Jaha då var tandläkaren avklarad

Ett par hundralappar fattigare sitter jag nu på jobbet och inser hur lätt det är att spendera tusenlappar på bara några futtiga minuter. O inte var det för någe roligt den här gången heller. Var inget hål som jag misstänkte utan en lagning som var dålig.. Det komiska var att tandläkarna hade ingen aning om varför man ens gjort en lagning just där. Det var bara på emaljen och det stod inget om att det varit något hål över huvudtaget. Nåväl det var i alla fall från den som det isat och det hade förmodligen blivit värre pga att jag spänner hela bakre delen av käken när jag sover.


Verkar ha fått en helt underbar tandläkare här i eskilstuna. Dock lite svårt att förstå henne emellanåt då hon inte är svensk och har lite svårt för talet. Men det gör mig inget alls då hon var mån om mig och förklarade hela tiden vad hon såg och tycke om mina tänder. STORT plus i kanten för det. Ett minus är dock att jag fick sådan där hemsk bananlack som smakar blaja i hela munnen och trillar av när man äter nått så all mat smakar piss.



Veronica


Kommentarer
Postat av: Nadja

hihi skönt att du fick en snäll tandläkare iaf :D

2008-04-14 @ 11:44:19
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Björn

Hittade de på Intersport i Köping, Nike, 150:- för 3 par :) riktigt sköna :)

2008-04-14 @ 12:43:32
URL: http://bjornwestergren.blogg.se
Postat av: Per

Vi funderar på att åka på kryssning... Jag, MrBanana och vårt gäng. Hur ser dina möjligheter ut? Redan i slutet av april, början på maj?

Kraaam

2008-04-14 @ 14:01:20
URL: http://ettusenenapor.blogg.se
Postat av: Lexie

jobbigt med tandläkaren..

2008-04-14 @ 17:11:48
URL: http://musicofc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0