Dagens lunch

Var och lämnade av en tv-bänk hemma hos syster igår kväll och kom in i en diskussion om va vi skulle laga för middag/matlåda. Fick då ett super gott tips om kyckling med vitlök, soltorkade tomater, champinjoner och spenat! Super gott med färsk spenat pasta till!


VC

Ett rör fem stick och en likblek Veronica senare...


The Fray - You Found Me

Music is my life, no doubt about it! I don't like it quiet not even when I sleep... And sometimes it even helps me express my feelings when I can't put them into words.



Keso hallon



Ska det vara gott?

Har inte hittat den i butik ännu men man lär väl i alla fall testa och se med tanke på att Kesella Hallon är enormt gott!


Don't make me close one more door

Kommer ni ihåg den gamla dängan med Whitney? Du vet den vi dansade tryckare till i lågstadeiet i den där sunkiga gymnastiksalen? Där vi köpte popcornpåsar och hemmagjorda negerbollar... Jag kommer ihåg det som igår men idag fick den mig verkligen att få rysningar i hela kroppen när tonerna och texten "don't make me close one more door" flyger förbi.


Tappade huvudet

Tappade huvudet när jag igår hittade en lapp innanför min dörr med texten

 

”Bästa Veronica

 

Laboratorieprovtagningen tidigare i vår blev inte fullständigt utförd då vi av någon anledning har missat att ta ett av proverna som skulle ha blivit utförda. Vi önskar att du kontaktar din vårdcentral för en ny tid för provtagning så snart som möjligt.”


Ringde till läkaren under morgonen för att reda ut vad det är som missats då brevet var rätt kryptiskt formaterat. Fick reda på att man missat thyroideaproverna för ämnesomsättningen vilket var det viktigaste proverna man skulle ta av de enorma mängderna rör med blod jag fick lämna sist. Så nu blir det snällt att besöka VC igen för att bli årets nåldyna för att se om testerna ger något svar.

 

Blir förvånad över hur man kan missa det viktigaste provet av dem alla!? Över ett halvår senare... Well, som de brukar säga bättre sent än aldrig! ;) 


Film mys


Sängram



Jag tror jag hittat sängramen, eller ja gaveln ska jag väl kanske säga, till mitt sovrum. Super ful mahogny färg på den idag, men jag tror att man kan lyckas få den fin med lite vit färg för att passa in med det andra här hemma! Jag tror faktiskt jag är lite kär! Ska bara lyckas hitta en bil med dragkrok och kärra som jag kan få låna så åker jag nog och hämtar hem denna.


Jakten på den rutiga skjortan...



Har letat efter en rutig skjorta ett tag men inte hittat en modell som sitter bra på kroppen. Jag hittade den i helgen, men vet inte om jag tyckte att det passade så bra på en annan. Började också fundera på vad man bär nertill i skoväg. Boots?

För övrigt passade jag på att platta håret i helgen, något som jag inte gjort på ett par månader. Kändes super skumt nu när man van sig vid lockarna! Men nog saknar jag allt det raka håret! Och vad långt det blivit efter sommaren.


Dagens jag



Passade på att inviga min nya stickade tröja och lilla svarta jacka från H&M som blev rätt passande till höstvädret som kommer smygandes.


David Guetta Feat. Jennifer Huddson - Night of your life


Medina - Synd for dig



Vackra kvinna!

For now...

I was waiting for a stranger to save me, but for now I'll be my own hero!


Tonight's music



Lady Antebellum - Just A Kiss



Cold Play - Paradise


Jag har alltid undrat...

Jag har alltid undrat vart man skall göra av borsten...



Problemet är nu löst!

Note to myself


En stund av glädje att minnas



Det händer att man ibland går igenom bilder, minns saker som hänt.. Sådant som fortfarande kan få en att le! Det fanns en liten fröken som lyckades med det ibland och ja hon är saknad precis som sin bror! En dag när jag kom hem från jobbet låg denna teckning framme till mig och en viss liten fröken var i sitt målande esse.


Wordfreud



Wordfreud skadade människor i sitt esse!

