Jag vill önska...

Jag vill önska alla mina goda vänner, familj, grannar arbetskamrater, sexuella förbindelser, djurplågare, veganer, talibaner, vrål kåta babianer, de jag druckit under bordet, de som har druckit mig under bordet, alla räksmugglare, fotomodeller, de jag kört ikapp med, de jag har avvisat som sexpartners, alla spritsmugglare, bovar och banditer plus allt annat lösaktigt folk: ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!


♥ Kram från mig


Ny låt att spela om och om igen..

Onyx - Atlantis är min nya spela sönder låt. Psycadelic trance och finns givetvis inte på youtube...  Hittade dock denna sida där en kort kort snutt av låten finns för dem som vill lyssna. Ligger upp till höger...

Veronica

Blahhh...

Och idag var Birgittas sista dag... De försvinner en efter en och det är fasiken alltid tårar i ögonen. Jag är en blödig jävel men det är fan inte mer än rätt efter allt!!


Får försöka muntra upp mig själv med lite Pauline - I never said I was an Angel




Veronica

Köpa hus?

Hittade ett hus igår när jag slösurfade. Det ligger kanske inte på ett ställe som jag dagdrömmer om att bo men det är helt ok område... Gillar kanske inte utsidan av huset så värst då jag dagdrömmer om ett putshus på två våningar med källare men inuti hade detta huset oerhört goda potentialer till att bli ett hus att trivas i.


Att det sedan hade en massa fördelar som en tomt på över 1000 kvm som var friköpt, fjärrvärmeanslutning, isolerat garage och larm är ju bara ett plus. Visst finns det en del att göra med tapeter, väggar, golv och framförallt köket. Men badrummen är ju redan fixade och helt klart ok enligt mig. Visst är väl kanske inte så förtjust i badrummet/relaxavdelningen/tvättstugans färgval på kakel o klinkers men det funkar ju!




Veronica

Nu ska det börja byggas ljud hemma!

Japp, efter besöket av Teddy och Lotta i veckan/helgen så ska det smått börjas bygga ljud hemma. Denna lilla godbit är på väg hem och landar väl på posten i stan någon gång i nästa vecka.



Sen är nästa steg att byta ut högtalarna som det ser ut nu.. Ska bli riktigt kul o se hur det blir då bra ljud kan göra så mycket när det gäller både musik och film.

Veronica

29 December

Första dagen tillbaka på arbetet efter en ganska så skapligt lugn och skön julledighet.  


I jul har familjen varit över och det var skapligt lugnt men med vissa inslag av det där klassiska julstressandet. Maten var helt klart i bättre mängd än övriga år då man fått äta julmat i flera dagar för att slippa slänga. Mycket julgodis... men det hör väl till?!? Och sedan spelades det ju givetvis Från A-Ö.


Har haft besök av Teddy och Lotta från Helsingborg vilket var oerhört kul då vi inte setts på ett tag. Lotta var på tjocken vilket jag tyckte var oerhört kul! Så fick se lite bilder från ultraljudet och så en massa bilder från deras nybyggda hus som de snart skall få flytt in i. Riktigt fint var det och köket var precis så där som jag själv skulle vilja ha det.


Känns helt ok att vara tillbaka på jobbet idag efter en mindre ångestattack igår kväll...Känner mig relativt pigg även om en sovmorgon till i sängen inte hade skadat!


Dagens jag...


Humör: Lugn som en filbunke.

Gjort: Tagit mig upp ur sängen, hämtat tvätten i tvättstugan, kommit till jobbet, gjort felanmälan och skrotat det sista.
Planer: Har inga skaffade än så länge... Tips?

Ser på: Datorskärmen och buskaget utanför fönstret.

Lyssnar på: Tiësto Feat. JES - Everything och mumlet av kollegorna runt omkring.

Läser: Arbetspapper och mail.
Dricker: Ingenting alls... Kanske dags att hämta lite nytt vatten?!

