PANG sa det...

Under morgonen har jag hunnit med den lilla uppkörningen och fått känna på något så där hur det kommer att vara. På ett sätt var det positivt att jag fick köra med någon som får mig trygg och lugn men samtidigt till en nackdel då jag inte har en aning om hur det kommer att kännas med den helt främmande människa jag ska köra upp med om bara några dagar!


Dock sa det PANG efter vi varit ute och kört ett tag och vi puttades framåt mot övergångsstället vid tågstationen. Tack och lov kom det ingen gåendes precis framför bilen när bussen fick för sig att köra in i röven på oss. SÅ nu vet jag hur det känns att bli påkörd bakifrån... (och NEJ detta ska inte tolkas sexuellt nu!!)

Veronica
 


Kommentarer
Postat av: Emelinda

Nämen usch, inga wiplash-skador hoppas jag!! Kanske inte var sådan kraftig smäll, men obehagligt ändå :S Kramkram

2008-10-14 @ 10:54:53
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Emelinda

Sicken tur då, men läskigt iaf.



Ja jag undrar vad han känner nu när jag varken pussat eller kramat, sagt att jag älskar honom eller liknande, på flera dagar. För mig känns det ju überjobbigt att inte få den bekräftelsen.

2008-10-14 @ 11:33:35
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Emelinda

Oj du kunde mig utan o innan. Alla orden du skrev var som om jag sagt det själv. Stämmer alldeles utmärkt. Du verkar ha ett hjärta av guld du tjejen! :) Kramar





2008-10-14 @ 12:49:10
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Emelinda

Ja det skulle funka för mig :) Hör med damen sen när du har tid :) Känner att jag behöver bege mig ut på lite äventyr, komma bort och träffa lite nya människor. Kramkram

2008-10-14 @ 15:56:24
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hur kan man annars tolka det? Nej skämt åsigo, du skadade väl inte dig hoppas jag?

2008-10-14 @ 22:34:16
URL: http://jagheltenkelt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0