Old fashioned?

Call it old fashioned, but i still think it's cute when someone writes you a love letter!


Smile, it confuses people



Har gått och förälskat mig i den här mintgröna färgen på kläder men allt sitter som pannkaka som finns i butikerna. Hoppa på lite ny tur när detta linne kommer ut i butik! Tänk med ett par vita jeans... Längtar så sjukt mycket efter våren och sommaren nu!! Av med vinterjackan, bort med gruset och på med klackarna och ett stort leende klistrat över hela ansiktet när solen tränger fram.

 


Kanske dags att testa något nytt?



Lite hår inspiration.. En variant av hår-munken som blivit så himmla poppulär den senaste tiden.

When I'm in your arms, it's like the whole world doesn't exist..

Har idag tagit en skaplig PW med Nadja och Jennifer runt i Eskilstuna vid 9 i morsse. Kändes så oerhört skönt att komma iväg tidigt och inte ha några direkta krav på hur man ser ut. Skrattade gott åt den mängd människor jag mötte på väg till Nadja där vi skulle mötas upp, kl 9 är det tydligen bra att göra the walk of shame efter lördagens fummlande efter krogen. Hur roligt är det inte att se dessa människor?! Eller är det bara i mig det växer små horn lite då och då?!


Hamnade efter PW'n hemma hos Jennifer och drack en smoothie som mättade min mage mer än jag någonsin kunnat ana! Känns som det är dags att byta ut mellisen på jobbet då hungern slår till bara någon timme efter.




Har även hunnit tvätta bilen idag och lyckats se till så jag fått en liten repa.. Grattis fröken V! Så oerhört klantigt och fruktansvärt onödigt gjort av mig! Hittade en liten liten otvättad fläck och tänkte "det här kan vi fixa med en blöt liten tuss papper..." DUMT GJORT!! Nåväl, bilskrället är ren igen och gummimattorna bak är nu åter svarta igen efter lite mirakelmedel.




Har haft en orehört skön helg på många vis! Melo kväll med Anna och Mickis med lite god mat och en ordentlig skål fruktsallad! Har blivit helt såld i det jag annars inte ätit på flera år innan. En skål med frukt, hur kan det vara så gott?! Har väl varit lite för rädd med min IBS mage som gett utslag av både äpplen, päron och appelsin. Men tar jag det bara lite lungt verkar det funka hyffsat.

 


Beautiful people do not just happen!

The most beautiful people we have known are those who have known defeat, known suffering, known struggle, known loss and have found their way out of the depths. These persons have an appreciation, a sensitivity, and an understanding of life that fills them with compassion, gentleness and a deep long concern. Beautiful people do not just happen!


I am


Don't ever stop doing the things you do! Don't go, in every breath I take I'm breathing you... Euphoria, forever till the end of time!



Får rysningar i kroppen som är helt obeskrivliga av att lyssna på Loreen's låt Euphoria! Hoppas verkligen att svenska folket tänker till med huvudet i år!  Med tanke på hur stor hennes förra låt blev sist utan att folk verkligen förstod det under själva melodifestivalen så vill jag tro att man i år ändå fått upp ögonen. Underbara kvinna, du förgyller min musikvärld med din röst!


Baka?



Blev hysteriskt sugen på att baka när jag fick syn på Cookie Monster Cupcaken!


Whispers of my heart


Grattis igen min lilla sockersmula!

Firade lillasyster som blivit hela 25-år i går med familjen. En ganska lugn och mysig kväll med en jätte god 6 rätters middag hon lagat till oss.

I lördags var det dock kanske inte lika lugnt.. Började kl 10.30 med en pannkakstårta och champagne, plattande av hennes krull och val av hennes kläder innan vännerna kidnappade henne till Stockholm! Strax efter 02.00 får jag ett mess om att hon är hemma.. Någon var lycklig som få men också något bakis dagen efter.

image description
Grattis igen min lilla sockersmula!


2012 års bikini

Har gått emot mina tidigare krav på bikinis i år! Så ingen av dem, som än så länge är köpta, har en bygel och det är bandeau överdel utan säkerhetssnören. Det får helt enkelt bära eller brista! Är riktigt nöjd med färgen och tror det kommer bli grymt snyggt till en ordentlig bränna. Färgen blev lime-grön och den svarta lika dana bara råååkade hoppa ner i påsen med hem...