Äter: Till frukost blev det ett par chips, julmust och apelsinjuice. Kändes ju kanske inte så där super bra men det stod ju så lämpligt där i köket... Usch hemska människa man är! Efter nyår... =)

Bästa: Att det snart är lite mer ledighet på gång.

Sämsta: Bristen av ord...
Väder: Kallt och lite frost på backen!


♥ Veronica


Melly Clishmess!

A doctor on television this morning said that the way to achieve inner peace is to finish all the things you have started.


So I looked around my house to see things I'd started and hadn't finished and, before leaving the house this morning, I finished off a bottle of Merlot, a bottle of shhhardonay, a bodle of Baileys, a butle of vockda, a pringle of pakages, tha mainder of Prozic and Valum scriptins, an the res of the Chesescke in de fridjedater.


Yu haf no ideer who frkin gud I fel rite konw.

Peas sen dis orund to dem yu fele ar in ned ov innur peesh.


Melly Clishmess

Veronica


Helgen

I helgen skulle jag ha plockat upp granen men alla tankar flög iväg på andra måste göra.  Men har fått skinkan griljerad, tvätten tvättad, hemmet städat och de flesta julklapparna är köpta.


Mötte på min gamla körskolelärare eller ja egentligen bara halkbanelärare nere på stan i söndags. Som vanligt så ska man alltid jävlas lite extra med lilltösen och den där eviga frågan om jag har mitt körkort kvar ställs. Dock kul o träffa på honom och att han fortfarande kommer ihåg en. Antingen har man gjort ett gott intryck eller så har man gjort något så galet som gör att de kommer ihåg en!


Har även hunnit med och spela 3 vändor av spelet Från A-Ö. Spöade R med 2-1 så gissa om han var måttligt irriterad i söndags kväll! Han tyckte att jag fuskade på bland annat en "fråga" som var "Finns i Italien.." Då svarade jag bland annat italienare och det gör det väl?!? =)) Ett jäkligt kul sällskapsspel om ni frågar mig.




Veronica

Vår julskinka har rymt!!!

Då har man fixat julskinkan för året och jag kan inte låta bli att tänka på Werner & Werner när jag tänker på julskinka! Så nu har det även spelats Vår julskinka har rymt medan julskinkan ligger på kylning!





Veronica

Seasons Fly

Igår strosade vi runt på Tuna Park och letade lite julklappar. Snurrade in på Bik Bok vid två tillfällen och hörde några låtar spelas som enligt mig lät helt ok. Var ju givetvis tvungen att fråga vad hon spelade som den sanna musikfanatiker jag är!


Bland annat var det denna låt Darin - Seasons Fly som spelades. Är inget stort fan av den killen men lyssnade på några av hans låtar från hans nya skiva och måste erkänna att den var helt ok!





Veronica

I never said...


I never said I was an angel, But you're a fucking devil!



Veronica

Längtar till lunch!!

Snart dags för en lunch med mina favoriter! Blir en sväng till Torshälla och den nya indiska restaurangen som Camilla hört gott om. Ska bli spännande och se om det är något att ha!

Veronica


Leon Bolier - Poseidon



Veronica

Måndag kväll!

Sitter framför dumburken och jobbar.. Tänker "strejka" snart då det är dags för kvällens avsnitt av PB.


Har förresten dagdrömt mig bort i ett hus som egentligen inte så värst tilltalande men som enligt mig skulle kunna bli en riktig pärla med en hel del renovering och kärlek.


Rum: 4 rok

Boarea: 130 m²

Biarea: 55 m²

Tomt: 1 345 m², friköpt, Trädgårdstomt

Uppvärmning: Fjärrvärme

Pris: 1 675 000 SEK


Tyvärr verkar det inte gå att ladda upp bilderna så ni får nöja er med att titta här om det intresserade er. Utvändigt ser huset rätt sött ut. Men insidan var dock inte alls lika kul. Det som slog mig var att den gröna fondtapeten i det stora sovrummet är samma tapet som satt i vårat lillasovrum här. Likaså är den gul/orangea heltäckningsmattan samma som låg i vårt vardagsrum. Grrr LÄCKERT! Kanske finns det något hemligt budskap med tapeten och mattan?!

