You know who you are!
Veronica

Tankar en tisdags kväll..

I skrivande stund står maten i ugnen, ljusen brinner för fullt, Adam Lambert spelas på lagom nivå och jag myser inombords av lugnet som lagt sig.

 


Har monterat ihop soffbordet alldeles själv och känner mig faktiskt lite så där små nöjd. Lite patetisk kanske men man får glädjas åt det lilla ibland! Har möblerat provisoriskt med den röda lånesoffan för att få en uppfattning om rymd. Bordet skall så småningom lackas vitt då det tyvärr ej fanns i den färgen original.


Har haft en riktigt skön helg med folk som står mig varmt om hjärtat. Först en fotografering i Stockholm, fest hos CJ’s trevliga jobbarkompisar som slutade i en helkväll trotts att vi skulle hem senast 23.00. Hamnade på Collage’s vip avdelning utan att betala för något resterande del av kvällen tills klockan slog 03.00. Blev tjenis med vad jag tror var ägaren och Britten Mark som bjöd oss på allt. Hemåt i en taxi för en snabb matdepå och vips så var klockan 04.00(?!?!).  Och sist men inte minst en James Bond Bal hemma i Katrineholm med RT.


      


Så där är min mest galna helg på länge som gav mig något annat att fokusera på än min vardag som stundvis just nu känns rätt jobbig fast jag inte riktigt vill erkänna det för mig eller någon annan. Men jag antar att det här är en del av mig som växer, känner efter, analyserar och till slut kommer fram till ett vuxnare och mognare jag!

Veronica


Adam Lambert - Whataya Want From Me
Hey, slow it down
Whataya want from me
Whataya want from me
Yeah, I'm afraid
Whataya want from me
Whataya want from me

There might have been a time
I would give myself away
(Ooh) Once upon a time
I didn't give a damn
But now here we are
So whataya want from me
Whataya want from me

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me
Whataya want from me

Yeah, it's plain to see
That baby you're beautiful
And it's nothing wrong with you
It's me... I'm a freak
But thanks for lovin' me
Cause you're doing it perfectly

There might have been a time
When I would let you step away
I wouldn't even try but I think
You could save my life

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me
Whataya want from me

Just don't give up on me
I won't let you down
No, I won't let you down

So
Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
(Whataya want from me)
Whataya want from me
Whataya want from me

Veronica
När man inte tänker sig för…

Höjden av morgonens idioti var att ta en vit handduk för att torka håret! Så här i efterhand undrar jag ju givetvis vart min hjärna var i detta ögonblick (och ja det har jag nog redan svaret på också..)! Så nu har jag en brunprickig vit handduk efter att ha torkat mitt nyfärgade hår! Tur man kan köpa nya! Men så otroligt klantigt!!

 

Idag kommer även min lånesoffa så ska bli himla kul och komma hem idag och se vad Christian på MIO har hittat för åbäke till mig tills min soffa kommer om 5-8 veckor.

Veronica


Fastnade på jobbet…

Har ganska nyligen klivit innanför dörren hemma då jag fastnade på jobbet. Tog tag i något som under en tid grämt mig en smula… Kändes jätte skönt att få prata om varför det blev så tyst och tryckt stämning mellan oss. Det hela slutade med ett långt samtal om allt mellan himmel och jord.

 

Kom in på andra delar som blev lite känsligt då vi båda sitter på varsin sida om en tredje person som vi båda tycker väldigt mycket om. Så förlåt Andreas för att jag försökte luska en massa, jag vet att jag bör ställa alla dessa frågor direkt till vederbörande. Men antar att det som egentligen hindrar mig är rädslan av att det inte ska vara besvarat…

 

Hoppas någonstans att även jag fick ur mig några kloka ord som hjälper i situationen du befinner dig i.

 

Nu blir det sängen om min nya grannes hundjävel tänker sluta yla… Oj vad hårt det sista blev, är ju trotts allt en djurälskare men usch vad jag avskyr djur som saknar pli och hussar och mattar som inte bryr sig ett skit.

Veronica


I believe

I believe I miss you...Veronica

Jag har en ny kärlek…

För er som inte redan för länge sedan testat de absolut bästa doftljusen Yankee Candle så bör ni stoppa ner näsan i en burk och ta med hem. Min nya stora kärlek är doften Island Guava.

 

” En pikant och söt överraskning...Solmogen guava med grapefrukt, apelsin, äpple och persika”
Skulle även vilja testa Vanilla Lime, Kiwi Berries och Mango Peach Salsa.Veronica

 


Sista arbetsdagen denna vecka.

