite sällskap av herr och fru myra... Något jag klarat mig utan, dock ganska kul när lillasyster försökte döda dem genom att fljolligt slå med pekfingret på en servett.


Sen måste jag ju berätta att jag igår fick mitt paket som jag pratat om. Fick lite förslag på avd det kunde vara och jag kan glatt meddela att det INTE är en bomb! Nej det är så att jag för en tid sedan gått med i något som heter Buzzador. Det är ett mun-till-mun företag som hjälper kunder att hitta nya och effektiva marknadsföringskanaler. Så det jag bidrar med är att sprida ut produkter och information från en av deras kunder, ber folk testa dem och ge mig deras synpunkter kring produkten. Första kampanjen som jag är med i och det som skall testas är alltså en tandkräm från Denivit.


image206


Ska bli kul att se vad jag själv tycker och framförallt dem som fått ett exemplar.


Annars händer det inte så mycket idag på jobbet. Har fått ett par "leka pain in the as" jobb som skall lösas under dagen, har försökt hjälpa folk med problem då en kollega med en viktig roll är ledig och så har jag lekt IT-nisse då vår IT avdelning bestämt sig för helg och konferens. Man kan ju inte direkt klaga på att man inte har ett varierande jobb. =)


Veronica

Harder Better Faster Stronger

Kan inte låta bli att tycka att detta är humor... Notera de "lågt" sittande balingarna. Originalet hittar du på YouTube genom att söka på rubrikens namn, det är två tjejer med varsin silverlåda på huvudet.

Veronica

Torsdag förmiddag med massa tankar...

Har haft en rätt kul konversation med min kontaktperson hos en av våra leverantörer under morgonen. Man kommer införa ett nytt system inom kort vilket innebär nya berg att klättra över för att ta sig ner på säker mark. Detta var då givetvis min kontaktperson tvungen att driva lite med varpå jag hittade ett mail i min inkorg i morse: "SNART KOMMER *** och då börjar vi om". Nu blir detta lite internt då ni andra där ute inte vet om alla våra problem, alla samtal och mail som gått fram och tillbaka mellan oss för att lösa allt mellan himmel och jord. Jag har till och med fått en handmålad beskrivning en gång som fick vår avdelning att dra på smilbanden. Man kan väl i stora drag säga att vi har en väldigt bra kontakt med varandra och ofta bjuds det på "fräcka" kommentarer och skratt. Vi kom dock på att det är en fördel med det nya systemet och det är att vi kommer att få tillfälle att träffas och se vem den andre är. Alltid roligare att ha ett ansikte på folk man pratar med! Tänk att två så kloka människor kan komma på allt detta innan klockan ens slagit 08.00!


Igår hände en annan lite rolig händelse när vi skulle åka ut och äta på Tuna Park. Nu vill jag inte att folk ska få förutfattade meningar om mina åsikter kring mer eller mindre handikappade människor. De är verkligen helt fantastiska personer så tro inget annat. Jag har bara lite svårt att hålla mig för skratt när de slänger ur sig kommentarer, glädjeskrik eller gör saker helt oväntat.


Hur som haver så satt vi vid ett bord intill vad jag förmodar var en dagsutflykt för ett ganska stort sällskap från ett gruppboende varpå en äldre man i gänget utmärkte sig en hel del mer än de andra med ord och gester. Rätt vad det var så slocknade hela Tuna Park varpå manen började asgarva högt och ljudligt. Kort där på tänds lamporna igen och han satte sig ner och smaskade vidare på sin pizza. Ca tre sekunder senare slocknar det igen och ett glädjetjut hörs i hela lokalen från samme man. Ungefär här började jag få lite svårt att inte dra på smilbanden då han verkligen utstrålade lycka för en sådan liten sak. När lamporna väl tänts igen vänder sig en av personalen från gruppboendet mot mannen för att skoja lite med honom och säger åt honom att han får sluta trycka på lysknappen.


Rätt vad det är ser man hur han reser sig upp och letar febrilt efter något i en påse och hittar kort där efter en CD-skiva. Överlycklig som han är tar han ett stadigt grepp och reser skivan mot taken för att sedan föra den mot sin mun och pussa högt och ljudligt på skivan för att åter igen resa den mot taket och ropar sedan så hela Tuna Park hör "Christer Sjöberg, Christer Sjöberg is the man".


Det är vid sådana här tillfällen man får sig en tankeställare. Tänk att så små saker som kan få folk att bli glada, Ibland avundas jag dem för de verkar ha ett så bekymmersfritt liv. Så ett tack till dig som fick mig att dra på smilbanden igår!

Veronica


Ett ljus för Engla!

