Och där...

Och där kom tårarna efter vårat samtal tidigare idag som från ingen stans.

Veronica

No words neededVeronica


These damn expectationsVeronica

There’s a thing called loveThere’s a thing called love, that we all forget..

Have I lost my only chance to tell you how I feel inside?
Is it just me, I’d like to know?
Or are we all just a little blind?

Veronica


Tredje gången gillt!?Tänkte försöka mig på att för tredje gången titta på Source Code. Första gången somnade jag efter ca 30 minuter och vaknade upp 3h senare av en surrande dator som störde min sömn. Andra gången somnnade jag kanske 40-50 minuter in i filmen och vaknade upp lagom till slutscenerna och ser då givetvis hur filmen slutar och vem den "dåliga killen" är. Grattis till mig! Den här gången tänkte jag försöka ta mig igenom hela filmen då den verkar extremt bra…

 

Mer lycka än de andra två gångerna? Ja, det återstår väl att se!

Veronica


Schwett!!
Efter dagens boxpass med bästa Nadja så dröp svetten om mig. Vågade inte ta kort längre ner då det samlats två lagom fina pölar. Har årets röv och knäsvett och som vännerna skulle säga "discofitta" efter dagens mördarpass!

Veronica

 


Vill se Transformers 3 Dark of the MoonVeronica

En del av midsommar 2011Veronica


YellowVeronica


Galen i skorEbay är inte bra för min plånbok, det är bara att konstatera!

Veronica


När man ändå håller på...


När man ändå håller på så kanske man skall baka en ananaspaj?

Veronica

LägenheternaTror att den första faller mig mer i smaken men fasiken vad svårt det är då båda har sina för och nackdelar. Få väl se hur det går med detta om man lyckas kamma hem en av dem eller om man blir kvar där man är ett tag till. Har lite planer på hur de skall göras om redan för att passa mig men det gäller ju att få dem också.

Veronica


Music of my lifeExample - Changed The Way You Kiss Me
Diddy-Dirty Money ft. Skylar Grey - Coming Home (Dirty South Remix)The Saturdays - Notorious


Veronica


Extra starkaIkväll blir det extra starka fyllda paprikor! Råkade veva i lika mycket sambal som ajvar.. ;)

Veronica

 


Wish of today

833509
833517
452409
514182
801993
831800
831842
Veronica


Tillägnad till vår egen chipstjockisSkrattade som tusan när jag fick syn på denna... Det finns bara en och du vet vem du är!

Veronica


Lägenhet

Har varit och tittat på ytterligare en lägenhet och denna kändes som ett projekt jag skulle kunna tänka mig att ta mig an. Skall ringa till mäklaren i morgon och se vad som sägs i alla fall.

Den andra lägenheten är ännu inte såld och kommer också inom kort komma upp på hemnet inom kort. Hur roligt vore det inte att få ha något att kalla sitt eget igen!?

Veronica

Vissa dagar snurrar det mer än andra...Jag saknar honom fortfarande! Rent av massor, fortfarande så att tårarna sprutar ur ögonen och det gör hemskt ont inom en. Jag inser givetvis att vägen är slut att han aldrig kommer tillbaka på det viset även om hela min kropp skriker efter just det! 

Jag önskar att jag kunde packa ner det i en väska och kasta in det längst in i garderoben, men jag kan inte… Och det driver mig stundvis till vansinne. Att helt sakna kontrollen och makten att styra ens egna känslor, att känna sig så liten och svag som person på grund av en annan människa som fått en att känna sig så hel.

Veronica

 


Värmande ord från en före detta chef

"Jag blev ju under din *****tid efter ett tag tokförälskad i dig som den person du var, så jag hade jättejobbigt med allt strul du fick utstå. Riktigt trist!!!! 

Ödmjukhet är bra men lite vassa armbågar då och då krävs tyvärr ibland... Men helst ska dessa inte synas....

Och ja, det var stora ord men det var också stora känslor för min del. Det var trots allt jag som tog in dig till ****** och ville att det skulle leda till mer inom företaget.
Sen fattade jag privat tycke för dig som person. Det ska jag medge.

