Love scarry movies

I love how in scarry
movies the person
yells out ’HELLO?’
As if the killer is going
to be like ‘Yeah I’m in
the kitchen, want a
sandwich?’Tilt i skallen

Det slår verkligen tilt i skallen efter den här veckan/helgen. Jag är trött, riktigt trött! Ska strax krypa ner i sängen och bädda ner mig för lite välförtjänt film mys.

Veronica

Världens vackraste ord?Veronica


A true friendVeronica

I'm on fireJag har ingen aning om vad det här är… Men jag gillar känslan av att inte vara rädd och hur du får mig att le!

Veronica


In this house...Att jag är svag för ord är ingen nyhet vid det här laget. Hittade denna bild när jag surfade runt här om dagen för att söka inspiration till heminredning och fastnade direkt. Den är stor, designmässigt vacker och den har ett underbart budskap!

Veronica

I'd like to color your lifeVeronica

Har du någon gång tänkt på hur löjlig du är?

Jag gjorde det bara här om dagen! Så här i efterhand kan man inget annat än skratta och le åt sig själv.

 

Jag var överbjuden för en filmkväll och blev överraskad med en helt fantastisk middag av en ny bekantskap. Jag kan inte låta bli att bli så där löjligt glad, likt en liten skolflicka med ett stort brett leende utsmetat över hela ansiktet när någon lyckas överraska mig så här!

Man är lite så där försiktig när man träffar nya människor och vräker kanske inte på en full tallrik och det skulle inte falla mig in att gå och hämta mat en gång till… Fråga mig inte varför mitt stilla sinne säger åt mig att bete mig på det här viset, för jag vet själv så väl hur glad man blir när ens besök uppskattar ens mat. Och vad är det då man reagerar över som middags värd? Är det inte just de här sakerna? En fullproppad tallrik och att det hämtas mat på nytt igen?

 

Så nu tänkte jag tipsa er om denna enormt goda middag jag blev bjuden på och kanske kan jag få se det lite som plåster på såren för mitt löjliga beteende! För hur det än är tror jag inte bara ens mans hjärta går via magen...

 

Kyckling med mango chutneysås och fullkorns risVeronica


Raised Fist - Firends And Traitors
Veronica

Pustar ut

Jag är enormt imponerad över den snabba hanteringen av testet. Det kom två dagar efter jag lagt beställning och två dagar efter det var inskickat hade jag svaret i handen!

Veronica

IKEAJag hoppar och studsar av glädje efter att ha läst mailet från IKEA! Jag är inte tillräckligt nördig för att åka till Västerås med Familly kortet för att vara en av de 300 första som får den nya katalogen på torsdag. MEN jag kommer helt klart att spendera torsdagen med att bläddra igenom den på nätet!

Veronica

 


Hemmagjord potatismos, majs och kyckling schnitzelVeronica

Film

Den första Twilight filmen ger mig fortfarande rysningar i hela kroppen och jag hoppas verkligen att den nya Breaking Dawn kommer lyckas igen! Den 18 november är det dags för den första delen…

Veronica

Enjoy life and take a smile!Veronica


I will be even better than I was beforeVeronica


Amazed

Surfade runt på youtube för att hitta något nytt att lyssna på och hittade Scotty McCreery som tydligen vann American Idol i år. När man tittar på denna 16-åriga kille förväntar man sig verkligen inte denna röst... Jag är helt tagen!Veronica


A thing called loveI will find you again, some day!

Veronica


Ny P-bot

Japp, idag fick jag en ny P-bot. Jobbigt skulle du säkert säga? Själv drar jag på smilbanden och skrattar rätt friskt åt det. Det må hända att det var 400:- helt i onödan men den här gången känns det som att det var värt det flera gånger om.Veronica

 


Ridiculously cute puppyVeronica

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead...

Idag var sista dagen du och jag hade planerat det vi en gång kallade ”vår framtid”… Jag har bara väntat på att den här dagen skulle komma och passera för nu vet jag att jag kan fokusera på mig! Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead… Well, det har och gör fruktansvärt ont men jag vägrar att vara fast på det här sättet även om det som ska komma skrämmer mig!

 

I wish nothing but the best!

Veronica


The way you areVeronica


Don't sugar-coat anythingVeronica

Även fast...

Fast det spöregnar, åskar och blixtrar så är jag en glad semesterfirare idag! Har ett sådant där löjligt brett leende utsmetat över hela ansiktet och en känsla av ro ligger i hela kroppen. Jag kan inte be om mycket mer än så, vilket känns oerhört bra!

Bild från en kväll med syster och mamam

Veronica


Reminiscing

"hennes lilla bak i hennes baggy jeans
var det bästa jag sett hon var så jävla fin
och orden hon sa dom var alltid bra
spelar ingen roll va hon sa det var så bra
där vad hon än sa så var det till mig"


Lite ironi är det allt!

Veronica


Nytt i garderobenVeronica

Min älskade syster...Tack för den fina presenten och maten här om dagen. Du är det gosigaste lilla krull som finns!

Veronica


Jag kan inte annat än le...

Mina kollegor kan konsten av att tala om att man är saknad och efterlängtad. I morse kom ett sms med en rätt rolig text som värmde ända in i hjärtat!

Även om jag njuter av min semester så saknar jag jobbet och allt bus vi hittar på under dagarna. För hur det än är så blir det ju lite som en andra familj så mycket som man umgås.

Har även lyckats med att springa runt ån idag igen! Ska bara lyckas få till andningen så jag orkar utan att stanna till hela vägen om.

Veronica

 


Kapten Röd- TrasigVeronica

The end is just a new beginningEn riktigt fin film med ett bra budksap, Soul Surfer!

Veronica

QuoteI can always

take care of myself,

but still, I want to meet someone

 who can prove to me that

I can’t.


Veronica


All I wanna see is a sky full of lighters!Veronica

Ser fram emot helgenHoppas på att få med mig Nadja på Kapten Röd i helgen utöver att vi är ett helt gäng som ska hem till Anna och ha en skön kväll.

Veronica

Fick ett roligt brev idag!

Har ingen aning om vad det innebär och det var verkligen inget jag trott eller förväntat mig att få, men det får mig att le!

Veronica


Fick mig en tankeställare…Veronica

Inner peace

Har fått ännu en dag för själen med total ro vilket märktes redan igår kväll! Somnade som en stock tidigt utan en massa onödiga tankar, vaknade upp pigg och utvilad för att fortfarande få känna denna enorma ro i kroppen som jag bara längtar efter att få känna varje dag!

Efter en hel dag i vackra stendörren och jag mår underbart!Veronica


Underbar dag

Har haft en jätte skön dag i nya och gamla vänner sällskap!

Började med den dag på stranden men Nadja, Anna, Angelina, Sonne, Nisse, Linda och hans döttrar. Efter ett par timmar kom även Noak och hans super gulliga mamma ner och gjorde oss sällskap.


Älskade vännerna och deras dotter.


Skulle ha gått till Brasserie Le Grande ikväll och käkat gott med Anna och Mikaela men slutade med en grillkväll på vännernas mysiga innergård med de goa grannarna och deras barn. Det har grillats super god mat, vi har skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord.

I morgon blir det en dag i Stendörren för lite havsbad för att sedan åka in till bilträffen på kvällen och kika på massa fina bilar. Jag kommer troligen få känna ett lugn i kroppen som är något i hästväg av att få vara ute vid Stendörren. En av få platser som kan få mig att bli helt harmonisk...Verkar även ha fått nya "grannar"… Ingen aning om vad de gör men under 3 veckors tid har det snickrats en hel del.
Veronica

 


RSS 2.0