Ikväll tänder vi ett ljus hemma speciellt för Engla likt många andra gör. Vi har ingen som helst koppling till flickan men det var något som berörde oss båda!


image203


Veronica

Jaha då var tandläkaren avklarad

Ett par hundralappar fattigare sitter jag nu på jobbet och inser hur lätt det är att spendera tusenlappar på bara några futtiga minuter. O inte var det för någe roligt den här gången heller. Var inget hål som jag misstänkte utan en lagning som var dålig.. Det komiska var att tandläkarna hade ingen aning om varför man ens gjort en lagning just där. Det var bara på emaljen och det stod inget om att det varit något hål över huvudtaget. Nåväl det var i alla fall från den som det isat och det hade förmodligen blivit värre pga att jag spänner hela bakre delen av käken när jag sover.


Verkar ha fått en helt underbar tandläkare här i eskilstuna. Dock lite svårt att förstå henne emellanåt då hon inte är svensk och har lite svårt för talet. Men det gör mig inget alls då hon var mån om mig och förklarade hela tiden vad hon såg och tycke om mina tänder. STORT plus i kanten för det. Ett minus är dock att jag fick sådan där hemsk bananlack som smakar blaja i hela munnen och trillar av när man äter nått så all mat smakar piss.Veronica


Tandläkaren

Nu på morgonen har jag nog borstat mina tänder bättre än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv. Är man inte bra dum som gör detta om och om igen varenda gång det nalkas tandläkare? Nåväl det visar sig om det finns hål i tänderna eller inte. Tyvärr misstänker jag ett hål och i bästa fall är det bara jag som ligger o spänner ihop tänderna om kvällarna så det är spänningsvärk, det har ju hänt ett par gånger.


Nåväl nu är det kanske dags att sätta på sig lite kläder och skölja ur truten med lite SB12 så man inte får den stackars tandläkaren att kräkas när man öppnar munnen.image202


Veronica

Gårdagen

I går var söta Jessie på besök hos mig! Vi tog en sväng på Tuna Park för att shoppa lite och prata allmänt strunt precis som vi gör när vi träffas. Hittade den där kjolen från H&M, dock i fel färg och tyvärr fel storlek då jag lagt på mig 5 trivselkilon mer än jag vill ha. Jessie hittade dock en del vilket gjorde mig glad! Själv hittade jag inget som jag verklige verkligen inte kunde klara mig utan så det vart tomt i mina händer. Fick dock en massa glädje med mig i och med att en av de tjejerna som jag verkligen tycker mycket om var i min närhet. Så lika glad är jag för det!

Veronica


Punish me!

Regi & Koen Buy - Punish

¢¾ Veronica

Glad

Ja idag är jag efter lite om och men extremt glad. Nu under kvällen så hörde en vän av sig via msn. Har varit väldigt orolig över att något hänt honom men har inte velat tränga mig på via samtal så sände ett sms men fick inge svar. Att vi inte hörs av via telefon/sms/msn under en längre tid har nog aldrig hänt men va fan man vet ju aldrig heller. Det som gjorde mig orolig är dels det att han inte hört av sig och dels för att han åkt iväg till Thailand. Han skulle vara borta i två veckor och det var väl lite därför jag oroade mig då det gått nästan 4 veckor nu sedan dess.


Han dök i alla fall upp på msn för en stund sedan och skrev att jag skulle förmodligen döda honom om han sa vart han var. Efter lite om och men så kröp det fram att han fortfarande var utomlands och hade inte sett mitt mess. Han berättade också att det hänt en massa saker som han inte hade tid med att berätta över msn. Men vi skulle ta en fika någon dag framöver när han är hemma igen och så kommer jag att kräva en husesyn då han flyttade precis innan han åkte.


Så nu pustar jag ut och känner mig lättat över att allt är ok med min kära vän Marcus! Jag får nog ta och sluta vara så överbeskyddande och orolig.


I morgon är det dessutom torsdag och om allt går som planerat så kommer Jessie komma hit efter jobbet för en shopping med lilla mig!


Så hur ska jag kunna vara deprimerad när det finns så mycket att glädjas åt?!

Smile! För det tänker jag göra resten av kvällen o förmodligen resten av morgondagen!


image201
Veronica


Kampanj

Har sedan en kort tid tillbaka börjat få Buzzador erbjudanden och idag fick jag bekräftat att jag får vara med i en av deras nya kampanjer. Vad det är? Det får ni se ner mitt paket kommit om någon dag.


image199


Veronica

Vuxen prat

I helgen har vi haft ett sådant där vuxen snack... Tittade igenom lånet för lägenheten för att se om vi hade utrymme för att öka på kostnaden så vi blir av med lånet snabbare. Så idag kommer vi förhoppningsvis att kunna lösa detta med banken. Hoppas bara på att Robert kommer ihåg att ringa dem. Bör nog kanske ringa och påminna honom eller ringa själv?!?


