Surfitta delyx!

Sitter hemma i min ensamhet och känner att livet är rätt så mycket piss just nu. Har en sambo som jag skulle kunna kräkas på och en vardag som känns rätt shitty om jag får säga det själv. Brukar inte skriva saker som blir så detaljerat kring det privata men nu måste jag bara få skriva av mig.


image128


Så där lagom patetiskt irriterad som jag är så är orden som rullar i huvudet just nu "Du behöver inte komma hem mer..." Så vad gjorde lilla Veronica i ren ilska? Jo hon gick och låste överlåset på ytterdörren! Ja jag vet SUPER moget och verkligen genomtänkt! Men ni som vart där själva vet hur tankar och beteende fungerar i dessa lägen.


Som det sanna surfittan man är så är det enda jag kan tänka på just nu: Shopping! Finns det något bättre sätt att dränka sin ilska/sorg än att shoppa loss för en större summa pengar?


Detta är ju så patetiskt roligt så jag kan inte göra annat än att skratta åt den jag är när jag omvandlas till Surfittan-Veronica!


Hoppas er dag är bättre än vad min är!

Veronica


Kommentarer
Postat av: Annsingen

mm den är god!:)

2008-01-05 @ 15:42:09
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Elin

Vilket är underbaraste platsen du varit på då? Alltid lika skoj att höra om andras resor. :) Hoppas din kväll blir bättre än dagen *kramar*

2008-01-05 @ 16:33:48
URL: http://ellee.webblogg.se
Postat av: Björn

Cheer up, better day tomorrow sunshine...

Tänker på dig...kram.

2008-01-05 @ 17:48:08
Postat av: Jessica

Hmm, låter inget vidare alls det där, du vet var jag finns gums.

Kram

2008-01-05 @ 19:10:07
URL: http://jagheltenkelt.blogg.se
Postat av: F R i D A

I know the feeling, så att säga. Har redan hunnit beställa en musikgrej från Jabra, bruna linser och en dog tag med Anders och mig på. Tragisk man är, huh? *kramar om*

2008-01-05 @ 22:33:26
URL: http://lillafridas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0