Tisdag morgon

Sitter på jobbet och har börjat jobba. Sitter mellan varven och trycker i mig en blandning av Yoggi mini och Keso mini. Ser inte så där väst trevligt ut om jag får säga det själv. Der ut som en möglig/klumpig/försurad yoggi..


  + image147= FRUKOST

Börjar bli orolig för stormvädret som skall komma in på torsdag då jag dels är rädd för att de skall ställa in resan om det blåser för mycket. Dels är jag rädd för at det skall blåsa så illa så man skall behöva klänga sig fast vid toan hela resan och diskutera med Ulrik. Mindre spännande.


Igår såg ja på Outsiders och höll på att kräkas av äckel. Ok att man kan ha udda läggningar etc. Men det här gick helt klart över mina gränser med att ens tycka att det skulle vara var mans ensak vad man gjorde. Det handlade om att man såg en kvinnan som den "hetaste" människotypen och hästen som den "hetaste" djuret. Plussa ihop detta och lägg till sex så har du något som kallas för pony girls. Det är fan så vidrigt att jag får rysningar i hela kroppen! Att det sedan var äldre män som bokstavligen skulle rida på deras tjejer som hade fått träns, tyglar och porno outfits med hästsvansar... Behöver jag ens gå längre än detta? Jo en relevant sak till jag la märke till var åldersskillnaden som fick mig att äcklas än mer.  Ja udda människor finns det helt klart!


Veronica

Kommentarer
Postat av: F R i D A

Det låter ju himla bra! =) Dock kommer jag jobba på fredagen, men ni skulle ju även träffa Roberts kusin så det funkar väl ändå. Jag är ledig helgen på jämna veckor. Puss i armvecket

2008-01-29 @ 08:40:48
URL: http://lillafridas.blogg.se/
Postat av: Nadja

Men uäck va äckligt de lät me yoghurt och keso... bläää *skrattar*

2008-01-29 @ 08:51:30
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Jessica

Hmm, ja det var ju lite udda det där med pony girls men samtidigt är det ju deras böjelser och då även deras ensak. Det äckliga och sjuka i det hela är enligt mg att man går ut i tv och visar upp sina fetisher...

2008-01-29 @ 09:32:02
URL: http://jagheltenkelt.blogg.se
Postat av: J

Synd att Keso är så dyrt annars skulle jag äta det betydligt oftare, fungerar som pålägg på smörgås också!

2008-01-30 @ 15:22:03
URL: http://starfield.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0