Ibland..

Ibland önskar jag att jag gick igenom mina lådor lite oftare...



Tur man har ett par stycken till med giltiga datum!

Vad vore jag utan dig?




Longing for


Heart


Hösten är på väg..


Foo Fighters - The Pretender


Paniken som uppstår...

Paniken som uppstår när kontokortet helt plötsligt fått ben och krupit iväg... Tills man inser vem den sanna tjuven är! Jäkla Mickis!!! ;)

Passade på att beställa ett blommogram så här på småtimmarna. Som Nadja skulle ha sagt efter allt tokigt jag sagt och hittat på de senaste dagarna. "Du måste ha druckit en hel del dumdricka!"


En helt vanlig lördag kväll

Fick något underligt ryck i lördags kväll och började möblera om vardagsrummet kl 22.30 till systers stora skräck. Fick även för mig att baka en blåbärscheesecake under tiden efter att ha hittat ett receptet på en blogg när jag googlade runt. Efter att ha testat att bakat och smakat kakan så kan jag varmt tipsa er om denna goda skapelse enligt receptet nedan.

 

Botten
250 g Digestivekex
100 g Smör


Fyllning 1
450 g Philadelphia ost
200 g blåbär
3 ägg
1 1/4 dl Strösocker


Fyllning 2

3 dl creme fraiche
3 msk strösocker
1 msk vaniljsocker


Sätt ugnen på 180 C. Smula kexen och blanda med smält smör. Tryck ut smuldegen i formen Grädda 5-10 min. Kör ingredienserna till fyllning 1 i matberedaren till en jämn smet. Häll i formen. Grädda i nedersta delen av ugnen 25-30 min.


Blanda ihop fyllning 2 och bred på kakan. Grädda ytterligare 5 min. Toppa med amerikanska blåbär och pudra över lite florsocker strax innan servering. Servera gärna en klick vispad grädde eller vaniljglass till.

 


You're missing

Något jag lärt mig är att jag inte gillar ensamheten, jag trivs helt enkelt inte med den! För den sakens skull vill jag inte skynda och jag släpper inte in vem som helst i mitt liv. Visst kan det vara skönt att vara ensam vissa kvällar, absolut! Men det finns inte mycket som slår att få vara nära dem man tycker om och egentligen inte behöva göra något speciellt, bara vara!

Saknar min älskade mamma idag, var länge sedan hon var över hos mig så jag fick skämma bort henne med att tappa upp ett varmt bad med levande ljus, göra ansiktsmask och prata en massa strunt!

Saknar också M ikväll, men har "kidnappat" hans spellista och hittar en massa sköna låtar att sitta och mysa till.





Bruce Springsteen - Your Missing


Lindex och shopping





Har även hittat en kort svart kavaj inne på H&M som ska hem till garderoben. Gjorde även ett impulsköp i helgen så nu har jag en vit höstjacka för de lite kallare dagarna. Risken finns att det blir en röd vinterjacka i morgon om den kommit in. Ångrade mig bittert i vintras att jag inte köpte den redan då  och glad blev jag när tjejen i kassan berättade att de skulle få in den i år igen. Efterlängtade röda jacka som jag har letat!

Är även på jakt efter ett par kilklackar i en modell som liknar dem nedan. Den första var mockan redan sliten vid inköp vilket inte funkar för mig och klacken kunde vara av snyggare material men annars en snygg modell. Den andra hade gärna fått kunnat ha kortare snören och en högre klack som den sanna klackfetish man är.

 






Let's turn things up a little louder, we're just going to crank it up...



Kid Massive & Peyton - A Little Louder


I’m you’r fool

Att få krypa upp i dina muskulösa armar bli kramad och ömt kysst över skuldror, nacke och axlar gör mig svag, så oerhört svag… Och ändå vill jag ge upp mig själv om och om igen!

 

Tack för samtalet igår, jag behövde det för att inte springa åt ett annat håll och ge upp av rädsla!


Foo Fighters - Best Of You


Set fire to the rain


Avicii - Fade Into Darkness




RSS 2.0