Veckans sämsta dag...

....men en helt ok start på dagen för det. Tisdagar är hos många kända som värsta dagen på en vecka för oss arbetande människor. Mångas tankegång lyder enligt nedan:

  • Måndag - Första jobbdagen på veckan, inte så kul men trotts det har man haft ledighet så känns rätt ok.
  • Tisdag - Andra jobbdagen på veckan och hela 3 dagars jobb kvar innan helg. Kollegorna har vaknat till liv efter måndagens koma och frågor om jobb haglar in.
  • Onsdag - Yeees halva veckan har gått och så är det ju lillördag också.
  • Torsdag - En dag kvar av arbetsveckan. Man sliter och står i lite extra för att dagen skall gå i hopp om att det skall vara fredag om 5 minuter.
  • Fredag - Dagen går aningens segt för det skall ju vara fredag eftermiddag och hemgång helst innan jobbet startat. Men det känns trotts detta bra i kroppen, det är ju fredag och snart hemgång!!!
  • Lördag - Paltkoma i soffan eller fortfarande på partyhumör. Vi tjejer har en förmåga av att shoppa dessa dagar..?!?
  • Söndag - Känns aningen trist för det är ju måndag dagen efter... Går ofta åt till att göra hemmasysslor så som att tvätta, städa och diska. Resterande dag spenderas ofta framför TV i raklång ställning i soffan med tillhörande kudde och myspläd.

Hade möte på morgonen som fick mig att bli mer glad inombords då det kändes som man tog till sig det jag hade att säga och fick även ett par fina mail som muntrade upp en. Vädret är inte någe vidare men va fan i morgon är en annan dag ock så kanske solen lyser och man kan ta en promenad på lunchen utan att bli krullig i huvet.


Nu är det dags för matlåda. Blir en pastagratäng med taco smak. Ingen gormet middag precis men har nog inte kommit i fas med det där och laga mat till en person utan att det blir mat till en hel arme.

Veronica


Kommentarer
Postat av: Nadja

Nja den där stämmer nog inte alls för mig den där listan :D Måndagar är sämsta dagarna jämt och ständigt och allt känns blääää!! Tisdagar då bryr ja mig inte överhuvudtaget utan bara jobbar för de är ingen idé på att tänka när är de helg :D Du måste ju skvallra för mig när du varit på möte och fått utt ngt av de *blänger arg på* haha

2008-02-26 @ 12:08:52
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Björn

Stämmer rätt bra faktiskt.
Kram.

2008-02-26 @ 14:28:40
URL: http://bjornwestergren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0