Mp3-spelare

Har funderat ett tag på att skaffa en liten men händig mp3-spelare men kan inte bestämma mig för vilken eller om det ens är värt att skaffa en sådan liten. Tanken var att ha en när man är ute och går eller när man är nere på gymmet. Något som med andra ord inte tar sådan plats. Så har funderat på en iPod Shuffle eller en Creative Zen Stone Plus. Ligger ganska lika prismässigt dock har sistnämnda 1GB mer och den har även FM-radio, klocka, display etc. etc. Till nästa besluts ångest moment. Varför måste allt göras i flera olika färger så man får beslutsångest över det också?


 

    



Väntar även på att Sony Ericsson skall släppa deras nyheter. Har kikat lite på W960i och W910i. Men återstår att se vad som händer.

I morgon bär det av till Stockholm för att jobba. Skall bli spännande att se om jag lyckas hitta fram själv eller om jag får ringa till Nadja eller någon annan som hittar vägen. Roligast blir det nog på tunnelbanan då det är ett ställe jag inte alls gillar.


Gårdagen var lite jobbig men får tacka Oscar för att han orkade skriva en stund med mig!

Veronica


Kommentarer
Postat av: F R i D A

Jag är likadan, kan inte träna om jag inte har musik i öronen. Konditionsträning suger verkligen! =/ Jag brukar poppa musik i stil med DJ Tiësto för då kommer jag igång ordentligt. *weee*

2007-08-20 @ 07:29:54
URL: http://lillafridas.blogg.se/
Postat av: Nadja

Så du är i sthlm idag, satt och funderade på vart du var någonstans *skrattar* frågade johan då sa han: eh jag vet inte jag har inte skickat henne dit iaf haha

2007-08-20 @ 09:00:33
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Nadja

Kom tillbaks hit..tråkigt!!! Har ingen att promenera med eller hämta vatten med *muttrar*

2007-08-20 @ 13:44:24
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Jessica

Saknar dig vännen

2007-08-21 @ 09:02:49
URL: http://jagheltenkelt.blogg.se
Postat av: F R i D A

Köp ingen Creative Zen! De går ju bara sönder hela tiden. =/ Jag har en MP3-spelare av märket MPIO. Kalasbra kvalité och enkel att använda.

2007-08-21 @ 17:10:06
URL: http://lillafridas.blogg.se/
Postat av: F R i D A

Säg till om du vill ha något från mitt jobb så kan jag se om jag kan fixa bättre pris till dig så hämtar du bara ut den i Folkesta.

2007-08-21 @ 17:10:48
URL: http://lillafridas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0