Vi pratade även om att skaffa aktier eller försöka göra nått med de pengar som finns på sparkontona. Personligen är jag inte alls insatt i aktier och tycker det är lite läskigt men va fan någon gång skall väl vara den första för allt. Vi kom även in på det där med barn och det skall sparas pengar till dem framöver etc etc.


image197


Pratade om hur vi skall göra i lägenheten då vi skall renovera badrum och kök om inte allt för länge. Tror köket kommer få vara som det är men att vi byter ut kakel, bänkskivor, sätter in en diskmaskin och köpa en ny fläkt. Sen tror jag att det får vara som det är ett tag, det är ju inga större fel på köket. Nu när det börjar bli vår så skall balkongen piffas till, det är nog det som ligger närmast gällande renoveringen. Skall lägga trall på balkongen, köpa nya utemöbler i teak och fixa lite mys med blommor och ljus. På tal om trall så har vi funderat lite grann på detta om och om igen och får tudelade svar kring impregnerat virke. Vad är det verkligen som gäller? En del säger att man inte skall behandla impregnerat virke fören två år efter att man köpt det medan andra säger att det inte är några problem att göra det omgående.


Har även hunnit med att spana in alla charterbolags hemsidor inför semester som jag hoppasfå dela med Robert i år. Tittade lite på att åka till Thailand eller Mauritius. Det kanske bara är en dröm men det visar sig väl inom ett par månader. Robert verkade lite tvekande då han skulle vilja åka ner till Jugoslavien i sommar. Men hur som haver så verkar det bli "utriket" som gäller för semestern om vi får den tillsammans.

image198

Veronica


När Veronica har tråkigt på en söndag...Observera de sexiga underkläderna i slutet...

Veronica

Smooth¢¾ Veronica

Jag dör av skratt...

Då en "kollega" inte hade med sig en mobilladdare så bad "it" mig om att få låna min ett tag och då jag inte hade någon större lust att krypa under bordet och plocka loss den så frågade jag om det inte var ok om "it" la den hos mig ett tag. Sagt o gjort. Vad händer? Telefonen börjar givetvis att ringa och här sitter jag skrattandes åt ringsignalen för mig själv i ett mer eller mindre tomt kontorslandskap medan "Växeln they may be prostitute, växeln they may be prostitute..."  rullar om och om igen.


Vad är det med dessa ringsignaler egentligen? Vad får folk att välja just den signalen eller till och med de ringsignalerna de har?

Veronica


När jag var?

När jag var ute på lunchen idag stötte jag på ett riktigt vårtecken, tussilagos. Det var inte bara en enstaka utan det var mängder, över allt var de! Kände mig som ett litet barn på nytt då detta varit nått jag som liten flicka alltid uppskattat på vårkanten. Tussilagos och vitsippor plockades i STORA mängder till mamma. Jag kommer även ihåg hur hon använde diverse snapsglas, glöggmuggar och äggkoppar och stoppade de små tussilagosarna i. Jag vill väl inte påstå att jag var en hejjare på att plocka mer än blomman... Detta var till mammas stora förtvivlan för då fick ju blommorna ligga och flyta i äggkoppen. Och när vi ändå är inne på äggkoppar från sent 80-tal... De var ju inte vita, silvriga eller speciellt snygga. Här pratar vi GIGANTISKA oranga plastkoppar. För det var ju trotts allt plastens år!


image195

image196

Veronica

Vad händer med tant?

Ja det kan man fråga sig. Sitter för närvarande på jobbet och läser e-kuriren och hittar en massa intressant. I morse när jag och Nadja åkte till jobbet så var avfarten till västerleden helt avspärrad. Anledningen? Se bilder nedan.

image192


image193


Såg rätt underligt ut måste jag säga. Men skönt att veta att ingen kom till skada.


Läser även en artikel om att man planerar att bygga ett äventyrsbad i eskilstuna. Spännande! Inte för att jag badar så ofta men en vacker dag kanske det händer och då vore det ju kul om vi hade ett flashigt badhus att vistas i. Detta är vad man planerar att bygga...

image194

"- Det här blir en mycket spektakulär anläggning med Nordens första vågsurfingmaskin, forsar, regnskog, sammanlagt tio vattenruschbanor där den längsta blir tre kilometer lång och Europas största undervattensakvarium med utrotningshotade fiskar. Precis som på Kolmården kommer det att vara möjligt för den som vill att simma tillsammans med hajar, berättar finansiären."

För er som vill läsa mer om den nya storsattsningen som kommer att kosta en miljard följ länken.

Veronica


RSS 2.0