To morrow is a new day...


Going to sleep just perfectly happy

Japp, med ett löjligt leende på läpparna tänker jag krypa ner för natten i min säng. Älska må-bra-filmer!

When I'm in your arms, it's like the whole world doesn't exist...

Spelar skön musik på hög volym och låter solen sjunka in i sinnet och fylla på mina må-bra endorfiner! Längtar så oerhört mycket efter våren för att inte tala om sommaren just nu! Ge mig värme och sol!!


Never...

"Never ignore a person that
loves you, cares for you, and
misses you. Because one day,
you might wake up from your
sleep and realize that you lost
the moon while counting stars"

Uppdatrerar garderoben för vår och sommar 2012

Var i västerås i helgen och shoppade med Anna och sprang på två klänningar som blir perfekt för vår och sommar garderoben i år.




En liten del av mig dog innombords...

Tittade på Twilight Breaking Dawn igår och kunde inte undvika att bli lite kär igen! Finns dock inget som slagit den "gåshud-över-hela-kroppen-kännsla" som attakerade mig kropp efter att ha sett den första filmen. Så har du inte redan sett den, gör det så snart du får tillfälle!



At least I got my friends, even though I got a broken heart... They got my back until the end!



Aura Dione feat Rock Mafia - Friends


Today I'm your superwoman!

Känner mig som en superhjälte som man hållt på hela dagen. Från det ena projektmötet in i det andra och vipps så var dagen slut. Hem, in i duschen, raka benen (?!), förbereda inför maten, byta om, åka till träningen och hem för att laga två olika maträtter(?!). Fråga mig inte varför det blev två, men jag antar att jag någonstans tyckte att det kunde vara bra... Det blev en paj och ett gäng fyllda paprikor.

Det är först nu jag sätter mig ner och andas ut! Jag borde sätta mig ner och plugga eller jobba lite till men jag tror att jag ska ge det ett ärligt försök att gå upp igen vid 5 i morgon istället och ta mig till jobbet tidigt.

Hur har din dag varit?


Daxtar - 1UP



Skruva upp volymen och drömm dig bort! Den här, en solig sandstrand och en paraplydrink i högra handen och jag skulle må som en liten prinsessa!

Äntligen

Äntligen har jag fått en remiss till lungavdelningen! Höll på att sätta i halsen när jag såg allt som var uppbokat. Jag hade trott att 1-2 h skulle gå åt men här talar vi om en hel dags undersökningar med allt från div blodprover, vägning, mätning, röntgen, allergiprover, spirrometri och prata med min ST läkare.

Känns så skönt att de börjat ta en på allvar nu när det hållt i sig så länge!


Holding Out For A Hero

Har precis avslutat filmen Footloose och sitter med torkade tårar på kinden och ler som en liten 3-åring på julafton. Fellgood film på hög nivå! Har ni inte sett den så kan jag varmt rekomendera den, även om det är en "tjej-tjejig" film.






Och som den lilla musiknörd jag är har jag hittat en ny version av en låt som ligger mig varmt om hjärtat i en country tolkning av Ella Mae Bowen, Holding Out For A Hero.




Melo 2012

Första året som jag känner att Melodifestivalen fick en ordentlig start med två vettiga låtar att sända vidare! Känns riktigt kul och håller tummarna för Loreen då hon har en riktigt skön låt med sig även i år! Och vilken pipa!!


Rebecca & Fiona - Hard

Var med Anna och shoppade en heldag i Västerås i lördags. Så skönt att komma bort från stan, hitta på något och se nya människor! Tror vi var högt och lågt genom stan och in och ut över allt. Hade nog hoppats på att hitta mer saker än jag gjorde men är glad för att ha unnat mig själv något vilket var länge sen! Två söta klänningar inne på Rut med flera blev det. Får lägga upp bilder senare.

Vi båda lyckades fastna TOTALT för en lått inne på GinaTricot och gick runt där inne och diggade tills vi inte längre kunde hålla oss. Slutade med att jag gick fram till kassan och frågade vad det var de spelade.


Sjuk humor


Rules of a relationship


RSS 2.0