It's a keeper!!

Åkte ut till tuna i eftermiddags och egentligen skulle det bara införskaffas en kabel... Yeah right att jag bara åker ut dit för att gå på teknikmagasinet etc. In på Bik Bok så ser jag ett stycke svart jacka som skriker "kööööööööööööööööööööp mig Veronica". 


Veronica

Helgen som var…

Firade min kära mormor i förskott på hennes 70-års dag hemma i Katthult med hela skaran av familj. Började dagen med att åka hem till mammsen där vi skulle spendera natten och lagade lite hemmagjord pizza till lunch. Super gott som alltid! Lillmoster Nilla var över och henne träffar man ju inte allt för ofta iom att de bor nere i småland sedan flera år tillbaka.


Gjorde oss i ordning i lugn och ro eller ja i alla fall alla utom Misckis som fick agera allas personliga hårfrisör. Personligen stormtrivs jag när vi är ett gäng tjejer som gör oss i ordning tillsammans. Man dricker lite, pratar skit, skrattar och busar. Någonstans här började hittade syrran digitalkameran och diverse lämpliga och mindre olämpliga kort togs.


Mötte sedan upp alla i familjen på Olympos för att överraska mormor med en middag vilket blev oerhört uppskattat. Maten var väl sådär men sällskapet gjorde det hela till en oerhört mysig kväll. Även här togs en hel del underliga kort och den "bästa" blev nog på min kära morbror Lars som hatar att vara med på kort.  Ett sådant där perfekt kort när man fyller jämt... *s*


Där efter knatade vi vidare till kusin Emelie och Leo's  lägenhet med alla kusiner utom Therese som behövde åla hem till barnen. Pratade skit, lyssnade på musik och drack lite till innan det blev dags för en sväng på Statt. Tyvärr kunde inte kusin Joachim och Sofie följa med vilket var lite trist då vi ses så sällan.


Mötte på en hel del gamla vänner under kvällen och pratade gamla minnen. Men det som gjorde mig mest glad/förvånad var nog ändå mötet med Joachim och Kakan. Trodde aldrig för mitt liv att någon av dem skulle känna igen mig men tänk så fel jag hade!! Blev överöst med kramar och frågor om allt mellan himmel och jord. Så oerhört kul att träffa de här två personerna som på två olika vis betytt en hel del i ens liv.


Kvällen fortsatt med en hel del dansade, drickande och karaoke sjungande. Och slutade med onda fötter på McD ett par timmar senare! Så "råkade" resterna av pizzan som fanns kvar från dagen bli betydligt mycket mindre när två matvrak kom innanför dörren hos mammsen.


En helt klart lyckad helg även om jag inte han träffa min älskade Madde!

Veronica


Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Not Enough Time

Finns en bättre version av denna låt men kunde inte hitta den på YouTube...


With their wicked words they'll try to hold you down
No this is not our fate; the lives in which they are bound
And there is something more we know it has to be found
I know the world won't wait, the tide is turning around...


And there's not enough time...


With all their wicked words they'll never hold you down
No this is not our fate; the tide is turning around


No there's not enough time...


In the fallout of the wasted, in the halflight
I stand before you in the last dance of an old life...
Now the cool wind's blowing and we can't stay, but it's alright...
When the night is gone I will still be here...


No there's not enough time...

Veronica


Naglarna...

Fick i julas ett pressentkort från min älskade mor och syster för att förlänga naglarna hos Millis. Verkligen en pressent jag uppskattade till tusen!!!

Veronica

Uppsugningsförmågan får dig att tappa andan!!När Jessie lurar ut mig på tjuvtittat.se kan det se ut så här! Klockrent! Eller ja man undrar ju helt klart hur de tänkte här! ;o)

Veronica

När syster drar med mig på stan...

...kan man bli en klänning rikare. Detta var förvisso ett tag sedan och det var ju egentligen syster som ville visa mig denna klänning som hon önskade sig i födelsedagspresent. (Vilket hon givetvis fick också!)

Veronica

I det tysta...

Jag säger Grattis i det tysta och hoppas att du förstår!

Veronica

H&MVeronica

Armin Van Buuren Feat. Jaqueline -Never Say NeverVeronica

19 dagara kvar...

Ja nu känns det faktiskt lite ledsamt och för var dag som går blir det mer och mer uppenbart vad som är på väg att hända! Det är idag 19 arbetsdagar kvar hos företaget jag är uthyrd till. Det känns overkligt men samtidigt intressant och se var min väg bär av här näst!


Jag hoppas verkligen den här krisen vänder snart så jobben blir fler och att folk framförallt får behålla sina jobb!

Veronica


När man slösurfar..

När man slösurfar kan man hitta allt möjligt. Idag blev det den här låten på Youtube. Något i hennes röst, i melodin och gitarren är det som får mig att fastna även om texten kanske upprepas.. Den satte sig i alla fall i huvudet på mig och jag kan inte låta bli att avundas alla som kan sjunga utan att låta som en hes kråka.Veronica

RSS 2.0