Vuxen prat

I helgen har vi haft ett sådant där vuxen snack... Tittade igenom lånet för lägenheten för att se om vi hade utrymme för att öka på kostnaden så vi blir av med lånet snabbare. Så idag kommer vi förhoppningsvis att kunna lösa detta med banken. Hoppas bara på att Robert kommer ihåg att ringa dem. Bör nog kanske ringa och påminna honom eller ringa själv?!?


Vi pratade även om att skaffa aktier eller försöka göra nått med de pengar som finns på sparkontona. Personligen är jag inte alls insatt i aktier och tycker det är lite läskigt men va fan någon gång skall väl vara den första för allt. Vi kom även in på det där med barn och det skall sparas pengar till dem framöver etc etc.


image197


Pratade om hur vi skall göra i lägenheten då vi skall renovera badrum och kök om inte allt för länge. Tror köket kommer få vara som det är men att vi byter ut kakel, bänkskivor, sätter in en diskmaskin och köpa en ny fläkt. Sen tror jag att det får vara som det är ett tag, det är ju inga större fel på köket. Nu när det börjar bli vår så skall balkongen piffas till, det är nog det som ligger närmast gällande renoveringen. Skall lägga trall på balkongen, köpa nya utemöbler i teak och fixa lite mys med blommor och ljus. På tal om trall så har vi funderat lite grann på detta om och om igen och får tudelade svar kring impregnerat virke. Vad är det verkligen som gäller? En del säger att man inte skall behandla impregnerat virke fören två år efter att man köpt det medan andra säger att det inte är några problem att göra det omgående.


Har även hunnit med att spana in alla charterbolags hemsidor inför semester som jag hoppasfå dela med Robert i år. Tittade lite på att åka till Thailand eller Mauritius. Det kanske bara är en dröm men det visar sig väl inom ett par månader. Robert verkade lite tvekande då han skulle vilja åka ner till Jugoslavien i sommar. Men hur som haver så verkar det bli "utriket" som gäller för semestern om vi får den tillsammans.

image198

Veronica


Kommentarer
Postat av: Jessica

Oj det var storslagna planer för lägenheten :) vad roligt att få dona en massa :)

Jo men då säger vi torsdag, vi får höras om det dyker upp några förhinder och så :) wiieeee vad roligt det ska bli :D

*pussa på*

2008-04-07 @ 10:15:11
URL: http://jagheltenkelt.blogg.se
Postat av: Nadja

klart ni ska åka iväg tycker jag! =))

2008-04-07 @ 11:19:07
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Björn

Oj här planerar man verkligen upp sitt liv, vad hände med att ta dagen som den kommer? :)

2008-04-07 @ 11:53:22
URL: http://bjornwestergren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0