Idag är sista arbetsdagen för denna vecka vilket känns riktigt skönt. Åker upp till Sunne med två väninnor och unnar oss en mini weekend på Selma Lagerlöf Spa. En helkroppsmassage är inboka och massa bra idéer finns för vår vistelse. Det känns som minisemestern träffat helt rätt i tiden!

 

Ikväll skall naglarna piffas, väskan packas och en lättare städning utföras. Alltid skönare att komma hem till ett nystädat bo! I morgon bär det av till Elert för att gemensamt tuffa uppåt mot vårt mål. Någonstans längs vägen skall det införskaffas lite föda till våra hungriga magar och vem vet är vädret nice kanske vi stannar längs vägen och njuter av solen med ett par tillhörande flumm kort!  För visst ska kameran med tjejer?

 

Jag har fortfarande inte lyckats beställa någon soffa… Velpelle no1! Så det blir väl nästa veckas I-landsproblem att lösa. Ska även passa på att träffa mammsen när jag är hemma i Katrineholm och vänder.

 

Hoppas ni alla får en super trevlig vecka och helg!

Veronica


Kvällen

Jag har släppt dagens tidigare depp och fokuserar istället på det som faktiskt är gott här i livet.

Ikväll blir det räkor, hummer och vin med trevligt sällskap! Har precis ställt i ordning allt och sitter ner en stund för att vila. Möttes även av en kul syn när jag tände lamporna i vardagsrummet... Noak, Nadja och lilla Angelina gick utanför och måste nog ha blivit mäkta förvånade när lilla jag dök upp som gubben i lådan i fönstret.

En ny slang är köpt till duschen och SOM den har varit saknad! Hello massagedusch till min onda rygg!

 

Passade även på att köpa en söt liten bok som Elert hade sagt. 500 smårätter heter den och fanns en hel del kul att bjuda på. Skulle dock gärna vilja ha 500 Muffins och 500 kakor.

         


Veronica


Hur patetisk får man vara?

Sitter i min ensamhet och tittar på kort och kommer på mig själv med att sitta med tårar i ögonen. Vad håller jag på med? Varför låter jag ens dig röra mitt inre?

 

Jag saknar dig men du ger mig ingen trygghet när du inte är nära! Och jag vet att jag inte kan kräva det av dig..


"Maybe it’s not enough
Maybe this time it’s just too much
Maybe I’m not that tough
Maybe this time the road is just too rough"Veronica


Dagens to do-lista

[√] Duscha
[√] Frukost
[√]  Vika tvätten
[√] Packa upp kläder
[√] Röja i garderoben
[√] Vattna
[/] Dammtorka lister/dörrar
[√] Dammsuga
[√] Laga mat
[√] Köpa ny duschslang
[√] Köpa vit sprayfärg
[ ] Måla
[ ] Sola
[/] Laga middag
[ ] Melodifestivalen
[ ] Slappa
[ ] Utgång

Veronica


...Veronica

Lite nytt hemma!

Har efter lite donande börjar känna att det tar form där hemma. Det finns givetvis mycket kvar men nu känner jag äntligen att jag orkar ta tag i vardagsrummet som bara varit ett projekt som hamnat vid sidan av. Så om allt går som jag tänkt så kommer det att beställas en soffa till helgen.

 

Igår åkte spegeln i hallen, en tavellist i köket, gardiner och lite annat upp. Var även duktig och började måla lite tavelramar som bör vara klara till kvällen och skrubbade även badrumsgolvet. Så en stor klapp på axeln till mig och ett stort tack för hjälpen igår!

 

Undrar dock vart tusan min borrmaskin och mitt vattenpass tagit vägen… Enligt Robert var inget kvarglömt i lägenheten och jag vill minnas att jag la det ute trappuppgången i trappan när vi rensade sista dagen… Men sen är det totalt blankt uppe i huvudet!

 

Lite av det nya som kommit in där hemma…

Önskar även köpa någon form av skänk/hylla till hallen med en silvrig ram över. Har kikat lite på Liatorp men har även hittat lite annat kul.


 


Veronica

 

 

 


Citat

"Hennes lilla bak i hennes baggy jeans
var det bästa jag sett hon var så jävla fin
och orden hon sa dom var alltid bra
spelar ingen roll va hon sa det var så bra"


Lillasyster


Veronica

RSS 2.0