Bra start på dagen

Ytterligare ett pass med BP är avklarat och det känns riktigt bra! Lite rädd för att det kommer kännas i kroppen till morgondagens Zumba där tanken är att man skall vara rätt rörlig i kroppen. Well, vi får se hur det går!Känner mig nöjd med mig själv efter morgonens insats! Tvättat, gått till och från träningen i rask takt, faktiskt tagit mig till träningen, ökat vikterna och även hunnit kika lite på loppis och fått ny inspiration. Om den där förbaskade ramen är kvar så måste det vara meningen att jag skall köpa den. Eller är det bara en dålig ursäkt från mig för att faktisk köpa den trotts att den var lite dyr? Haha, jaja…


Hojjen är inlämnad för lite kärlek och ombry så på onsdag får vi ett kärt återseende igen. Då ska vi ut och rasta de ny sopade gatorna i stan om solen bara är framme och lyser!

Veronica


Weakness

The greatest weakness
of most humans
is their hesitancy to tell others
how they love them
while they’re alive.


— Optimus PrimeVeronica


Dagens kapVeronica


Träningen

Träningen gick över förväntan och helt klart ett pass jag skulle kunna tänka mig att fortsätta gå på. Det kändes än roligare när instruktören kom fram efteråt och gav beröm för ens insats!  Så här dag tre så känner jag mig aningen mör i kroppen men hade nog väntat mig mer smärta så här på tredje dagen som normalt sett brukar vara värst. Dock var värken olidlig samma kväll(?!) vi tränat och dagen efter ska vi inte ens prata om! Så nu har jag lovat mig själv att inte göra sådana här uppehåll med mina träning igen.

 

I morgon är det dags på nytt igen med antingen functional moves, bodypump eller gym. Jag hoppas på att mina biceps gett med sig lite mer, samt mina lårmuskler för ingen av dem är riktigt fit for fight ännu. Stretching är det som gäller var och varannan timme för min del!

 

Skulle behöva ge mig ut på jakt efter ett par nya skor då mina hängt med lite för länge och stunset i dem är tvärslut.

Veronica


Förbereder mig på att dö...

Ja lite så känns det just nu. Skall om en stund ta och pallra mig iväg på ett Bodypump pass och har egentligen ingen aning om vad det är jag ger mig in på efter ett års uppehåll från träning i alla dess former. Visst har man varit ute en del och promenerat men det är ju ingenting… Varken mat eller sömn har funkat den sista tiden så det lär ju även det ha sin lilla roll i hur det här kommer att gå. Den som lever får helt enkelt se!


 


Utöver det hittade jag massa fina SUPERBILLIGA klockor här om dagen så kunde inte låta bli. Fick bli ett par till min älskade mor också när jag ändå var igång!

 
 Har pysslat en massa här hemma då jag verkligen var spyfärdig på över att det ser ut som ett halvfärdigt hem. Klädgarderoben i hallen fick sig en massa skohyllor så nu kan man faktiskt våga öppna dörren och visa hur det ser ut där inne utan att behöva skämmas. Tavlor har åkt upp lite var stans och så skall det givetvis piffas lite till innan jag är nöjd med diverse införskaffade hyllplan! Sen skall det utökas med två fotpallar, turkosa plädar, en golvlampa, tavellister, ramar och lite annat smått krimskrams.

I övrigt tänkte jag hoppa upp på kvasten och flyga till blåkulla och komma tillbaka någon gång i slutet av veckan. Önskar er alla en underbar påsk!


Veronica


RSS 2.0