Många tankar som flyger genom huvudet…

Som några av er säkerligen redan märkt så har det varit tyst ett tag från mig, vilket är ett medvetet val. Det är mycket som händer på det privata och ibland är det svårt att hitta fokus i vardagen!

 

Idag är det dags för två lägenhetsvisningar och jag hoppas på mer lycka än vad mer mängden av de andra lägenheterna gett. Har än så läge hittat en som intresserar men är lite osäker på badrummet vilket får mig att tvivla. Men skam den som ger sig! Jag ska hitta min borg, mitt hem där jag kan känna lugn o ro igen.

 

I övrigt börjar julen närma sig och för första gången på länge längtar jag riktigt mycket! I år är första året på många, många år som hela familjen är samlade under ett och samma tak. Något som för mig känns väldigt skönt då min familj står mig väldigt varmt om hjärtat. Som vanligt blir det bingolotto på uppesittarkvällen med pepparkakor, kex och ostar. För att inte glömma årets första julskinksmacka!! Granen är redan klädd vilket är lite fusk i år… Sen blir det till att hjälpas åt under julafton för att få all mat klar och uppdukad. Lite slapp i soffan till Kalle, för det kan man ju inte missa även om man sett det år efter år och kan alla repliker utantill sedan länge! Sen blir det lite sällskapsspel som förhoppningsvis kan bjuda på lite skratt. Kanske ta en titt i några gamla fotoalbum och skratta åt alla fula frisyrer och kläder man haft genom åren!?

 

En kopp varm choklad på det här och sen blicka ut genom fönstret på ett alldeles underbart vitt vinterlandskap!

Veronica


Music of today
Veronica


Torsdag

Bilen är nu tvättad och så gott som ren! Bara insidan som saknas och roligt nog var det fler som märkte hur mycket renare bilen var idag. Så idag fick någon annan vara den mobbade kraken.

 

I morgon blir det Lucia firande med lussebullar och kaffe till eftermiddagen. Ska bli riktigt mysigt och hoppas alla kommer ner och träffas i lokalerna. Följer kanske med gänget ut och kör en fredags pizza om hungern är tillbaka. De har så sjukt goda pizzor på mälarens här i strängnäs.

 

Är för övrigt på jakt efter en lägenhet någon stans inom Sveriges ramar som det ser ut just nu, så har du en i bakfickan får du mer än gärna höra av dig! Har fått några napp så blir till att kika in dem o se om de är något för mig eller inte. Något ljust och fräscht gärna med öppen spis och balkong… Helt enkelt någonstans där man kan få känna sig hemma!

 

Till er där ute som smygläser eller rent av läser o lämnar avtryck, ha en underbar torsdag!

Veronica


...Veronica

Min bil är mobbad!!

Min stackars bil är mobbad! Har senast idag fått höra att det kanske är dags att tvätta bilen.. O ja kanske har folk rätt. Men känns så jäkla onödigt när det är så skitigt o blött ute på vägarna. Försökte nästla till mig en tvätt av någon av grabbarna grus som ändå tvättar arbetsbilarna ett par gånger om dagen ute på gården. Gick ju mindre bra ska jag tillägga! Så får väl försöka ta tag i det ikväll i hopp om att slippa bli mobbad!


Veronica


RSS 2.0