Veronica


Angels

Dagens låt:
Within Temptation - Angels





Sparkling angel I believed
You were my savior in my time of need.
Blinded by faith I couldn't hear
All the whispers, the warnings so clear.

I see the angels,
I'll lead them to your door.
There's no escape now,
No mercy no more.
No remorse cause I still remember
The smile when you tore me apart.

Chorus:
You took my heart,
Deceived me right from the start.
You showed me dreams,
I wished they would turn into real.
You broke the promise and made me realize.
It was all just a lie.

Sparkling angel, I couldn't see
Your dark intentions, your feelings for me.
Fallen angel, tell me why?
What is the reason, the thorn in your eye?

I see the angels,
I'll lead them to your door.
There's no escape now,
No mercy no more.
No remorse cause I still remember
The smile when you tore me apart.

Chorus:
You took my heart,
Deceived me right from the start.
You showed me dreams,
I wished they would turn into real.
You broke the promise and made me realize.
It was all just a lie.
Could have been forever.
Now we have reached the end.

This world may have failed you,
it doesn't give you reason why.
You could have chosen a different path in life.

The smile when you tore me apart.

You took my heart,
deceived me right from the start.
You showed me dreams,
I wished they would turn into real.
You broke the promise and made me realize.
It was all just a lie.
Could have been forever.
Now we have reached the end.



Veronica

Lucia morgon...

Vad fan gör jag vaken så här dags?!


Har varit vaken sedan 05.30 och hunnit svira om till mysbrallor och tröja. Ut o åka lite bil kanske?!? Till lunch blir det förhoppningsvis en sväng till Västerås för att spana lite på IKEA, Nisses och Nordik.


Vad har ni själv för planer?

Veronica


Sko-o-man!

Som den sanna sko-o-man jag är så har jag givetvis "råkat" surfa in på en ny skosida med massa roliga och söta skor.




lovemyshoes


 Och så fastnade jag för dessa från London Rebel...




Kvällens låt Agnes - Release Me





Veronica


Morgonens spela sönder låt!

Algarve - Memory Wash




Veronica

När man är uppe med tuppen..

I morse "råkade" jag gå upp kl 05.00 då jag glömt att ändra om min väckarklocka från i måndags då Robert skulle vara på jobbet kl 07.00. Insåg inte att jag gått upp på tok för tidigt förens jag stapplat mig genom lägenheten och in i duschen. När jag ändå stod där halvblöt kändes det som att jag likväl kunde göra mig i ordning och sedan gå och däck ett tag i soffan innan det var dags att åka till jobbet.


När jag var så gott som iordninggjord kom jag på att jag var tvungen att maila ett dokument till min jobbmail från hemdatorn så på med dumburken. Råkade givetvis fastna med att slösurfa en liten stund och råkade glida in på

Shoeboks. Hittade dessa söta stövlar som jag mer än gärna skulle vilja ha i min "lilla" skosamling.



Veronica


Utlovat sedan länge!

Ja som ni säkert redan fattat så har jag varit en hel del ut balans de senaste dagarna... Nåväl allt kan inte vara på topp jämt!


Lovade för länge sedan att ni skulle få se bilder från när jag och syrran våldsgästade min mor i Katrineholm och gick ut på Harrys. Så här kommer några av bilderna. Några av er har redan hunnit spana in dem på facebook men det skadar väl kanske inte att titta igen?




 

Detta var nog bilden som tog första plats för kvällen. Syrran försökte få mig att göra miner så jag inte ser lika trist och stel ut som vanligt så hon sa "säg grrooooodaaaa!" Och ja när vi sagt det typ 10 gånger och mor min fortfarande inte förstått sig på hur hon skulle ta ett kort så försökte vi ytterligare en gång och ja här är resultatet!



 

           


Veronica


RSS 2.0