Bakar

Japp bakar en morotskaka till flickorna på jobbet tills i morgon! Så nu hoppas jag bara att den blir minst lika smaskigt god som den ser ut på bilden! I kokboken står det "Världens godaste morotskaka" och då måste den ju vara det! Right? =)






Veronica

Mycket som händer och rörigt emellanåt!

Japp så kan man nog sammanfatta den här veckan hitintills. Vi är två man kort på jobbet och har tusen saker att göra. Jag och en till av tjejerna är relativt nya och behöver ha hjälp med jämna mellanrum. Men hey vi håller näsan ovanför vattennivån och det är ju helt klart bra med tanke på hur läget är här.


Har inte hittat något objekt än som skulle kunna luta åt att bli min nya skruttbil, men det kommer väl.


Har hunnit fixa till naglarna och klippt mig så nu är det väl i princip bara en färgning som saknas för att gömma de där förbaskade gråa hårstråna som jag snart får krupp på.


Fortfarande en hel del tankar som snurrar i huvudet och blir så förbaskad på mig själv över hur jag kan vara så svag emellanåt. Men på jobbfronten har jag tuffat på mig en hel del och börjat inse att jag faktiskt inte är dålig/sämst eller något annat icke smickrande som jag inbillar mig att jag är. Så det är väl både lite ris och ros till mig själv och mitt försök till att finna inre harmoni i mitt liv eller rättare sagt mig själv!


Den 8:e maj är det afterwork för hela Swecon gänget som har lust. Fick en personlig inbjudan av en av de före detta kollegorna vilket kändes himla kul. Så blir en sväng med gamla gänget vilket jag ser fram emot!


Hoppas ni får en super fin dag!


Veronica


Sol, sol, sol, sol...

Sån underbar dag som jag öskar aldrig ska ta slut! Har hunnit med en hel del saker idag och känner mig så där lagom nöjd över mig själv! Har kikat på nya dynor till balkongen, köpt ett jätte sött halsband för ynka 59 kr, olja till möblerna, ätit slagsta glass med pappa och Mickis, oljat möblerna, städat och så ska det införskaffas hämtmat från spicy hot och så ett stycke film. Kan det bli en bättre dag i solen?


Har fått någon idé om att dra ihop ett redigt gäng med folk om en månad eller två en fin helgdag och köra brännboll och grilla. Vore ju hur mysigt som helst! Så där så jag bara längtar tills värmen håller i sig lite längre in på kvällen!


Bjuder på några bilder från när vi var i HGB eller ja rättare sagt på våran utflykt till Ystad.

Lotta, Tedi & Jag



Veronica


Förlåt jag bara måste...

Nu har jag hållit det inne sedan i morse eller ja rättare sagt sedan i går kväll med alla tankar... Vad fan fick man en hjärna för? Just nu skulle jag vilja ha en off knapp till det som snurrar!! Eller så kunde jag ha fötts med snopp för de verkar ju onekligen inte tänka med den större hjärnan. =)) Haha usch vad bitter jag är just nu!


Så nu känns det genast lite bättre när jag fått spy lite galla! Får inte tag på Millis så det lutar åt ett besök på Tuna för att träffa Jessie och Per! Sugen på glass är jag!! Och sola ska jag nog göra ikväll! Man får unna sig saker när man känner sig lite extra så där deppig. Kanske tar jag rent av och köper mig ett par nya skor?! Då blir det nog 

dessa godbitar.

Veronica


Fredag!

Sitter på jobbet i Strängnäs och drömmer mig bort i tankarna... Det är super fint väder här och säkert runt en 18 grader eller mer. Känner mig lite hängig för alla tankar som snurrar i huvudet idag, men det ger säkert med sig! Idag är ju trotts allt en super fin dag med massa sol och värme, jag slutar tidigt och kommer hem innan kl 16 och dessutom så är det ju en hel helg att se fram emot!!


Idag är Ylvas sista dag innan hon ska gå hem och vara mamma ledig vilket känns lite trist då hon är den första jag fått kontakt med på nya jobbet. Men hey man kan ju inte direkt stoppa henne heller när hon är höggravid och har börjat få känningar. Så i morse hade hon slagit på stort och gjort i ordning jätte goda smörgåsar till morgonmötet och tagit med sig juice! Mumsfilibubblan eller som Frida skulle ha sagt knull i munn!!


Har försökt att boka en tid med en studievägledare men inser att det är hopplöst att få en tid då de slutat för länge sedan innan jag hinner komma hem till Eskilstuna. Så fick ett nummer till en som hade telefontid idag mellan 10-12. Sitter han på plats när man ringer? Nej! Växeln måste väl tro att jag är en psykopat som ringer vart om vartannat. Gav till slut mitt nummer och namn så får han ringa upp mig när han tycker att han har tid. Bara hoppas att en annan inte sitter i samtal eller dylikt just då!


Vad har ni för er idag?

♥ Veronica


Är hon död?

Nej då hon har bara bloggtorka den där Veronica!

Har verkligen inte haft tid eller ork till att blogga. Har inte ens lagt in bilderna från kameran sedan vi var i Helsingborg på datorn! Tragisk man är!

Har som några av er redan vet fått ett nytt uppdrag sedan ca 3 veckor tillbaka i Strängnäs. Detta tar upp min tid mellan 04.00 - 18.00. Ain't it lovely att åka kollektivtrafik med både buss och tåg!! Så håller på att spana efter ett stycke bil för att slippa pendlingstimmarna så mycket det bara går. Idag tar det allt som allt med väntetider etc 1h enkel resa med kollektivtrafik. Med bil... 20 min! Behöver jag säga att jag är desperat efter en bil?