Jag anställer enbart efter personlighet numera, tittar aldrig på betyg. Och enbart bara lite på tidigare erfarenhet. Rätt personlighet är alltid rätt. Rätt utbildning och fel personlighet är alltid fel!!!!"

Veronica


Ett försök till bildtöld och tre snutbilar senare...

Fick ett samatl runt 03.30 tiden från en hysterisk lillasyster som skriker "DU MÅSTE SKYNDA DIG UT DET ÄR NÅGON SOM FÖRSÖKER SNO DIN BIL!!!!!!!!!!!"Upp som en galning utan kläder och ser en jävla idiot stå och hänga på MIN bil medans syster och Sofie står och skriker åt killen att gå där ifrån, att han skall låta bli bilen. Kommer på mig själv med att knacka för kung och fosterland på rutan och skrika "DIN JÄVEL LÅT BLI MIN BIL". In i sovrummet och på med första bästa klädesplagg jag kunde hitta och mobilen i högsta hugg ringandes till snuten. Fick på mig linnet ut och in och ja gud vet allt som blev fel.. Får tag på snuten som kommer på 4 min med tre bilar och strax innan hade killen ifråga smitit från platsen...

Tack och lov fick det tag i det lilla aset!!!

Det pumpade i det läget ENORMA mängder adrenalin genom min kropp! Fy fan vilken natt!!! Och vilken slump att syrran gick förbi PRECIS när detta hände!

Veronica

 


Feel so aliveJean Elan Feat. Cosmo Klein - Feel Alive

Veronica


InspirationVeronica


Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.)Så jäkla skön video! Glöm inte att kika in klippen i eftertexterna. ;)

Veronica


The Script - BreakevenWhat am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok?
I'm falling to pieces...

Veronica


BreathtakingDet riktigt ryser genom hela kroppen efter att ha lyssnat och sett denna video!

Veronica


Varma mackor, skidstrumpor och en stor varm stickad tröja...

Ja det är ungefär så kvällen ser ut för min del! Kom hem och kände mig super frusen från ingenstans. Kanske ska man ta ett varmt bad också när man ändå håller på? Tända massa levande ljus och njuta av lugnet…Veronica


No liesVeronica

Rebecca och Fiona - Bullets (Nause and Adrian Lux Remix Radio)Veronica


Coloring my life


Veronica

Fint budskapOm jag inte varit så nålrädd skulle denna få pryda min skuldra eller nacke. Ett simpelt men SÅ betydelsefullt budskap!

Veronica

Inner peace

Charles Gudagåfva feat Darwin & Backwall - Summerburst (Official Theme) by Darwin&Backwall

Veronica

Red GoldMed smak av sommar.

Veronica


Kärlek i en liten askVeronica


Årets första färskpotatisEfterlängtade lilla potatis, äntligen är du här!

På menyn står grillad kycklingfilé med årets första färkspotatis som skall in i ugnen med morötter, champinjoner och massa god krydda. För att till slut toppas med ruccola, fetaost och körsbärstomater.

Veronica

 


Afraid of fallingVeronica


Music is my lifeChris Brown Feat. Benny Benassi - Beautiful PeopleMedina - Gutter

Veronica


SummerburstEn hel dag med dans och grym musik från live DJ's, som jag har längtat!

Veronica

Vila i fridMå du vila i frid, ibland är livet inte rättvist!

Veronica


Glasögonorm

 

Gammal bild från ett besök i Katrineholm

Har blivit med glasögon igår, dock bara för användning framför bildskärm. Känns skönt att slippa sitta med gam nacke på grund av att mitt ena öga är ganska markant styrande på en annars helt perfekt syn på 1,3. Hämtade ut bågarna igår och lite kul tycker jag nog allt att det är. Inbillar mig att man ser smartare ut i glasögon. Testade dem i gårkväll och blev helt groggy så det ska bli intressant att se hur lång tid det tar innan man vänjer sig!


Veronica


Sjukhusparken
André hojjar runt sjukhusparken och Johan leker med kameran, ibland saknar jag Katrineholm! Men jag kommer aldrig flytta tillbaka. Väntar på att Madde vilken dag som helst skall få sitt tredje barn och jag hoppas så att det kommer en liten tjej den här gången!

Veronica


RSS 2.0