Lampan o lite annat bus!

Lovade Emelinda för ett par dagar sedan att lägga upp en bild på vår nyinköpta lampa till köket då länken jag sände envisades med att inte fungera. Så här kommer min lilla lampa som jag letat efter. Dock har jag gått o fnulat på om jag inte ska sänka den 5-10 cm till då det känns som den sitter för högt upp...


 


En annan rolig sak som hände igår när jag kom hem från bilskolan var ett kuvert från Vägverket som trillat ner i brevlådan! Satt mer eller mindre o hyperventilerade över att tiden för teroprovet och uppkörningen var bokad. Det känns STORT...och läskigt!

På torsdag är det halkbana o även den skrämmer mig vilket de på bilskolan givetvis tycker är oerhört kul att mobba mig för. Fick dock prata av mig lite igår och fick några tröstande ord som lugnade mig en aning. Det tackar vi för!


Har även pratat lite med min älskade Madde! Gud vad jag saknar henne!!! Så förhoppningsvis kommer hon hit på fredag med sin lilla, eller ja han är ju inte så liten längre, Johan för att shoppa lite och prata lite tjejsnack. Om inte annat så måste jag ta mig en helg att åka o hälsa på henne och familjen i Katrineholm. Kanske ta med mig Jessie om hon är sugen o ha en tjejkväll i katrineholm med lite käk, vin (vanilla sky's för min del) o utgång eller vad man nu än lyckas hitta på. Kanske kan jag locka hem Frida  o packa ner Nadja i bagageluckan... Nu jäklar smider jag planer!  Vore kul att bara samma ihop ett gäng tjejer o hitta på nått bus o bara ha trevligt.

Nu blir det en sallad från Lökens med Nadja!!

Veronica


Kommentarer
Postat av: Nadja

Haha packa ner mig asg Dock blir jag lite avis på er som kan dricka alkoholhaltiga drycker medans jag får hålla mig till en Cosmopolitan utan contreu & vodka = bara tranbärsjuice asg

2008-09-23 @ 12:34:35
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Emelinda's blogg

Ahaaa är det sååå lampan ser ut :P Inte alls jag föreställt mig, haha. Men snyggt vart det! Va fint ni har i köket. Jag har också beslutsångest om kökslampa, tror dock jag bara ska göra en lampkjol i samma tyg som köksgardinerna och hänga över nuvarande gamla fula lampa.



Gällande hösten för 2 år sedan. Då var jag sambo med en narkotikamissbrukare, det säger nog det mesta. Bara fråga om det är något du undrar, inget jag är blyg att prata om.



Massa kramar

2008-09-23 @ 13:50:06
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: F R i D A

Oh, det låter ju himla skoj!! =)

2008-09-23 @ 18:02:10
URL: http://lillafridas.blogg.se/
Postat av: Jessica

Lätt att jag är på!!! Call me baby!



Om lampan...sänk den lite :)

2008-09-23 @ 20:09:33
URL: http://jagheltenkelt.blogg.se/
Postat av: N A T A S C H A

mysigt :D!

2008-09-26 @ 09:26:53
URL: http://taschaa.blogg.se/
Postat av: N A T A S C H A

mysigt :D!

2008-09-26 @ 09:26:56
URL: http://taschaa.blogg.se/
Postat av: Sandra

Lycka till på halkbanan, det kommer gå jättebra :)

jag gjorde den igår och var grymt nervös innan men det var ingenting att vara nervös för.

2009-02-26 @ 06:32:26
URL: http://sandraelfberg.blogg.se/
Postat av: Sandra

Oj! Jag såg nu att inlägget var gammalt :P HAHA!

Då är ju halkbanan klar :)

2009-02-26 @ 06:34:22
URL: http://sandraelfberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0