I övrigt borde jag tacka Frida som poängterade för en liten stund sedan att jag är VÄRLDS SÄMST på att blogga. Tack för att du ryckte mig i kragen!

Vad händer annars i mitt liv då? Tänkte olja trallen på balkongen i helgen så det blir till att ligga på alla fyra och se så där lagom lovlig ut till alla stackars grannar som kan råka se in på balkongen när man ligger där och gnor/målar. Haha, ja det är ju bra sött att närmsta grannen har ett fönster precis lagom för att stå och glo rakt in på balkongen!! Yeeaahhyy!!! (NOT)
När man ändå håller på med balkongen så lär nog utemöblerna få sig en rejäl omgång med olja dem med!
Funderar även på att göra årets första grillning! Frågan är bara vad ska man grilla?

Det händer säkert tusen saker till men jag vet inte vart jag ska börja så det får väl komma vart efter! Eller jo förresten jag har några saker till jag bara MÅSTE berätta. Håll i hatten för jag tror jag blivit gammal!! Här om dagen fick jag panik och började plocka gråa hårstrån efter gråa hårstrån från min högra sida av skallen med pincett. Ja du läste rätt, det är bara på den högra sidan de växer. Fick säkert en 20-30  stycken! Jag håller på att bli gråhårig.... Finns det något band man kan backa här eller vad gör man nu liksom? Och som om inte det skulle vara bevis nog på att jag börjar bli gammal så hade jag lyckats sätta på mig undisarna ut och in! Tur det inte var bak och fram i alla fall! (Ber om ursäkt för diverse bilder som skapats i era huvuden nu...) =) Det är jobbigt att bli 25år! Vilket jag också kom på nyss att det är mindre än en månad kvar till. Ska man bli så här när man är 25? Haha!


Markus Gardeweg Feat. Michael Feiner - Fairplay (Let There Be Love)


Hoppas ni alla har det så bra som man bara kan ha! Själv tänker jag "göra sängen" nu för att orka ta mig upp vid 04.00 i morgon!

Veronica

Låt mig citera...

"Hotsexysoontobemilfbutstilllammkött"

Jag dör av skratt!! Det finns bara en lika oseriös människa som kan skriva något liknande och jag tror denna har fått bananas på riktigt!

Veronica


Dålig på att uppdatera...

Japp det har jag minst sagt varit! Men jag har saknat lust och då ska man väl inte heller ge sig på att göra något man egentligen inte vill för tillfället.


Det har hänt mycket på den privata fronten den senaste tiden som fått det att rulla runt en hel del i huvudet både positivt och negativt. Jag har försökt att söka inom mig för att inte tappa huvudet helt. Men det känns bra trotts allt!!!


Jag vet egentligen inte vad jag ska berätta som hänt de senaste dagarna/veckorna men jag ska försöka sätta fokus på det som är gott och som får mig att vilja le lite mer.


Spenderade lördagen med att gå upp kl 04.00 för att ta mig till sthlm och släppa av svärmor och svägerskan på båten till Finland. Trodde jag skulle vara tröttare än vad jag var men det gick faktiskt rätt bra! I och med att vi gick upp så tidigt så åt vi ingen frukost hemma utan åkte på tom mage vilket gjorde sig påmint halvvägs till sthlm. Så när vi släppt av halva familjen for vi vidare för att hitta något bra ställe att äta frukost. R hade tidigare under veckan pratat om att han tyckte det vore mysigt om vi stannade på något mysigt hotell och unnade oss hotellfrukost. Så medan vi åker runt i stockholm och jag känner mig så där vilsen som bara jag kan göra... Så plötsligt börjar jag känna igen mig och får en snilleblixt om vart vi ska äta den perfekta mysiga hotellfrukosten! Långholmen!! Var så otroligt mysigt att få unna sig en stor frukost sittandes i lugn och ro med han jag älskar högt över allt!!  Strosade runt lite bland byggnaderna och lästa lite om historien kring långholmen medan solen sakta började värma vår omgivning.



Bestämde oss sedan för att åka ut mot kungens kurva för att göra IKEA och Heron City. Då jag hade noll koll på klockan visade det sig att vi kom ut dit en timme innan allt öppnade. Wooohoooo liksom!! Så slappade i bilen till dess att allt öppnade och kände oss som två pensionärer som står utanför dörren och bankar om att få komma in. Vid besöket på IKEA bestämde vi oss för att bygga en egen tv-bänk av köksluckor som jag säkert nämnt tidigare i bloggen. Ni får själva visualisera er en vägghängd sak av följande artiklar. En svart/grå mellerad toppskiva med vita högblanka luckor som kommer att vara utan handtag då vi skall montera en liten "plupp" som gör att man kan putta på dörren för att öppna och stänga den. Hittade även en lampa på IKEA som jag vill ha i vårat stora fönster så den tänkte jag önska mig i födelsedagspresent och hoppas på att någon tycker att jag varit snäll och rar.





Efter IKEA blev det got mat på Heron City med lite spelande i arkadhallen vilket var alldeles för länge sedan. Skrattade som ett litet barn av att det var så hysteriskt kul! HIttade även en kul inredningsbutik jag aldrig strosat runt i tidigare där jag mer än gärna hade plockat hem följande skål.

 

Idag hände också något oerhört kul. Fick ett nytt uppdrag i Strängnäs from i morgon. Så ska sätta mig på 06.55 tåget mot nya mål för i alla fall den här veckan och i bästa fall även nästa vecka. Har eventuellt ett annat uppdrag som också är förlagt i Strängnäs på gång. Känns skönt att ha något på gång då det riktigt kryper i kroppen på mig av att gå hemma även om det är på garantilön. Men i morgon smäller det, önska mig lycka till!!

Veronica


RSS 2.0