Anywhere is paradise as long as im with you

 

Veronica


Wohoo!!

Idag känner jag mig sådär spralligt glad så jag skulle kunna hoppa hopppsa steg och göra kullerbyttor hela dagen lång! Krama alla stackars människor som passerar min väg av ren lycka och bara smila hela dagen lång…

 

Varför?

 

Jo för det har hänt så mycket saker som får det att lagras en massa må bra känslor i magen. Hjullagret på bilen var tvärslut och hela däcket glappade 2-3 cm här om dagen. Fick jätte bra service och hjälp av Noak med assistans av hans fru Nadja. Så idag rullar det lilla aset till bil bättre än någonsin! Satt med ett leende på läpparna hela vägen till jobbet.

 

Fick nyss ett sms om att de skickat en ny lampa från IKEA i Kungens Kurva då det var ett redigt kabelbrott i min. Gick betydligt snabbare och smidigare än jag trott.

 

Träffade F igår och gick en sväng för att shoppa födelsedagspresent till lilla T. Hann även med en lunchdejt på Spicy Hot med ett ganska så djupt samtal.

 

Pappa berättade att det skett en förändring i beteendet hos R’s familj vilket också fick mig att må oerhört bra! Tack snälla R!

 

Idag blir det träning med syster i Vilsta med ett underbart väder som grädden på moset!

 

I morgon blir det ett besök i Katrineholm för att fira Midsommar med ett gäng vänner. Kommer bli middag, krans bindning, lekar, vattensporter, en massa skratt och givetvis så ska stången kläs och resas. Dock önskar jag att jag kunde klona mig själv just denna dag. Fick här om dagen ett till erbjudande som hade varit ett perfekt tillfälle för att få träffa lilla A och T.

 

Skulle kunna skriva en oändlig lista men tror jag avrundar här med några godbitar ur vardagen. Får även passa på att önska er alla en riktigt trevlig midsommar med allt vad det innebär!
Veronica

 


Tillbringar kvällen ute på Tosterö

Idag blir det en sommaravslutning hos oss på Marknad med grillning och lekar. Ska bli riktigt kul att umgås med kollegorna då vi är ett riktigt bra gäng! Vi har blivit indelade i olika grupper som ansvarar för välkomstdrink och servering, förrätt, huvudrätt, efterrätt och lekar. Det har lovats bad i poolen så bikinin är nedpackad!

 

Är taggad till tusen och nivån för kvällen är redan fixad sedan tidigt i morse!

Veronica


Bio kväll

F kom med den geniala iden av att kika på bio under måndagskvällen efter en dag på jobbet. Tanken var att gå på Knight And Day...Så letade länge och väl på SF's hemsida innan jag insåg att F hade tagit fel på premiärdatum. 2010-07-14 var det och inte 2010-06-14. Men då finns det något sparat till framöver!

Istället blev det The A-Team som helt klart var över mina förväntningar! Kikade lite på IMDB innan då det stod mellan Robin Hood, Prince Of Persia och The A-Team. Högst betyg och störst salong fick vara de avgörande valet av film och det visade sig ju helt klart vara en sevärd film som fick mig att skratta en hel del trots att det var en rätt hård action rulle.Innan filmen började hann vi träffa N & N för en Slagsta glass och lite prat om allt och inget. Två oerhört lättsamma människor med stora hjärtan och mycket bus! Man kan inte annat än le när N, N och F är tillsammans.

Veronica

Schysta bananer

Nu har jag äntligen lyckats boka en tid hos min bankman för att diskutera de sista detaljerna!

Veronica


Lycka

Att få vara nära den man håller av är väl bland den bästa känslan man kan ha i kroppen!? Blev riktigt glad när F tittade förbi idag för att kramas o mysa en snabbis innan det var dags för jobb igen!!

Veronica


Tisdag med sikte mot onsdag...

Har ganska nyligen landat med min bakdel i stolen framför dumburken. Har hunnit med en hel del saker idag vilket känns oerhört bra! Har bitit mig i läppen ett tag över den ruskigt dåliga ordningen det är i garderoben ute i hallen. När man har en rätt skaplig ”skosamling” behövs det ett hyllsystem som funkar och vad är då bättre än Elfa?! Har införskaffat skenorna så blir till att röja ut allt under veckan för att börja snickra ihop vad jag tror blir en bra lösning.

 


Hittade även ett par jätte söta skålar som passar perfekt till glass och yoghurt. Så nu F behöver du förhoppningsvis inte leta efter skålar på morgonen till frukosten! Blev extra glad då de bara kostade 19 kr/st. Vilket kap!

 


Skulle ha lackat mina fjärilar vita idag men grannen han ut på baksidan innan mig… De slog till med någon liten festlighet med jätte rar uppdukning ala shabby chic stuk! Såg riktigt mysigt ut så fjärilarna fick helt klart vänta på en bättre dag!

 


Ska ta mig i kragen och fixa dagens sista insats innan det är dags att krypa ner under täcket och sussa sött. Tavellisterna till badrummet skall kapas så jag kan borra upp dem under veckan.

 

Behöver även sätta mig ner och planera lite möbelinköp till hallen och vardagsrummet. Har många idéer och är något så där obeslutsam då allt känns rätt just nu. Haha! Ja vad ska man göra? Man kan ju inte få allt på en gång säger dem som vet!

 

Hoppas ni haft en underbar dag!


Tog mig i kragen!

Igår var jag riktigt förbannad över hur man som vuxen människa kan bete sig gent emot sina medmänniskor. Så arg så jag ville inte ens ta i det..

 

Jag tog mig i kragen idag och ringde upp R för att diskutera problemet kring hur hans familj behandlat mig och min familj sedan vi separerade. Att de totalt ignorerat mig och betett sig rent utsagt illa vid möten mitt på gatan etc har jag svalt även fast jag tyckt det känts riktigt underligt efter som vi spenderat 6 år tillsammans utan några som helst dispyter eller problem. Ibland kommer jag ihåg att jag förundrades över hur de satte en på en pedistal så hög.. Och att gå därifrån till att nu inte ens kunna säga hej när vi möts har känts riktigt udda!

 

Det som fick bägaren att rinna över och få mig att inse att det inte är ett okej beteende var när pappa min ringde igår och berättade att han nyligen stött på en av familjemedlemmarna nere på stan och hälsat glatt medan vederbörande satte upp handen för ansiktet och tittade bort. Gör man så?

 

R tog samtalet bra och hade själv inte hört talas om något utav detta beteende och skulle lyfta frågan där hemma. (Tack) Så nu kan man väl i alla fall hoppas på att det sker en förbättring vad gäller min familj som står utanför allt detta som skett. Då våra familjer fungerat fint ihop reagerade även min far rätt hårt på beteendet och förstod att allt jag berättat kring de tidigare mötena jag själv upplevt inte var helt befängda.

 

Jag är så tacksam över att jag har en familj som är helt underbara på alla sätt och vis!! Att de oavsett att jag är deras dotter kan blicka över detta och se saker objektivt och opartiskt. En egenskap jag uppskattar enormt mycket hos mina medmänniskor!


Veronica


RSS 2.0